Společnost PIVOT Fintech získala od Centrální banky Singapuru licenci na služby pro kapitálový trh

Díky licenci může společnost nabízet přímé služby pro zákazníky a správu majetku na bázi umělé inteligence

Společnost PIVOT Fintech Pte. Ltd. (dále jen „PIVOT“), podnik poskytující technologické služby v oblasti digitální správy majetku, zaštítěná společností Pintec Technology Holdings Ltd. (dále jen “PINTEC”; burzovní index NASDAQ: PT) a společnost FWD Group dnes oznámily, že získaly od Centrální banky Singapuru licenci na kapitálové služby.

Licence na služby pro kapitálový trh společnosti PIVOT, která přichází krátce po nedávno publikovaných Pokynech Centrální banky Singapuru pro poskytování digitálních poradenských služeb 8. října 2018, umožní společnosti nabízet investiční služby na bázi umělé inteligence přímo maloobchodním klientům.

„Tento pro Singapur významný mezník je začátkem ambicí společnosti PIVOT dodávat moderní řešení pro správu majetku v jihovýchodní Asii,“ řekl generální ředitel společnosti PIVOT Victor Lye, který vytvořil chráněnou profilující analytiku pro řízení finančního začleňování.

Klíčový akcionář společnosti PIVOT firma PINTEC má osvědčenou technologii a zkušenosti s alokací aktiv na bázi umělé inteligence na celém světě a službami v oblasti správy financí pro finanční instituce na vysoce konkurenčním čínském trhu. S integrací chráněné analytiky pro analýzu rizik společnosti PIVOT a portálem péče o klienty do technologie umělé inteligence společnosti PINTEC, vyvinula společnost PIVOT svou vlastní komplexní službu digitálního řízení komplexních investic na bázi strojového učení a umělé inteligence.

Spotřebitelská značka společnosti PIVOT „SquirrelSave“, navrhuje řešení alokace aktiv pomocí portfolia modelů v reálném čase řízených umělou inteligencí. Tyto modely tvoří burzovně obchodované fondy a nepřetržitá analytika, vždy nastavená podle specifického profilu rizik každého investora.

„Umělá inteligence a strojové učení může vysledovat a předvídat rizika návratnosti investic v reálném čase efektivněji než lidé. SquirrelSave dokáže vyhodnotit potřeby řízení rizik stávajících investorů a nesplněné nároky opomíjených a méně využívaných sektorů profesionálně, celistvě, objektivně a transparentně,“ řekl Victor Lye. „Vstup společnosti PIVOT mezi zákazníky s podporou licence Centrální banky Singapuru podporuje naši vizi finančního začleňování prostřednictvím konstruktivních změn a podpory vize Singapuru stát se moderním uzlem v oblasti finančních technologií.“

Strategicky společnost PIVOT propojí rozsáhlé zkušenosti z oblasti umělé inteligence v Číně s rozvojem finančních technologií v Singapuru. Dalším blízkým cílem společnosti PIVOT je proškolit místní talentované lidi v oblasti umělé inteligence ve spolupráci se vzdělávacími institucemi v Singapuru.

Systém alokace aktiv společnosti PINTEC na bázi umělé inteligence má v Číně značku „POLARIS“. Systém POLARIS byl uveden na trh v červnu 2016 a úspěšně zavedl platformy strojového učení umělé inteligence v předních finančních institucích v Číně, jako jsou například Minsheng Securities, Bank of Zhengzhou a Guoyuan Securities.

„Ve společnosti PINTEC jsme velmi rádi, že můžeme podporovat rozvoj společnosti PIVOT v Singapuru pomocí našich algoritmů pro alokaci aktiv, které prošly rigorózními testy a zkouškami a odpovídají regulačním standardům. Chceme uspokojit rostoucí poptávku po nízko nákladových, transparentních a dlouhodobých investičních portfoliích s řízením rizik,“ řekl Zheng Yudong, generální ředitel divize správy majetku společnosti PINTEC.

„Jako hlavní akcionář má společnost PINTEC radost z příležitostí, kterou licence Centrální banky nabízí v Singapuru a bude i nadále podporovat společnost PIVOT v její snaze nabízet technologické služby zaměřené na digitální správu majetku na bázi umělé inteligence a strojového učení po celé jihovýchodní Asii.“

O společnosti PIVOT Fintech

Společnost PIVOT Fintech se sídlem v Singapuru byla založena v říjnu 2017 korporátním podnikatelem Victorem Lyem a společností PINTEC Group (www.pintec.com). Nabízí technologické služby digitální správy majetku B2B a B2C řízené umělou inteligencí a strojovým učením v celé jihovýchodní Asii. Společnost PIVOT je prvním podnikem firmy PINTEC mimo Čínu a zaštiťuje ji společnost FWD Group, kterou vlastní panasijská pojišťovací společnost a investoři poskytující kapitál pro zakládání společností (tzv. angel investors).

Další informace naleznete na internetové adrese www.pivotfintech.com.

O platformě PINTEC

PINTEC je přední nezávislá technologická platforma poskytující finanční služby v Číně. Tato otevřená platforma spojuje obchodní a finanční partnery a umožňuje jim poskytovat finanční služby koncovým uživatelům účinně a efektivně. Společnost nabízí svým partnerům kompletní sadu na míru šitých řešení, od financování pokladních systémů, osobních úvěrů, podnikatelských úvěrů, po správu majetku a pojišťovací produkty. Zaváděním rozšiřitelné a spolehlivé technologické infrastruktury nabízí společnost PINTEC širokou škálu služeb pro vertikální sektor, jako jsou cestovní agentury poskytující služby online, internetové obchodování, telekomunikace, online vzdělávání, platformy SaaS, finanční technologie, internetové vyhledávání a online posuzování a klasifikace, stejně jako pro různé typy finančních partnerů, jako jsou například banky, makléři, pojišťovny, investiční fondy a trusty, společnosti zaměřené na financování spotřební sféry, platformy typu peer-to-peer (rovnocenné platformy) a další podobné instituce.

Další informace naleznete na stránkách www.pintec.com.

Zdrojovou stránku si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190324005011/en/

Kontakt

Kontakt pro média:

PINTEC

Annie He

Tel:+86 (10) 8564-3436

Email : yini.he@pintec.com

ICR Inc.

Edmond Lococo

Tel: +86 (10) 6583-7510

Email : Edmond.Lococo@icrinc.com

Zdroj: PIVOT Fintech Pte. Ltd.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenoút 26.03.2019 09:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30924

Související témata

Singapur
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.