Huawei Enterprise představí na veletrhu MWC19 v Barceloně 4 špičkové produkty

Společnost Huawei Enterprise na této akci poprvé předvede čtyři špičkové produkty a digitální platformu, které poskytnou všudypřítomnou konektivitu a pronikavou inteligenci pro podniky

Společnost Huawei včera oznámila, že její podniková obchodní skupina (Huawei Enterprise) bude mít své první zastoupení na největší výstavě mobilních technologií na světě, veletrhu MWC19 v Barceloně. V rámci tématu „Budování plně propojeného a inteligentního světa" bude společnost Huawei Enterprise pořádat Summit digitální transformace průmyslu a představí čtyři špičkové produkty a svou digitální platformu pro urychlení digitální transformace.

Qiu Heng, prezident globálního marketingu obchodní společnosti Huawei Enterprise, uvedl: „Společnost Huawei Enterprise zaznamenává silný růst podnikání s roční příjmy, které v roce 2018 přesáhly částku 10 miliard USD. Veletrh MWC19 Barcelona bude s naší první účastí a jsme velmi rádi, že zde budeme moci se zástupci z oboru sdílet naše poznatky v oblasti digitální transformace."

„Těšíme se na představení transformačních možností všudypřítomné konektivity a pronikavé inteligence pro podnikový trh prostřednictvím našich čtyř předních světových produktů, včetně první komerční Wi-Fi 6 AP na světě, prvního AI přepínače datových center na světě, světově nejrychlejšího inteligentního úložiště typu all-flash, OceanStor Dorado a první softwarového AI fotoaparátu na světě, řady X."

„Představíme také naši digitální platformu. Jsme přesvědčeni, že zavedení digitální platformy integrované s novou informační a komunikační technologií je klíčem k tomu, abychom pomohli podnikům dosáhnout digitální transformace."

Tři výstavní plochy a čtyři špičkové produkty představují komplexní sílu společnosti Huawei Enterprise v oblasti inteligence a konektivity

Společnost Huawei Enterprise v průběhu veletrhu MWC19 představí čtyři vlajkové produkty pro podnikový trh a předvede, jak mohou vlády a podniky ve vzájemně propojeném světě využít všudypřítomnou konektivitu a pronikavou inteligenci k uspokojení potřeb občanů a zákazníků:

- První komerční Wi-Fi 6 AP na světě: Zařízení 802.11ax je nejnovější generace Wi-Fi technologie, v průmyslu známé jako Wi-Fi 6. Tento produkt poprvé implementuje technologii Wi-Fi 8x8 MU-MIMO, technologii multiplexování prostorového dělení OFDMA a modulační a demodulační technologii 1024QAM. To umožňuje, aby celková rychlost přístupu jednoho bezdrátového přístupového bodu (AP) poprvé přesáhla 10 Gb/s a čtyřnásobně se zvýšil počet souběžných uživatelů. Kromě toho, že Wi-Fi 6 nabízí vyšší rychlost, snižuje latenci sítě z 30 ms na 10 ms, což splňuje požadavky na nízkou latenci VR a podnikových sítí. Wi-Fi 6 AP společnosti Huawei již byla nasazena a díky inteligentní anténě třetí generace společnosti Huawei a technologii AirRadio air interface se dosah pokrytí signálu Wi-Fi 6 zvýší o 40 %.

- CloudEngine16800, první AI přepínač datových center na světě: Tento produkt je integrován s čipovými sadami AI společnosti Huawei. Jedinečný inteligentní přepínací algoritmus bez ztrát iLossless dokonale řeší problém se ztrátou paketů v tradičních sítích Ethernet a zvyšuje výpočetní výkon AI z 50 % až na 100 % a IOPS (vstupní/výstupní operace za sekundu) o 30 %. Produkt navíc poskytuje nejvyšší hustotu 48 portů 400 GE na slot pro karty v průmyslu a jeho přepínací kapacita přesahuje průmyslový průměr pětinásobně. Plně vybavený samostatný okruh ušetří 320 000 kilowatthodin ročně.

- OceanStor Dorado, nejrychlejší inteligentní all-flash úložiště na světě: Tato nejmodernější úložiště jsou přizpůsobena pro podnikový trh. Představují nejrychlejší výkon na světě (7000,565 SPC-1TM IOPS) a vysokou spolehlivost (stabilní latenci 0,5 ms). Úložiště OceanStor Dorado je již rozsáhle komerčně využíváno v sedmi z 20 největších světových bank.

- První softwarové AI fotoaparáty na světě: Fotoaparáty řady X společnosti Huawei, vybavené čipovými sadami Huawei AI, dokáží definovat scénáře podle potřeby, implementovat vrstvenou inteligenci, rozeznávat svůj vlastní stav, přizpůsobit se situacím a zajistit pokračující obsluhu. Pomocí funkce připojení jednoho k mnoha mohou softwarově definované AI fotoaparáty „zapůjčit" svůj inteligentní výpočetní výkon tradičním fotoaparátům a efektivně je upgradovat na fotoaparáty s AI.

Summit digitální transformace průmyslu společnosti Huawei, platforma pro prodiskutování nových příležitostí

Cílem společnosti Huawei Enterprise je přinést digitální technologii do každé organizace pro plně propojený, inteligentní svět. Chcete-li zjistit, jak mohou zákazníci v nové mobilní éře reagovat na neustále se měnící potřeby trhu a dosáhnout úspěchu v oblasti digitální transformace, společnost Huawei Enterprise bude dne 25. února 2019 ve 14:00 hod v Divadle B, hala 8 konferenčního centra Fira Gran Via, pořádat Summit digitální transformace průmyslu. Společnost Huawei Enterprise, spolu s globálními zákazníky a partnery představí zúčastněným možnosti zavádění digitální transformace a nastíní strategii své digitální platformy.

Strategie „Platforma a ekosystém" společnosti Huawei Enterprise je navržena tak, aby pomáhala vládám a podnikům využívat možnosti informačních a komunikačních technologií k úspěchu v digitální ekonomice. V rámci této strategie se společnost Huawei zavázala poskytovat všudypřítomnou konektivitu a pronikavou inteligenci, která bude podporovat růst, inovaci a hodnotu v tomto rychle se vyvíjejícím digitálním světě.

Společnost Huawei Enterprise si již jako svého partnera v oblasti digitální transformace zvolilo více než 700 měst na celém světě a 211 společností ze seznamu Fortune Global 500, včetně 48 ze 100 největších.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824895/Huawei_Qiu_Heng.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824921/Huawei_pre_MWC_19.jpg

KONTAKT: Rachelle, 86-755-89247590, xurui69@huawei.com


Zařazenopá 22.02.2019 09:02:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30698

Související témata

Huawei
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V