Platforma CleverTap dokončila financování řady C

Platforma CleverTap dokončila financování řady C ve výši 35 milionů USD pro urychlení globálního růstu

Společnosti Tiger Global Management a Sequoia Capital India posilují investice do úspěšné platformy společnosti pro zapojení a udržení mobilních zákazníků

Společnost CleverTap, přední platforma s umělou inteligencí pro zákaznický životní cyklus a udržení zákazníků, dnes oznámila, že dokončila své investiční kolo série C, což umožňuje další urychlení získání pozice globálního lídra v oblasti marketingu mobilních aplikací. Společnost CleverTap, která od roku 2015 roste meziročně o 250 %, má v úmyslu využít fondy k vybudování svého nového inženýrského centra se sídlem v USA k vylepšení prediktivních schopností na platformě s vedoucím postavením na trhu a podpoře agresivní globální strategie rozšíření trhu.

Kolo financování série C společnosti CleverTap je vedeno stávajícími investory Tiger Global Management a Sequoia India. Toto nové financování zvyšuje vnější investice společnosti CleverTap na 61 milionů USD od začátku roku 2019 - období, které zaznamenalo více než dvojnásobné zvýšení hodnoty společnosti ze 150 milionů na 385 milionů USD.

„Přední společnosti vědí, že klíčem k růstu výnosů v oblasti mobilních aplikací je zvýšení retence uživatelů a zvýšení dlouhodobé hodnoty působnosti zákazníka," řekl Sunil Thomas, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti CleverTap. „Jsme v jedinečné pozici, abychom mohli poskytovat komplexní řešení, které nabízí nejen praktické informace o zákaznících, ale také poskytuje správné informace potřebné k hlubší angažovanosti založené na využití zákazníků v reálném čase a ve velkém měřítku. Toto poslední kolo financování umožní společnosti CleverTap pomoci více společnostem dosáhnout jejich retenčních cílů při vytváření dlouhodobých vztahů se zákazníky."

Platforma společnosti CleverTap pro životnost zákazníků a zachování uživatelů využívá strojové učení k tomu, aby nabídla robustní řadu pobídek, které značkám umožňují převádět, zapojovat, udržovat a rozšiřovat jejich základnu mobilních uživatelů. Uznávané řešení bylo přijato některými z předních světových organizací napříč různými průmyslovými odvětvími a růst zákazníků za poslední rok prudce vzrostl na dvojnásobek. Každý den bylo v průměru zpracováno více než osm miliard uživatelských akcí. Platforma CleverTap pomohla svým zákazníků vygenerovat dodatečné příjmy ve výši více než 2 miliard USD a v současné době je propojena s více než jednou miliardou zařízení a více než 8000 spotřebitelskými aplikacemi ve více než 100 zemích.

„Na trhu dnes jednoznačně chybí životaschopná řešení, která vedou k potřebným obchodním výsledkům v oblasti mobilní konverzace, udržení zákazníka a růstu," řekl Mohit Bhatnagar, výkonný ředitel společnosti Sequoia Capital India LLP. „CleverTap řeší tento významný nedostatek pro obchodníky tím, že nabízí platformu pro uchovávání uživatelů, která může exponenciálně zvýšit hodnotu životnosti zákazníka a dlouhodobý růst."

Globální expanze a vývoj produktů budou pro společnost hlavními oblastmi zaměření. Fondy budou použity na podporu růstu týmů napříč technickým vývojem, prodejem a marketingem v USA, Latinské Americe, Evropě a Asii, což společnosti CleverTap umožní rozšířit své posilující vedoucí postavení v oblasti technologií a zvýšit povědomí na nových trzích.

Pro další informace a dohodnutí osobní ukázky navštivte webové stránky clevertap.com.

O společnosti CleverTap

Společnost CleverTap je přední platforma pro zapojení a udržení zákazníků, která pomáhá značkám maximalizovat hodnotu životnosti uživatele. Více než 8000 uživatelských značek na celém světě, včetně společností Vodafone, Star, Sony, Discovery, Fandango LATAM, Carousell a Gojek, důvěřuje společnosti CleverTap, že jim pomůže zlepšit zapojení a udržení uživatelů a tím zvýšit dlouhodobé příjmy. Společnost CleverTap je podporována předními společnostmi v oblasti rizikového kapitálu, včetně Sequoia India, Tiger Global Management, Accel a Recruit Holdings a provozuje činnost z kanceláří v San Franciscu, Seattlu, Londýně, Singapuru a Bombaji. Pro více informací navštivte webové stránky clevertap.com nebo společnost sledujte na sítích LinkedIn a Twitter.

KONTAKTY PRO MÉDIA:

Nicole Paleologus

SSPR

267-589-9165

nicolep@sspr.com

Charles Orlando

Ředitel pro globální komunikaci

CleverTap

424-425-4384

press@clevertap.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1010434/CleverTap_Logo.jpg


Zařazenoút 15.10.2019 20:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32239

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V