Deborah Kirkhamová se stala novou generální ředitelkou firmy Pole To Win International

Ve své nové funkci bude Kirkhamová odpovědná za řízení dalšího růstu firmy, se zaměřením na výzkum a vývoj a získávání nových a udržení stávajících zákazníků

Pole To Win International, Inc. (PTW), přední firma v oblasti videoher a outsourcingu technických služeb, dnes oznámila jmenování Deborah Kirkhamové do funkce generální ředitelky společnosti, a to s účinností od ledna 2019. Dosud Kirkhamová zastávala funkci prezidentky a provozní ředitelky (COO), ve které působila osm let. Ve své nové funkci bude odpovědná za další růst společnosti, se zaměřením na výzkum a vývoj a získávání nových a udržení stávajících zákazníků.

Když Kirkhamová poprvé nastoupila do společnosti e4e, kterou později koupila jedna z dceřiných společností firmy PTW, měli jsme méně než 500 zaměstnanců v pouhých 3 zemích. Pod jejím vedením se firma PTW, kde nyní zastává funkci generální ředitelky, rozrostla a dnes máme více než 1 800 zaměstnanců v 16 pobočkách v 10 zemích celého světa.

Ve své funkci prezidentky a provozní ředitelky dosáhla firma PTW každoročně dvojciferného růstu a rok 2019 se vyvíjí stejnou rychlostí. Navíc v červenci 2018 došlo pod vedením Kirkhamové ke kompletní restrukturalizaci firmy a změně značky, což přispělo k dalšímu růstu, optimalizaci vztahů se zákazníky a také k celosvětovému posílení kultury rovnosti pohlaví, k čemuž se naše firma hrdě hlásí. Současně se podařilo zajistit, aby regionální pobočky byly obchodně a provozně samostatnější než dosud.

“PTW je v mé DNA. Mám tuto firmu ráda, jako by byla moje vlastní a ve své nové funkci generální ředitelky se budu ještě více snažit nabízet další hodnoty pro naše zaměstnance, zákazníky a partnery. Díky nedávné expanzi naší firmy, zejména do Kanady, Asie, Indie a Evropy, společnost PTW umožňuje ještě více klientům sdílet jejich příběh se světem. Když PTW dostane příležitost, vždy plníme co jsme slíbili a to z nás dělá skvělou firmu,” řekla Deborah Kirkhamová, generální ředitelka PTW.

“Jsem poctěna uznáním, kterého se mi od správní rady dostalo za to, že a spolu se svým manažerským týmem prostě věci dokážeme splnit.”

Kirkhamová ve funkci nahrazuje dosavadního generálního ředitele, kterým byl Teppei Tachibana a který v prosinci 2018 oznámil, že po téměř 9 letech z funkce generálního ředitele firmy PTW odstupuje. Tachibana se nyní stal předsedou správní rady firmy PTW a současně zůstává prezidentem a generálním ředitelem firmy Poletowin Pitcrew Holdings, Inc., která je mateřskou firmou společnosti PTW.

Když jsme se Tachibana zeptali co říká jmenování Kirkhamové do funkce generální ředitelky, řekl: “Deborah je neocenitelný obchodní partner. V posledních deseti letech jsme spolu úzce spolupracovali a sdíleli těžké i radostné časy. Oceňuji její vášeň a moudrost a věřím, že pod jejím vedením bude firma i nadále expandovat na nové světové trhy a stane se značkou známou ve všech domácnostech. Díky svým zkušenostem a úspěchům na poli obchodního růstu přináší Deborah svěží vítr. Pro správní radu bylo potěšením jmenovat Deborah do funkce generální ředitelky společnosti.”

Společnosti Pole To Win Co., Ltd., která byla založena v roce 1994, a PTW se těší skvělému růstu a patří mezi zavedené globální značky v oblasti poskytování služeb pro technologické trhy. Firma PTW má pobočky po celém světě a zaměřuje se zejména na videoherní průmysl, interaktivní zábavu, média, e-learning, elektronické obchodování a také na rostoucí trh internetu věcí (Internet of Things - IoT). Společnost pomáhá svým klientům rychleji připravit své produkty pro uvedení na celosvětový trh.

Více informací o PTW a naší paletě globálních služeb najdete na webové stránce: https://www.ptw.com/

O společnosti Pole To Win International

Pole To Win International, Inc. (PTW) je přední poskytovatel řešení v oblasti počítačových her, digitální zábavy a interaktivních médií se 16 pobočkami v 10 zemích světa. Mezi služby, které poskytujeme, patří zajištění kvality, lokalizace, vývoj a výzkum nových aplikací a technologií, technické služby, služby v oblasti audio produkce a další. Firmy Pole To Win Co., Ltd. a PTW mají dohromady 25 let zkušeností a špičkovou infrastrukturu, díky které umíme realizovat na míru šité projekty pro malé i velké zákazníky.

PTW, včetně svých poboček po celém světě, je holdingová firma se sídlem ve Velké Británii, která byla založena v roce 2016 pod křídly společnosti Poletowin Pitcrew Holdings, Inc., která je kotována na burze v Tokiu v jejím prvním segmentu, a to pod symbolem 3657. POLE TO WIN je registrovaná obchodní značka firmy Pole To Win Co., Ltd. v Japonsku a dalších zemích. Všechna práva vyhrazena. Pro získání dalších informací navštivte naše webové stránky https://www.ptw.com/

Zůstaňte s firmou PTW ve spojení na Facebooku, Twitteru a LinkedIn.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005547/en/

Kontaktní informace

Allison DeLeo

Racepoint Global for Pole To Win International

Telefon: +1 (415) 694-6700

ptw@racepointglobal.com

Zdroj: Pole To Win International, Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenost 13.03.2019 12:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30833
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.