Zahraniční návštěvníci byli okouzleni městem Čcheng-tu

Prohlídky města Čcheng-tu, kde sídlí obří pandy, se zúčastnilo celkem 38 cestovních konzultantů, cestovních spisovatelů a novinářů z různých zemí, včetně Spojených států, Kanady a Spojeného království. Během prohlídky pozorovali klidný životní styl města, poznali bohatou kulturu, chutné jídlo, noční ekonomiku a nově vybudované zelené cesty.

Tato prohlídka dle vyjádření tiskové a vydavatelské kanceláře Chengdu Culture, Radio and TV představovala začátek akce Shromáždění světových zástupců cestovního ruchu v Čcheng-tu.

Cílem této akce, kterou zahájila tato kancelář v roce 2018, je zavést systém strategického partnerství s obchodníky z oblasti cestovního ruchu na celém světě prostřednictvím jejich pozvání k prozkoumání trhu cestovního ruchu ve městě a navázání spolupráce s místními partnery.

„Čcheng-tu se nám tolik líbí. Moje přítelkyně a já se téměř nechceme vracet do Spojených států," řekla Colleen Kelly, televizní novinářka ze Spojených států, která právě dokončila prohlídku Čcheng-tu společně se svou přítelkyní Christinou.

„Město je pulzující, moderní a také plné historie a kultury," řekla Kelly a dodala, že Čcheng-tu je skvělým příkladem pro Američany, aby poznali, jak úžasná je Čína.

Kelly dodala, že sem chtějí s Christinou přivést své rodiny, protože Čcheng-tu je město přátelské k rodinám s mnoha aktivitami pro děti.

„Čcheng-tu je tak velké, moderní a módní město. Je tak pulzující a mladí lidé se tak hezky oblékají," řekla Charu Khanna, cestovní poradkyně společnosti Discovery Travel.

Khannu nejvíce uchvátila lekce vaření sečuánské kuchyně. V Muzeu sečuánské kuchyně v Čcheng-tu se Khanna naučila, jak připravit kuře Kung Pao.

„Ve Spojených státech jím kuře Kung Pao pořád," řekla. „Je tak zajímavé přijít do rodiště kuřete Kung Pao a připravit si jej sama."

Tisková a vydavatelská kancelář plánuje pozvat odborníky a vědce z organizací cestovního ruchu, jako je Světová aliance cestovního ruchu (WTA) a Pacifik Asia Travel Association (PATA), a také více než 200 světových obchodníků v cestovním ruchu ze 40 zemí a regionů, aby se zúčastnili uvítacího banketu Veletrhu mezinárodního cestovního ruchu v Čcheng-tu 2019 dne 28. listopadu.

Oficiální představitelé uvedli, že tato kancelář také uspořádá řadu turistických prohlídek pro zahraniční hosty a vyzve je, aby během výstavy prozkoumali produkty cestovního ruchu v Čcheng-tu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1021454/International_visitors_learn_Sichuan_Cuisine_Chengdu_capital_Sichuan_province_China.jpg

KONTAKT: Guo Yumei, +86-187-8225-9702, 940967929@qq.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

PROTEXT


Zařazenoso 02.11.2019 12:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32361
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.