Klub BK Mladá Boleslav, partner společnosti Nexen Tire, zahájil 13. září sezónu vítězstvím ve Ško-Energo Aréně

Společnost Nexen Tire, přední světový výrobce pneumatik, oznámila, že její oficiální partner BK Mladá Boleslav, profesionální hokejový tým v České republice, vyhrál v pátek 13. září v úvodním zápase sezóny 2019-20.

  • Nexen Tire, partner a sponzor hokejového klubu BK Mladá Boleslav, zahajuje společně novou sezónu
  • BK Mladá Boleslav vyhrála ve Ško-Energo Aréně první zápas sezóny proti HC Dynamo Pardubice 4-1

Tým BK Mladá Boleslav zahájil sezónu 2019-20 vítězstvím 4:1, aniž by jej soupeř přinutil strachovat se o výsledek. Domácí fanoušci BK Mladá Boleslav jásali, když Oscar Flynn vstřelil první gól, následovali Pavel Musil, Michal Vondrka a Lukáš Žejdl, což dovedlo tým k vítězství.

„Jako oficiální partner a sponzor BK Mladá Boleslav jsme nadšeni, že je můžeme znovu podpořit v nové sezóně," řekl Travis Kang, generální ředitel společnosti Nexen Tire. „Těšíme se na spolupráci s týmem a na jejich podporu pro další úspěšnou sezónu."

Nexen Tire je oficiálním partnerem a sponzorem BK Mladá Boleslav od sezony 2014-2015. Prostřednictvím různých sponzorství společnost umisťuje své reklamy a billboardy ve Ško-Energo Aréně, domovském stadionu BK Mladá Boleslav, poskytuje pohostinství sportovním fanouškům a posiluje tak svou značku v České republice.

Prostřednictvím sportovních partnerství a souvisejících marketingových iniciativ bude společnost Nexen Tire i nadále významně zastoupena na všech zápasech BK Mladá Boleslav a bude se nadále soustředit na zvyšování povědomí v České republice.

Společnost Nexen Tire v srpnu organizovala oficiální slavnostní otevření evropského závodu Nexen Tire v Žatci v České republice. Otevřením závodu v Evropě dokončila společnost své čtyři hlavní globální sítě výzkumu, vývoje a výroby a připravila se na další éru „Global Nexen".

O společnosti Nexen Tire

Nexen Tire, společnost založená v roce 1942, je světovým výrobcem pneumatik se sídlem v Jižní Koreji. Nexen Tire jakožto jeden z nejrychleji rostoucích výrobců pneumatik spolupracuje s distributory z přibližně 150 zemí celého světa (v srpnu 2019) a vlastní čtyři výrobní závody - dva v Koreji (Yangsan a Changnyeong) a jeden v Qingdao v Číně. Další výrobní závod v Žatci v České republice zahájil provoz v roce 2019. Nexen Tire vyrábí pneumatiky pro osobní vozy, SUV a lehké nákladní vozy s nejmodernější technologií a dokonalým designem. Tato společnost se zaměřuje také na výrobu pneumatik UHP s využitím nejmodernějších technologií. Nexen Tire dodává pneumatiky OE světovým výrobcům automobilů z různých zemí na celém světě. V roce 2014 společnost poprvé získala grand slam mezi 4 nejlepšími světovými designovými oceněními mezi různými výrobci pneumatik na světě. Více informací najdete na webových stránkách https://www.nexentire.com/international/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996785/Nexen_Tire_Partner_BK_Mlada_Boleslav_Kick_off.jpg

KONTAKT:

Edelman Korea, Jiseok Jeon, tel.: +82-2-2022-8220, mobil: +82-10-9800-1108, jiseok.jeon@edelman.com, Sylvia Chang, tel: +82-2-2022-8283, mobil: +82-10-4950-2535, sylvia.chang@edelman.com, Jane Kim, tel.: +82-2-2022-8212, mobil: +82-10-4207-4278, jane.kim@edelman.com


Zařazenost 18.09.2019 09:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32035

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.