MCM Worldwide otevírá prodejnu v Beverly Hillls

Společnost MCM Worldwide otevírá maloobchodní prodejnu na prestižní ulici Rodeo Drive v Beverly Hillls v Kalifornii

Společnost MCM Worldwide, luxusní značka zboží a příslušenství pro cestování a životní styl, dnes oznámila otevření své první celosvětové prestižní maloobchodní prodejny v Los Angeles. Nový obchod s rozlohou 411 čtverečních metrů byl slavnostně otevřen 14. března 2019 a bude se nacházet v srdci Rodeo Drive v Beverly Hills v Kalifornii.

Dvoupatrová leštěná mosazná fasáda, kterou navrhl Kenneth Park, symbolizuje charakteristické cvočky a drahokamy na zboží MCM a rozzařuje Rodeo Drive, přičemž stále využívá dědictví značky v luxusním stylu Angelino. Tento designový prvek je obzvláště zvýrazněn mosaznými fasetami na horní části průčelí, které odráží klasický design loga MCM. Na obou stranách lemují fasádu velké LED displeje s dynamicky se měnícími obrazy.

„Prestižní světová prodejna MCM v Beverly Hills přináší německé dědictví luxusní značky, inovativní design, důmyslnou architekturu a špičkovou technologii do jedné z nejznámějších nákupních destinací na světě Rodeo Drive," říká Patrick Valeo, prezident společnosti MCM, Americas. „Jsme tak nadšeni, že jsme na Rodeo Drive, protože pokračujeme v naší agresivní expanzi v USA. Toto je naše 5. prodejna v samotné Kalifornii."

Společnost v této prodejně instalovala integrovanou technologii s interaktivní fotobudkou Hypno. Značka zde také umístila jako fotorámeček vlastního medvěda MCM Visetos v nadměrné velikosti, který zákazníkům dává možnost okamžitě nahrát svou fotku na svůj vlastní účet na Instagramu, čímž dala nový význam pojmu „Instagramovatelný moment". Kromě toho zdobí zeď u hlavního schodiště skleněná mozaika napodobující logo značky, ručně vyrobená v Itálii. Pro zobrazení vztahu značky k hudbě, konkrétněji jejich role v hip-hopové kultuře, se na druhém podlaží nachází DJ kabina a bar, které v oddělených VIP prostorách vytvářejí atmosféru retro stylu. V neposlední řadě bude prodejna na Rodeo Drive nabízet exkluzivní produkty, včetně kožených výrobků MCM Visetos Vespa, pingpongových raket Visetos a značkových míčků, šachové sady Visetos a tašek na opasky, batohů, triček, polokošilí a mikin MCM/Rodeo Drive.

Jedná se o 17. obchod značky MCM v USA. V současné době provozuje více než 650 prodejen po celém světě s pobočkami ve více než 40 zemích. Pro více informací o značce MCM a její nové prodejně na Rodeo Drive v Beverly Hills navštivte webové stránky www.MCMWorldwide.com. Značku můžete také sledovat prostřednictvím @MCMWorldwide na Twitteru a Instagramu.

WWW.MCMWORLDWIDE.COM

O společnosti MCM (Modern Creation München)

MCM je luxusní značka zboží a příslušenství pro cestování a životní styl, založená v roce 1976 s postojem definovaným kulturním duchem dané doby (Zeitgeiste) a vlastním německým dědictvím se zaměřením na funkční inovace, včetně využití nejmodernějších technik. Dnes, díky svému spojení s hudbou, uměním, cestováním a technologií MCM ztělesňuje odvahu, vzdorovitost a ambiciózní cíle. Značka MCM aplikuje „revoluci" v oblasti klasického designu futuristickými materiály a důrazem na inovace, které jsou její hlavní hnací silou. Značka oslovuje globální komunitu nomádů 21. století, snílky, tvůrce a digitální nadšence. Příznivci značky MCM z řad mileniálů a generace Z neznají rodové a věkové rozdíly, jsou silní a nenechávají se omezovat pravidly a hranicemi.

Produkty značky MCM jsou v současné době distribuovány v 650 prodejnách ve 40 zemích včetně Mnichova, Berlína, Curychu, Londýna, Paříže, New Yorku, Hongkongu, Šanghaje, Pekingu, Soulu, Tokia, Středního východu a dalších zemí. Další informace o MCM naleznete na webových stránkách: www.mcmworldwide.com.

KONTAKT: Alyse Contrata, Lividini & Co., alyse@lividini.com, 646.443.2076


Zařazenopá 15.03.2019 08:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30850

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V