Společnost LIBY, přední značka pracích prostředků z Číny, oznámila uvedení svého nejnovějšího produktu v Londýně s odborníky z celého světa.

Liby, přední čínská značka výrobků pro péči o prádlo, představila světu včera v Londýně spolu se světoznámými odborníky v oboru prvotřídní prací prostředek Liby Laundry Detergent Essence. Tento revoluční výrobek obsahující 7 esencí se může pochlubit trojnásobnou účinností praní síly a čtyřnásobnou šetrností k textiliím a je průkopníkem přeměny pracího prostředku na tekutou esenci. Představení tohoto nového produktu značky Liby se zúčastnili odborníci z různých oborů, včetně Lady Penny Mountbatten, velvyslankyně značky British Royal Warranted a tradičních značek; Calice Becker, oceněné parfumérky; Lary Stone, supermodelky; Natalie Gibson, lektorky módního tisku a umělkyně z umělecké školy Central Saint Martins.

Liby je vůbec první čínskou značkou pro praní prádla, která uvádí na trh svůj výrobek ve Velké Británii. Tato průlomová akce nepochybně pramení z výjimečné síly značky Liby a jejího povědomí mezi občany Číny. „Výrobky Liby jsou používány v sedmi z deseti domácností v Číně a generují prodej, který v tomto průmyslu v zemi vede již deset po sobě jdoucích let," řekl ředitel značky Liby Mars Wu, který představil Liby hostům a zástupcům médií.

Společnost Liby, založená v roce 1994, se na čínském trhu odlišuje svou obrovskou velikostí a konkurenceschopností. V současné době jí patří první místo v celkovém prodeji v Číně a čtvrté v celosvětovém měřítku, čímž překonává nadnárodní korporace, které mají historii delší než 100 let, a vede v čínském průmyslu péče o prádlo. Pan Wu představil několik „tajemství" stojících za úspěchem značky Liby.

„Posláním značky Liby je od prvního dne vždy přinášet zdraví a štěstí každé rodině a my se věnujeme poskytování zdravých, ekologicky šetrných a technologicky inovativních produktů pro našim zákazníkům." Společnost Liby každoročně investuje více než 4 % svých celkových příjmů do vývoje technologií a produktů. Zároveň díky kondenzaci běžného pracího prášku do koncentrovanější formy dosáhla společnost snížení obalových materiálů o 25 % a roční spotřeby plastů o 2000 tun.

Společnost Liby staví na koncepci „přinášet spotřebitelům kvalitní a ekologické výrobky". V roce 2016 uvedla na trh svůj revoluční prací prášek šetrný k pokožce, následovaný pracím prostředkem bez přidaných fluorescenčních bělicích činidel, zcela přírodní prací mýdlo a mnoho dalších, které tento koncept ztělesňují a splňují normy. Značka Liby byla také poctěna jmenováním oficiálním sponzorem olympijských her v Pekingu v roce 2008 a získáním ocenění „International Carbon-Value Award" v roce 2018.

V celosvětovém spektru zaujímá značka Liby pozici vysoce inovativní a perspektivní společnosti s velkými schopnostmi. Liby si cení důležitosti inovativních technologií a pokračuje v budování strategických partnerství se zavedenými mezinárodními korporacemi, včetně společností Givaudan, Firmenich, Novozymes, DOW, BASF, Clariant a Nouryon. Tento zcela nový prací prostředek Liby Laundry Detergent Essence je produkt, který kombinuje technologie a inovativní nápady z celého světa.

Pan Wu během zavádění nového produktu vysvětlil, že důvodem pro vývoj tohoto výrobku je to, že značka Liby vidí potřebu zlepšit schopnost praní, péče o tkaniny a parfémování obecných detergentů na domácím trhu. Tento výrobek vám zajistí příjemný zážitek. Tento produkt mění úsilí spotřebitelů o prací prostředek na praní z „praní" na „praní a péči" a z „každodenní nezbytnosti" na „životní styl".

Lady Penny Mountbatten, velvyslankyně značky British Royal Warranted a tradičních značek, se o značce Liby také vyjadřovala pochvalně. Uvedla: „Jsem si vědoma vytrvalosti značky Liby v souvislosti s konceptem Wash & Care v jednom od založení této značky. Zcela se to pokrývá s mým konceptem péče o prádlo a konceptem značky Royal Household. Při praní s přípravkem Liby Laundry Detergent Essence může oblečení zachovat svůj lesk a jemnost, aniž by bylo nutné používat další změkčovadla. To mě opravdu překvapilo a jsem s ním velmi spokojena."

Hlavní vědkyně značky Liby paní Kitty Zhang během akce předvedla mimořádné vlastnosti této prací esence. Vyznačovala se vynikající schopností praní, zachováním jemnosti oděvů a dlouhotrvající vůní, což překvapilo a zaujalo všechny účastníky.

Lara Stone jako mezinárodní supermodelka přijala vůči konceptu prvotřídní péče o praní vysoký standard díky vlivu špičkových designérů, se kterými se setkávala. „Tento prací přípravek se skládá ze 7 esencí, které poskytují péči o oděvy jako při péči o pleť, kterou nám nabízí drahé kosmetické prostředky." Pokud je žena zároveň matkou, nezajímá ji pouze účinnost praní, ale také bezpečnost a zdraví rodiny. Poté, co Lara zjistila, že všechny výrobky Liby prošly oficiálním kosmetickým testem na dráždivost, je spokojená a jistá, že si vybere prostředek Liby Laundry Essence jak pro sebe, tak pro své milované dítě.

Inovativní technologie používaná pro výrobu pracích prostředků Liby Detergent Essence také získala uznání jiných průmyslových odborníků. Natalie Gibson, odbornice na textil a textilní barviva z umělecké školy Central Saint Martins, řekla: „Ukázalo se, že mnoho pracích prostředků na trhu poškozuje tkaninu a její barvu při odstraňování silných skvrn. Šetrné polymery a inovativní technologie iontové obnovy pomohly nejen obnovit přirozenou měkkost oblečení, ale také udržet nesrovnatelný stav látky, což je ohromující výkon." Pevně doufá, že značka Liby bude pokračovat v představování dalších překvapení pro globální průmysl péče o prádlo a spotřebitele prostřednictvím svých inovativních schopností v oblasti technologií.

Další předností tohoto výrobku je 72hodinová dlouhotrvající vůně, která využívá technologii mikrokapslí, jež uzamknou vůni do tenké vrstvy vytvořené na povrchu tkaniny. Tato technologie je často viděna pouze ve výrobě prvotřídních parfémových výrobků. Francouzská parfumérka Calice Becker, která navrhla mnoho klasických a oceněných parfémů a často spolupracovala s luxusními značkami jako Dior, Tom Ford a dalšími, vyjádřila velké uznání přirozené vůni této esence a přední světové technologii zachování vůně. „Myslím, že dobrá esence pro tento účel by měla být schopna přinášet pocit potěšení díky své dlouhodobé vůni." Do budoucna se těší na další potenciální partnerství, která poskytnou spotřebitelům lepší zážitky z vůní prostřednictvím výrobků pro péči o prádlo.

Prací prostředek Liby Detergent Essence vás nejen přesvědčí svým výkonem, ale také svým designem obalu. Láhev byla navržena ve spolupráci s renomovanou britskou projekční společností Pearl Fisher. Z uměleckého hlediska se jeví jako umělecké dílo vyjadřující životní styl a jedinečný způsob, jak zlepšit kvalitu života. Shromažďováním odborných názorů z celého světa vede společnost Liby revoluci v oblasti produktů, které přinesou zákazníkům v každodenním životě lepší zkušenosti s praním.

-Konec-

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/930248/Liby_unveiled_product_experts_fields.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/930247/LIBY_leading_laundry_detergent_brand_China.jpg

KONTAKT: Emma Zhang, partner MSL, +86-13580351484


Zařazenopá 28.06.2019 14:06:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31604

Související témata

Svět | Londýn | Velká Británie
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.