Mezinárodní veletrh moderního příměstského zemědělství bude v dubnu s globálními investory sdílet další příležitosti rozvoje

Na konci března jsou pole obklopující předměstí Čcheng-tu, hlavního města provincie S'-čchuan, pokryta zlatými řepkovými květy. Před několika dny navštívila delegace z Čínsko-ruského klubu mladých podnikatelů v Petrohradě moderní zemědělská zařízení v oblasti Qingbaijiang v zóně volného obchodu S'-čchuan, kde úroveň otevřenosti a vyspělý stav zemědělství zanechaly na členech delegace silný dojem. Následně se rozhodli zúčastnit inaugurační Čínské zemědělské transformace vědeckých a technologických úspěchů pro rok 2019 a 7. mezinárodního veletrhu moderního příměstského zemědělství v Čcheng-tu (IUMAE), dvou akcí, které se konají ve dnech 25. - 28. dubna a jsou pořádány vedením města Čcheng-tu, přičemž plánování a provoz zajišťuje společnost Chengdu New East Exhibition Co, Ltd. Delegace má během akce v úmyslu projednávat s vládními činiteli Čcheng-tu a podnikateli zemědělský obchod a investice ruských podniků ve městě.

Tato akce je jen jedním z příkladů výměn Čcheng-tu s globální komunitou. Od zavedení čínské politiky otevřenosti před 40 lety se Čcheng-tu stalo nejživějším a nejpodnikavějším městem v západní Číně. S regionálním HDP přesahujícím 1,53 bilionu juanů (cca 228 miliard USD) v roce 2018 soupeří Čcheng-tu s Finskem, zemí, která se v tomto klíčovém ekonomickém ukazateli umístila na 42. místě na světě. Čcheng-tu, ve kterém má 285 z 500 největších světových společností kancelář nebo nějakou formu zastoupení, je nesporným lídrem v západní Číně z pohledu počtu společností, které se tam nacházejí, množství investic a množství odvětví. Město s otevřenějším přístupem a světovým podnikatelským prostředím vytváří pro globální investory obrovské příležitosti rozvoje.

IUMAE, čínský veletrh zemědělských produktů, vytvořil přední platformu s vysoce kvalitními projekty a službami v oblasti zavádění technologií s cílem usnadnit oboustranně výhodné obchody pro mezinárodní zákazníky. V souhrnu tato událost za posledních šest let zaznamenala místní obrat ve výši více než 5,3 miliardy juanů (přibližně 790 milionů USD), přilákala účastníky z více než 40 zemí a regionů a více než 250 návštěv delegací z celé Číny. Byly zde také podepsány smlouvy na více než 860 zemědělských projektů v hodnotě přes 152 miliard juanů (přibližně 22,6 miliardy USD).

Letošní veletrh na ploše 90 000 čtverečních metrů představuje výstavní stánky seskupené podle zemědělských technologických úspěchů, z nichž mnohé se ukázaly jako transformační v Číně i mimo ni, stejně jako firmy usilující o spolupráci na zemědělských projektech, mezinárodní logistice a obchodu se zemědělskými komoditami. Očekává se, že tato akce přiláká 1 800 vystavovatelů a profesionálních odběratelů včetně velkoobchodních distributorů, zpracovatelů potravin a obchodních společností.

Akce se může zúčastnit každý podnik se zájmem o tuto oblast. Pro více informací kontaktujte paní Zhao: Tel: +86-28-86280019, Mobil: +86-18215577029, E-mail: 261032945@qq.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/840346/IUMAE_international_buyers.jpg

KONTAKT: Li Bin, +86-13388191330


Zařazenoút 26.03.2019 16:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30933

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V