Salon Exceptional Watches plný premiér a novinek

Pražská výstava Salon Exceptional Watches 2019, která se bude konat 19. a 20. října v Paláci Žofín zaujme svým rozsahem. O pozornost se bude ucházet 44 vystavovatelů z 8 zemí světa, přičemž přivezou více než 1500 exponátů. Jde o producenty ze: Švýcarska, Německa, Francie, Litvy, USA, Japonska, Čech a Slovenska. Na výstavě budou zastoupeni i čeští a slovenští hodináři: například český Prim Manufacture 1949, Prokop & Brož, či slovenské značky Biatec a Molnar Fabry, ale i Czapek Genéve s historickými českými kořeny.

Ve výstavní premiéře uvidí na SEW Praha milovníci hodinek: Bulovu s českými kořeny, francouzský Hermés, švýcarský Breguet nesoucí jméno nejslavnějšího hodináře všech dob, švýcarského nováčka Karoshi, německý Mühle Glashütte slavící letos 150 let nebo Cuervo y Sobrinos s kubánskými kořeny. Naopak na SEW nevystavují poprvé například: Bell & Ross, Edox, Fortis, Frederique Constant, Grand Seiko, Omega, Oris, H. Moser & Cie nebo s Curychem spjatý Carl F. Bucherer.

Z celkového počtu vystavujících značek jich více než polovina, konkrétně 25, nabízí kromě jiného královskou kombinaci - tourbillon. To se týká například nové švýcarské značky Karoshi, která poprvé ve střední a východní Evropě představuje svůj model k-011.

Jednou ze světových premiér je model Tourbillon Picassini od Alexander Shorokhoff. Původně značka etablovaná v Německu chystala světovou premiéru v Düsseldorfu, ale nakonec zvolila Prahu. Světové premiéry právě do Prahy chystají také Molnar Fabry, Prokop & Brož nebo novou verzi modelu N1 Vostok-Europe. Evropských výstavních premiér zažije SEW hned několik, jako například představení nové řady B-05 značky Bell & Ross. O českých výstavních premiérách už byla řeč - bude jich nejméně 6.

Pokud jde o čísla - na výstavě se očekává účast bezmála desítky majitelů a generálních ředitelů hodinářských značek. Samozřejmě, že koncentrace na výstavě v Paláci Žofín tak výjimečných výrobců hodinek znamená, že hovoříme i o vysokých částkách za jednotlivé časomíry. K nejdražším hodinkám budou patřit ty za bezmála 3 miliony Kč od Karoshi, anebo Czapek Genéve za zhruba 2,1 milionu Kč. "Milionářů", tedy časomír za zhruba milion korun pak bude na SEW k vidění více než 15.

Stejně tak na výstavě bude možné se setkat s výjimečnými osobnostmi světa časomír ze zahraničí. Patří k nim i Jean-Marie Schaller, zakladatel a tvůrce značky Louis Moinet, který bude na výstavě oceněn za svůj tvůrčí přínos pro svět hodinářství. Slavnostními okamžiky celé výstavy bude provázet moderátorka a po několik let i tvář salonu Sandra Parmová. Výjimečná je výstava i tím, že samotnou expozici hodinek doprovázejí po oba dny přednášky, kterých bude zhruba desítka a doplní je beseda na zajímavé téma - Co je lepší, vlastní hodinářské strojky nebo masově externě dodávané?

Salon Exceptional Watches 2019

19.-20.10.2019

Palác Žofín, Praha

Největší veletrh luxusních hodinek ve střední a východní Evropě

Generální partner: Saffron Beds

Hlavní partneři: AUDI, SAMSUNG, Vinařství Vinofol

Kontakt:

Jan Pokorný

pokorny@sewpraha.com

www.sewpraha.com


Zařazenost 09.10.2019 13:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32201

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V