Společnost Huawei bude pro nová veřejná cloudová datacentra celosvětově využívat Open Rack projektu OCP

Společnost Huawei Technologies, přední světový poskytovatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT), dnes oznámila, že plánuje celosvětové využívání standardu Open Rack ve svých nových veřejných cloudových datových centrech. Cílem tohoto kroku je zlepšení environmentální udržitelnosti nových veřejných cloudových datacenter společnosti Huawei pomocí nižší spotřeby energie pro servery při současném zefektivněním provozu snížením času potřebného k instalaci a údržbě racků.

Iniciativa Open Rack navržená projektem Open Compute Project (OCP) se snaží předefinovat rack datového centra a je jedním z nejslibnějších vývojových trendů v oblasti výpočetní techniky. Jedná se o první standard racku navrženého pro datová centra, který integruje rack do infrastruktury datového centra. Je to holistický designový proces, který zvažuje vzájemnou závislost všeho od elektrické sítě až po brány v čipech na každé základní desce. Open Rack, využívaný některými z největších poskytovatelů internetových služeb, jako jsou Facebook, Google a Microsoft, pomáhá snížit celkové náklady na vlastnictví (TCO) a zlepšit energetickou účinnost výpočetního prostředí.

„Vedoucí techničtí a obchodní pracovníci společnosti Huawei uznávají efektivitu a flexibilitu, kterou Open Rack nabízí, včetně podpory poskytované globální dodavatelskou základnou. Poskytování cloudových služeb globální zákaznické základně vytváří určité výzvy. Flexibilita specifikace Open Rack a možnost využití pro kapalné chlazení umožňuje společnosti Huawei obsluhu nových geografických oblastí. Rozhodnutí společnosti Huawei využívat Open Rack je velkou podporou!" řekl Bill Carter, technologický ředitel nadace Open Compute Project Foundation.

Kromě využívání standardu Open Rack ve svých cloudových datacentrech společnost Huawei také rozšiřuje svou spolupráci s komunitou OCP, aby rozšířila design standardu a dále zlepšila čas potřebný k uvedení na trh a vysokou použitelnost a snížila celkové náklady na vlastnictví.

V loňském roce se společnost Huawei stala platinovým členem OCP. V tomto roce společnost pokračuje v investování a angažovanosti v OCP a komunitě open source. Aktivní účast společnosti Huawei v komunitě OCP zahrnuje příspěvky a průběžnou účast na různých projektech OCP, jako jsou projekty Rack and Power, System

Management and Server, které přispívají k připravovaným specifikacím pro modul akcelerátoru OCP, pokročilá řešení chlazení a OpenRMC.

„Strategické investice a angažovanost společnosti Huawei vůči OCP jsou oboustranně výhodné," řekl pan Kenneth Zhang, generální ředitel oddělení inteligentní výpočetní techniky společnosti Huawei FusionServer. „Spojení rozsáhlých zkušeností společnosti Huawei s využíváním telekomunikací a cloudu se znalostmi rozsáhlé komunity OCP pomůže společnosti Huawei poskytovat globálním zákazníkům špičková, flexibilní a otevřená řešení. Huawei může využít své vedoucí postavení na trhu a globální infrastrukturu datových center k pomoci zavést OCP v nových geografických oblastech a nových segmentech trhu na celém světě."

Během hlavního projevu na globálním summitu OCP bude Huawei sdílet více informací o svých plánech využití standardu Open Rack a také o celkové strategii OCP. Huawei také plánuje předvést některé části těchto řešení ve svém stánku, včetně výpočetního modulu založeného na OCP, procesoru Huawei Kunpeng 920 ARM, procesoru Huawei Ascend 310 AI a dalších produktů Huawei intelligent Compute.

Pro více informací navštivte společnost Huawei v jejím stánku a zúčastněte se hlavního projevu a výkonného zasedání:

Číslo stánku: B2

Čas a datum hlavního projevu: 15.3. v 11:38 hod Grand Ballroom

Plán výkonného zasedání: 14.3., 14:05 - 14:30 - 210BF

O společnosti Huawei

Huawei je předním světovým poskytovatelem infrastruktury informačních a komunikačních technologií (ICT) a inteligentních zařízení. S integrovanými řešeními ve čtyřech klíčových oblastech - telekomunikačních sítích, IT, inteligentních zařízeních a cloudových službách - jsme odhodláni přinášet digitalizaci každému člověku, domácnosti a organizaci pro plně propojený, inteligentní svět.

Komplexní portfolio produktů, řešení a služeb společnosti Huawei je jak konkurenceschopné, tak i bezpečné. Prostřednictvím otevřené spolupráce s ekosystémovými partnery vytváříme trvalou hodnotu pro naše zákazníky, pomáháme lidem, obohacujeme domácí život a inspirujeme inovace v organizacích všech forem a velikostí.

Ve společnosti Huawei se inovace zaměřují na potřeby zákazníků. Silně investujeme do základního výzkumu a zaměřujeme se na technologické průlomy, které pohánějí svět kupředu. Zaměstnáváme více než 180 000 pracovníků a působíme ve více než 170 zemích a regionech. Společnost Huawei, založená v roce 1987, je soukromá společnost plně vlastněná jejími zaměstnanci.

Pro více informací o společnosti Huawei naleznete na stránkách www.huawei.com nebo nás sledujte na:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/836199/Huawei.jpg

KONTAKT: Zhong Wanni, +86-185-6666-2551, zhongwanni@huawei.com


Zařazenopá 15.03.2019 10:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30851

Související témata

Huawei
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V