Vylepšený veletrh ISLE 2020 se bude konat v novém výstavním centru v Kantonu s komplexní výstavou LED osvětlení a panelů

Veletrh ISLE (ISLE 2020, nebo „Výstava"), největší asijský mezinárodní veletrh LED osvětlení a panelů, se bude konat 24. - 27. února 2020 v Kantonu, čínské základně výroby LED osvětlení a jednom z technologických center na světě. Výstava bude organizována ve Světovém výstavním a konferenčním centru v Kantonu (Shenzhen World), novém výstavním komplexu města, které se nachází do 30 minut jízdy od většiny hlavních čínských továren s výrobou LED osvětlení. Výstava ISLE 2020 umožní globálním odběratelům efektivně nakupovat díky jednoduchému továrnímu výzkumu v rámci této komplexní platformy.

„Veletrh ISLE 2019 zaznamenal obrovský úspěch, pokud jde o rozsah a počet účastníků. Celkově se jej zúčastnilo více než 250 000 návštěvníků a 1 365 vystavovatelů, kteří objevili obchodní příležitosti a sdíleli své znalosti v rámci tohoto průmyslu. Nárůst počtu zahraničních zákazníků, který v roce 2019 vzrostl o 10 procent, je reprezentativní pro růst průmyslu jako celku," řekl Li Yingjie, generální ředitel veletrhu ISLE. „Byli jsme svědky obrovského úspěchu výstavy ISLE 2019 a konání výstavy ISLE 2020 v novém Světovém výstavním a konferenčním centru (Shenzhen World)) znamená větší výstavní plochu a bližší dosah do mnoha továren. Výstavní plocha o rozloze 160 000 m2 nám umožňuje přinést více exponátů a větší přehled o průmyslu. Těšíme se, že veletrh přiláká na výstavu ISLE 2020 více profesionálních návštěvníků."

Tato čtyřdenní akce předvede technologii zobrazování na displeji, audiovizuální integrovaný systém a LED osvětlení a panely od více než 2000 vystavovatelů, což globálním zákazníkům přinese pohlcující zážitek.

Vrcholem výstavy v roce 2020 bude představení šesti segmentových výstavních prostor, z nichž každý bude poskytovat řešení pro zobrazení různých obchodních scénářů: chytré město, nový maloobchod, inteligentní kampus, zábavní průmysl, muzeální a digitální kino, bezpečnost a tok informací.

Veletrh ISLE 2020 se zaměřuje na kompletní průmyslový řetězec a pokrývá dodavatelské i odběratelské řetězce komerčních displejů, audiovizuálních integrovaných systémů, průmysl LED osvětlení a panelů. Přední zástupci průmyslu jako společnosti Absen, Unilumin, Hikvision, Aoto Electronics a Ledman si již na výstavě ISLE 2020 rezervovali velké výstavní stánky, a to díky větší výstavní ploše nově vybudovaného centra Shenzhen World.

Veletrh ISLE 2020 bude také hostit více než 30 konferencí a fór ve spolupráci s partnery, včetně aplikační pobočky LED Čínské asociace výrobců optiky a optoelektroniky, Čínského institutu scénografie a Vládní asociace elektroniky z provincie Guangdong. Výstava shromáždí více než 110 profesionálů z oboru, kteří mají možnost sdílet poznatky v oblasti 11 žhavých témat tohoto průmyslu.

Více informací naleznete na webových stránkách: http://en.isle.org.cn/

O veletrhu ISLE

Mezinárodní výstava technologií velkých displejů, audiovizuálních inteligentních integrovaných systémů a LED osvětlení a panelů (ISLE), organizovaná společnostmi Canton Fair Advertising Co., Ltd a China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corp (CFTE), je plně integrovanou obchodní platformou pro profesionální LED osvětlení, komerční displeje, audiovizuální systémy a panely. Veletrh ISLE se konal v Kantonském veletržním komplexu a od roku 2020 se bude konat ve výstavním a konferenčním centru Shenzhen World.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/890274/ISLE_2020.jpg

KONTAKT: Liu Xiang, +86-139-2225-0659, liuxiang@cantonfairad.com

PROTEXT


Zařazenost 22.05.2019 09:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31304

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V