Ovarové nebo pečené koleno
Stálá páteční rubrika Krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ”
- vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.
Vážení hosté,
PEČENÁ VEPŘOVÁ KOLENA
A OVAROVÁ KOLENA
jsou velmi známou a oblíbenou delikatesou
české kuchyně, kterou pro Vás připravujeme
na tento víkend (9.-10. září 2000).
Připravíme je na tyto způsoby:
Ovarovou polévku s kroupami
Ovarové koleno s jablkovým křenem, nebo s křenem a hořčicí, s chlebem
Pečené koleno s křenem a hořčicí
Pečené "Double" koleno s křenem a hořčicí určené pro zkušené jedlíky (celé koleno i s kostí - 400g)
Bašťounské koleno (celé koleno i s kostí - 400g s houskovým a chlupatým knedlíkem a zelím)
Lívanečky s borůvkami a jogurtem jako dezert
"OVAROVÉ nebo PEČENÉ KOLENO"
- Suroviny na 10 porci:
Pracovní postup:
Přejeme dobrou chuť a pokud máte na kolínko chuť a nechce se Vám s ním doma dělat, přijďte tento víkend do restaurace "Na Michelské" a vyzkoušejte jak se podařily našim kuchařům.
Těšíme se na Vás majitelé a personál
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle(5 min od metra Kačerov) Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79,
stránky: www.michelska.cz, email: michelska@post.cz.
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
26.04.2024 Historie a vývoj vodovodních baterií: Od...
25.04.2024 Pobřeží Egejského moře - ideální tip na všechny...
24.04.2024 Výsledková sezóna: Jak se daří výrobcům čipů a...
Okénko investora
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Štěpán Křeček, BHS
Petr Lajsek, Purple Trading
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Miroslav Novák, AKCENTA
Spotřebitelská inflace v eurozóně odeznívá, pro služby to však úplně neplatí
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz