"Tak trochu jiná točená" zmrzlina expanduje prostřednictvím franšízy

Na zmrzlině se dá vydělat už za půl roku, ukazuje koncept stánků "Tak trochu jiná točená". Záleží samozřejmě na atraktivitě místa, dobrém produktu a dodržování propracovaného know-how. To všechno nyní vlastník značky nabízí franšízovým partnerům s cílem rozšířit koncept po celé zemi.

"Aktuálně působíme v Opavě, Šumperku a Praze. Hezká místa jsou všude, jenže my o nich nevíme a to je na franšízantech ? objevit potenciál těchto míst a vytěžit ho," říká Ondřej Fréhar, jednatel společnosti FreOn Services, která je vlastníkem konceptu Tak trochu jiná točená.

Vstupní investice představuje jednorázovou částku 550.000, dále už se platí jen roční marketingový a franšízový poplatek dvacet tisíc korun. Na opravdu dobrém místě je možné za jedinou sezonu od dubna do září získat celou investici zpět. Podle zkušeností franšízora i stánek umístěný na nejslabším možném místě má návratnost do dvou a půl sezony.

Před očima zákazníka: kvalita bez barviv a dochucovadel

Tak trochu jiná točená vyniká způsobem přípravy s ovocem a zároveň množstvím kombinací chutí. Zákazník si vybírá jeden ze tří základů (čokoláda, vanilka, banán), nyní firma chystá čtvrtý ? jogurtový, a k tomu si přidá některé z pěti druhů ovoce. Kdo má hodně mlsný jazyk, může za příplatek navíc dostat porci Oreo sušenek nebo lentilek.

Zmrzlina se vyrábí před zákazníkem, který vidí každou ingredienci a může se tak přesvědčit, že se do ní přidávají opravdové kusy ovoce bez barviv a dochucovadel.

Kompletní podpora umožňuje podnikat i při zaměstnání

Franšízant dostane ready-made stánek připravený k provozu a vybavený do poslední naběračky. Samozřejmostí je veškerá potřebná dokumentace a školení pro práci s celým stánkem. "Franšízant dostane i přístup ke všem dodavatelům, kde již máme dohodnuté výhodné ceny a může začít podnikat," říká Ondřej Fréhar.

Stánek je pojízdný a nezávislý na přípojce vody (má vlastní rozvod), stačí jen připojení k elektřině. Cestou k úspěchu je navštěvovat akce nebo obsazovat hezká místa, kam si lidé chodí užít svůj čas, případně kombinace stálého místa s návštěvou akcí. Osvědčenými místy jsou festivaly, sjezdy řek, kempy, obecní slavnosti, dětské dny, místo u přehrady, u cyklostezky, v parku apod.

Provozovat stánek lze i při stálém zaměstnání, kdokoli tak může rozjet podnikání bez ztráty jistoty. Pokud má franšízant brigádníky, pak řeší průběžně jen skladování a přívoz a odvoz stánku. Vlastník licence zajišťuje průběžnou podporu a také servis strojů s garancí okamžité výměny při poruše, aby nedocházelo k výpadku tržeb. Po celou dobu spolupráce poskytuje firma konzultace a poradenství týkající se vedení stánku od řízení zaměstnanců, přes veškerou administrativu až po účetnictví a daně.

Pro sezonu 2020 je potřeba uzavřít franšízovou smlouvu před koncem letošního roku, aby se vše stihlo do začátku sezony. Při uzavření smlouvy v měsících srpen, září a říjen sníží vlastník licence franšízantovi vstupní investici díky optimalizaci nákladů na hromadnou výrobu stánků a to podle počtu nových franšízantů na další sezónu.

Pro další informace kontaktujte:

Ondřej Fréhar, jednatel, FreOn Services s.r.o., tel. (+420) 777 922 444, e-mail: taktrochu@jinatocena.cz


Zařazenopá 19.07.2019 10:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31718

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.