LONGi Solar dosáhla hodnocení AA pro výkonné moduly

Společnost LONGi Solar dosáhla v novém žebříčku bankovatelnosti solárních modulů serveru PV Tech hodnocení AA pro vysoce výkonné moduly

LONGi Solar, dceřiná společnost společnosti LONGi Green Energy Technology Co., Ltd, získala v prvním čtvrtletním vydání nového žebříčku bankatelnosti serveru PV-Tech hodnocení AA.

LONGi Solar je jedním z pouhých čtyř dodavatelů solárních fotovoltaických (PV) modulů, kteří se kvalifikují v kategorii AA s nejlepším výkonem v celém sektoru.

Systém hodnocení bankovatelnosti PV Tech je prvním kvalifikovaným nástrojem v solárním průmyslu, který umožňuje investorům porozumět a porovnat dodavatele solárních modulů. Analýza sleduje širokou škálu aspektů výroby a finančního výkonu a jejich kombinací tak, aby bylo vytvořeno celkové skóre bankovatelnosti mezi 0 a 10. Společnosti jsou poté odstupňovány do devíti kategorií rizik od hodnocení AAA (nejbankovatelnější) po hodnocení C (vysoké riziko).

Systém hodnocení je v posledních pěti letech považován za výzkumný úspěch analytického týmu PV Tech. Vyhodnocuje stupeň investičního rizika (nebo financovatelnost) pro všechny výrobce solárních modulů, který se kombinuje s výrobními kapacitami a hodnocením finančního zdraví. V současné době žádná společnost nezískala hodnocení AAA a nejlepší 4 společnosti mají hodnocení AA. Značky PV-Tech a PV ModuleTech jsou uznávány jako nejdůvěryhodnější nezávislé výzkumné instituce třetích stran pokrývající segment fotovoltaiky (PV); konkrétně související s dodavateli solárních modulů.

"Společnost LONGi v posledních letech vždy trvala na technologických inovacích a neustále zvyšovala investice do výzkumu a vývoje," uvedl předseda představenstva společnosti LONGi Zhong Baoshen. "Vždy věnujeme pozornost udržitelnému rozvoji společnosti LONGi a udržujeme finanční stabilitu a zdraví. V budoucnu se společnost LONGi bude i nadále věnovat poskytování spolehlivějších produktů a služeb zákazníkům."

Jak uvedl ředitel výzkumu ve společnosti PV-Tech Dr. Finlay Colville: "Společnost LONGi Solar rychle přešla z dodavatele s hodnocením CCC v roce 2014 ke statusu jednoho z nejvíce bankovatelných dodavatelů modulů, kteří se dnes nacházejí v nejvýkonnější kategorii AA. Společnost je na cestě k dosažení statusu AAA v příštích 12 měsících, což odráží silné finanční a výrobní operace."

O společnosti LONGi

Společnost LONGi je jedním z předních čínských výrobců solárních panelů s plně vertikálně integrovaným monokrystalickým dodavatelským řetězcem od křemíkových ingotů, destiček, článků až po moduly. Do konce roku 2019 dosáhne kapacita výroby článků a modulů společnosti celkového výkonu 10 GW a 16 GW a očekává se, že na konci roku 2020 dosáhne kapacity 15 GW a 25 GW.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/964653/LONGi_Solar.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

KONTAKT: Ted Yang, +86-15388637121

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.


Zařazenone 25.08.2019 11:08:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31872

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V