Společnost Marlin Equity Partners oznámila strategickou minoritní investici skupiny Blackstone

Marlin Equity Partners, globální investiční společnost, oznámila, že skupina strategického kapitálu společnosti Blackstone (NYSE: BX) učinila pasivní investici do minoritního podílu společnosti.

Skupina strategických investic společnosti Blackstone (Strategic Capital Group) je součástí investiční společnosti Blackstone Alternative Asset Management (BAAM) a specializuje se na minoritní partnerství s předními správci alternativních aktiv. Tato investice umožní společnosti Marlin pokračovat v investování a další expanzi její globální investiční platformy, posílení závazku a sladění s diverzifikovanou investorskou základnou a využít globální zdroje a schopnosti společnosti Blackstone.

Společnost Marlin se od svého založení v roce 2005 rychle rozrostla, stala se přední světovou investiční firmou s více než 6,7 miliardami USD spravovaného kapitálu a dokončila více než 140 transakcí napříč svými klíčovými cílovými odvětvími, včetně softwaru, technologií, IT ve zdravotnictví, služeb s podporou technologií a průmyslových technologií.

„Tato investice společnosti Blackstone dále potvrzuje nejlepší organizaci ve své třídě, kterou jsme vybudovali, a skutečnou hodnotu našeho přístupu k investicím založeného na vztazích," řekl David McGovern, zakladatel a generální ředitel společnosti Marlin. „Jsme nadšeni, že můžeme přivítat společnost Blackstone jako strategického partnera, a těšíme se na to, že budeme moci využít jejich odborné znalosti a rozsáhlé zdroje, abychom mohli i nadále investovat do naší globální platformy pro zajištění dlouhodobého úspěchu."

„Přístup k investicím společnosti Marlin klade velký důraz na partnerství s manažerskými týmy na podporu podniků, posílení operací a urychlení růstu," řekl Scott Soussa, ředitel investiční skupiny Strategic Capital Group společnosti BAAM. „Tento důraz na vytváření dlouhodobých hodnot napříč spravovanými společnostmi předurčuje společnost Marlin k pokračujícímu úspěchu a jsme velmi rádi, že jsme se k ní připojili."

Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Poradenská společnost Evercore působila jako finanční poradce společnosti Marlin Equity. Právnická firma Kirkland & Ellis LLP působila jako právní poradce společnosti Marlin Equity a advokátní kancelář Simpson Thacher & Bartlett působila jako právní poradce společnosti Blackstone.

O společnosti Marlin Equity Partners

Marlin Equity Partners je globální investiční společnost, která spravuje kapitál v hodnotě přes 6,7 miliard USD. Poskytuje zakladatelům firem i jejich akcionářům řešení na míru, která odpovídají potřebám jejich podnikání a likvidity. Společnost Marlin investuje do firem podnikajících v řadě oborů, přičemž její kapitálové prostředky, zavedené vztahy a provozní zdroje výrazně posilují perspektivu společností a zvyšují jejich hodnotu. Od svého vzniku dokončila společnost Marlin pomocí skupiny svých fondů a dceřiných firem úspěšně více než 140 akvizic. Společnost sídlí v Los Angeles v Kalifornii, zastupující kancelář má také v Londýně. Více informací najdete na webových stránkách www.marlinequity.com.

O společnosti Blackstone Alternative Asset Management

Společnost Blackstone Alternative Asset Management (BAAM (R) ), platforma pro řešení správy hedgeových fondů společnosti Blackstone, je největším světovým investorem v oblasti hedgových fondů se spravovanými aktivy v hodnotě přibližně 80 miliard USD. BAAM spravuje diverzifikované portfolio podnikových investic, včetně vytváření podnikových řešení na míru, platformy pro zvláštní situace, zakládání hedgových fondů, platformy otevřených podílových fondů a podniků, které nakupují podíly v zavedených společnostech se správou alternativních aktiv. Společnosti BAAM si ve všech obchodních liniích pečlivě vybírá a spolupracuje se správci fondů různých tříd aktiv a s různými strategiemi, aby vytvořila řešení pro své investory. Prostřednictvím svého silného zaměření na cíle klientů, důsledného procesu due diligence a přístupu ke globálním zkušenostem společnosti Blackstone se společnost BAAM snaží vytvářet atraktivní zisky s omezeným rizikem v různých tržních cyklech při zachování kapitálu ve stresových tržních podmínkách.

KONTAKT: Peter Spasov, 310-364-0100, pspasov@marlinequity.com


Zařazenoso 18.05.2019 11:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31289

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V