Společnost FINEMO.CZ nabízí zajímavou příležitost pro investory

Právě před rokem společnost FINEMO.CZ získala od ČNB licenci k poskytování spotřebitelského úvěru. Jako jedna z mála společností nabízejících nebankovní úvěry v roce 2018 výrazně vzrostla.

Nyní se FINEMO.CZ soustředí zejména na spolupráci s investory a nabízí jim velmi zajímavou příležitost.

Zájem o zpětnou hypotéku (Rentu z nemovitosti) je mezi seniory velký. Získání licence k poskytování spotřebitelského úvěru od České národní banky v roce 2018 dodalo společnosti na důvěryhodnosti. Díky prezentaci reverzní hypotéky v televizi, rádiu, tištěných mediích i na internetu mají senioři produkt v povědomí a počet zájemců o Rentu z nemovitosti každým měsícem roste. Za rok 2018 se objem poskytnutých úvěrů (Renty z nemovitosti) ztrojnásobil.

"Po uvedení Renty z nemovitosti na trh se nyní soustředíme na možnost nabídnout investorům možnost participace na výnosu ze zpětných hypoték. Během roku 2018 jsme sledovali trh s investičními příležitostmi v České republice. Nechtěli jsme se vydat cestou emise dluhopisů, protože tušíme, že trh s dluhopisy čekají nelehké časy. V dalších letech bude potřeba emitované dluhopisy splatit, což bude pro spoustu emitentů velmi obtížné,“ uvádí Marek Rokoský, jeden ze zakladatelů FINEMO.CZ.

„Na základě dat z českého finančního trhu a sledování různých investičních příležitostí jsme se snažili nabídnout takovou investici, která bude zajímavá jak z pohledu výnosu, tak z pohledu garance zajištění. Přitom se snažíme komunikovat s investory napřímo a být maximálně otevření a transparentní. Dovednost transparentně prezentovat investiční příležitost je v dnešní době velmi důležitá. Tím, že investorům přesně vysvětlíme, do čeho investují a jaká rizika jsou s investicí spojena, jim tak dáváme možnost se správně rozhodnout a investici pochopit,“ uvádí Jiří Vránek, spoluzakladatel FINEMO.CZ.

"Naší snahou je nabídnout investorům z řad široké veřejnosti možnost investovat do produktu, který přináší nadprůměrný výnos, a to v době prakticky nulového úročení na bankovních účtech. Jedná se o bezpečné zhodnocení s garantovaným výnosem až 6 % ročně dle zvoleného investičního portfolia. Doba fixace investice začíná na 3 letech a s investicí nejsou spojeny žádné poplatky. Kdo disponuje volnými finančními prostředky a hledá bezpečnou investici, má nyní možnost se společně s FINEMO.CZ podílet na výnosech z pohledávek vzniklých ze zpětných hypoték,“ dodává Marek Rokoský.

Pořízením Investičního podílu od FINEMO.CZ získá investor právo podílet se na výnosech z konkrétního portfolia pohledávek ze zajištěných úvěrů, a po určité době (zpravidla 3 - 5 let) navíc možnost zpětného prodeje Investičního podílu s garantovaným ročním výnosem až do výše 6 %. Výše garantovaného výnosu a minimální doba pro zpětný odkup je závislá na konkrétním portfoliu pohledávek. Důležitým aspektem investice je také její navázání na PRIBOR. To znamená, že při navýšení úrokových sazeb dojde i k navýšení výnosu z této investice pro investory.

Investiční podíl lze pořídit jednoduše. Stačí vyplnit kontaktní formulář na webu www.finemoinvestice.cz. Poté se s Vámi spojí zástupce FINEMO.CZ a společně vyberete vhodnou investici. FINEMO.CZ se snaží o kombinaci maximálně otevřeného přístupu k informacím o investici na straně jedné a poskytnutí osobního přístupu ke každému investorovi na straně druhé.

Společnost FINEMO.CZ založili Jiří Vránek a Marek Rokoský, kteří mají dlouholeté zkušenosti z českých bank na různých manažerských pozicích. Na trh v ČR zavedli produkt zpětná hypotéka, který funguje úspěšně v zahraničí již desítky let. Zpětnou hypotéku v ČR nabízí pod obchodním názvem Renta z nemovitosti již čtvrtým rokem. Společnost má aktuálně téměř 200 spokojených klientů a nemovitosti v zástavě celkem za více než 500 mil. Kč.

Renta z nemovitosti je obchodní název zpětné hypotéky od FINEMO.CZ. Jedná se o úvěr pro seniory zajištěný zástavním právem k nemovitosti, kterou senior vlastní. Hlavní předností úvěru je, že se za života nemusí splácet a senior nadále zůstává majitelem své nemovitosti. Investoři investující do Investičního podílu od FINEMO.CZ tedy pomáhají seniorům - umožní jim získat dodatečné finance na důstojné a klidné prožití stáří. Více najdete na www.rentaznemovitosti.cz.

Investiční podíl od FINEMO.CZ je obchodní název investice do zpětných hypoték. Jedná se o investici, kdy se investor podílí na úrokových výnosech ze zajištěných úvěrů. Investice je bez vstupních poplatků a hlavní předností produktu je kombinace zajímavého výnosu a velmi solidního zajištění investice. V případě, že investor nechce nadále vázat peníze v investici, má zároveň možnost zpětného odkupu investice společností FINEMO.CZ po stanoveném čase s garantovaným výnosem. Více najdete na www.finemoinvestice.cz.

Více informací:

FINEMO.CZ

Tel.: 241 400 100

E-mail: info@finemoinvestice.cz

www.finemoinvestice.cz


Zařazenost 03.04.2019 09:04:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30996
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.