Mary Kay představila na kongresu průlomová zjištění

Mary Kay na 49. kongresu Evropské společnosti pro dermatologický výzkum (ESDR) představila průlomová zjištění v oblasti boje proti gravitaci

Firma Mary Kay Inc., jednička na poli inovativních trendů v péči o pokožku, i nadále naplňuje své desítky let trvající poslání a na 49. výročním kongresu Evropské společnosti pro dermatologický výzkum (European Society for Dermatological Research - ESDR) se s vědeckou komunitou podělila o své výsledky na poli porozumění mechanizmu ztrátě pružnosti pokožky a léčby tohoto stavu. Tento kongres se koná ve francouzském Bordeaux ve dnech 18. - 21. září 2019.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Úplné znění si můžete prohlédnout na: https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Na 49. kongresu ESDR, který se koná s podtitulem „Spojení vědeckého výzkumu v oblasti péče o pokožku se zdravím“ se schází nejlepší evropští specialisté v oboru dermatologie (kožní lékařství) a společnost Mary Kay zde má příležitost podělit se se svými nejnovějšími technologickými vymoženostmi a pokrokem na poli péče o zdraví pokožky.

Mezi čtyřicátým a padesátým rokem života dochází nevyhnutelně ke ztrátě pružnosti kůže, která tak působí vytahaně a unaveně, a to bez ohledu na to, jaký životní styl vedeme a v jakém životním prostředí žijeme. Nepřetržité působení gravitačních sil přispívá ke zvýraznění nasolabiálních rýh a ke svěšování kůže na krku a v okolí dolní čelisti.

“Protože svěšování a ztráta pružnosti pokožky jsou věci, které naše zákazníky trápí, vyvíjíme produkty speciálně určené na zvednutí svěšené pokožky,” řekla Dr. Lucy Gildea, ředitelka firmy Mary Kay Inc. pro vědecký výzkum.

“Naši vědci vyzkoušeli na lidské kožní buňky stovky různých výrobků a látek, než jsme našli účinnou kombinaci látek, které pomáhají pokožce dodat chybějící kolagen a přírodní kyselinu hyaluronovou, což jsou dvě nejvýznamnější látky, jejichž nedostatek může za povadlou a svěšenou kůži.

Ukázalo se, že unikátní peptid a dělivé buňky asijské rostliny Centella asiatica jsou v tomto směru neúčinnější. Proto jsme je vybrali do naší pleťové vody, jejíž účinky jsme ověřili nejen v laboratoři, ale také na samotných ženách v rámci klinických hodnocení.* Tento vědecký výzkum stojí za našimi produkty TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum na zvýšení pružnosti kůže,” vysvětluje Dr. Gildea.

Součástí vědeckého a výzkumného týmu firmy Mary Kay, který vede Dr. Gildea, jsou odborníci a vědečtí pracovníci, držitelé doktorátů, a další vysokoškolsky vzdělaní experti z různých oborů, včetně buněčné biologie, kožní biologie, chemie, biochemie a dalších oborů. Tento tým vědců a odborníků se snaží vytvářet nové trendy a technologie, které firmě umožňují nabízet špičkové a neodolatelné produkty pro své zákazníky.

Každoročně společnost Mary Kay investuje miliony dolarů do výzkumu a vývoje a realizuje stovky tisíc vědeckých testů produktů a ingrediencí, aby zajistila nejvyšší normy bezpečnosti, kvality a výkonnosti. Společnost Mary Kay má ve svém globálním portfoliu více než 1500 patentů na produkty, technologie a návrhy obalů. Minulý rok firma otevřela špičkové výrobní a výzkumné centrum v texaském Lewisville, do kterého investovala více než 100 milionů dolarů.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ashová založila svou kosmetickou firmu před více než 55 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů, doplňky stravy a parfémy. Firma Mary Kay se dále snaží podporovat ženy a jejich rodiny a spolupracuje s organizacemi z celého světa v oblasti podpory výzkumu rakoviny, na ochraně žen před domácím násilím a také umožňuje dětem plnit si své sny. Původní vize paní Mary Kay Ashové - „postupně zlepšovat jednu rtěnku denně“ tak i nadále platí. Více informací najdete na webových stránkách MaryKay.com.

*V klinické studii si tento kosmetický roztok 45 žen dvakrát denně po dobu 12 týdnů nanášelo na pokožku obličeje. Po 4, 8 i 12 týdnech užívání tohoto přípravku bylo zjištěno statisticky významné zlepšení pevnosti a pružnosti kůže. U nejméně 98% subjektů hodnocení bylo zaznamenáno zlepšení hned na několika frontách, zejména co se týče vyhlazení kontur tváří a v okolí dolní čelisti.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Kontaktní informace

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

PROTEXT


Zařazenočt 19.09.2019 15:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32059

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V