Společnost Discovery Life Sciences zahájila velkou expanzi v Evropě

Posiluje pozici globálního lídra v oblasti biologických vzorků

Společnost Discovery Life SciencesTM (Discovery) dnes oznámila významnou expanzi do Evropy, akvizici společnosti Sofia Bio a její rozsáhlé sítě sběrných míst lidských biologických vzorků v Bulharsku, Rumunsku, Polsku a České republice. Společnost Discovery také uzavřela smlouvu o výhradním průmyslovém distributorství se společností East West Biopharma, která disponuje největší sítí odběru biologických vzorků na Ukrajině. Tyto iniciativy upevňují pozici společnosti Discovery jako světového lídra v oblasti analýzy, zajišťování legislativy a distribuce biologických vzorků pro farmaceutický, biotechnologický a diagnostický průmysl a vytvářejí největší podnik tohoto druhu v Evropě.

Expanze společnosti Discovery zvýší schopnost společnosti poskytovat výzkumným pracovníkům v celé Evropě vynikající služby, kapacitu a specifičnost biologických vzorků do 24 hodin po jejich odběru. Celosvětově se klinická síť společnosti Discovery rozšíří o více než 100 lokalit na téměř 280; výzkumní pracovníci budou těžit z dodatečných schopností společnosti Discovery v oblastech rychlého získávání, zpracování a analýzy vzácných a vysoce náročných biologických vzorků z východní Evropy, které mají potenciál posílit diagnostiku a léčbu život ohrožujících a chronických onemocnění.

„Společnosti Sofia a East West Bio jsou vysoce uznávanými dodavateli v regionu a jsou dlouholetými partnery společnosti Discovery, poskytují včasné a vysoce kvalitní služby v souladu se všemi průmyslovými předpisy," uvedl generální ředitel společnosti Discovery Glenn Bilawsky. „Jelikož jsme toto území vzájemně propojili, zjednodušíme logistiku a dále budeme investovat do poskytování vynikajících zpracovatelských a analytických služeb pro globální lékařskou výzkumnou komunitu."

Díky využití partnerství se společností Water Street Healthcare Partners přichází další expanze společnosti Discovery po jejích nedávných fúzích se čtyřmi komplementárními bioanalytickými a biospektrálními podniky: Conversant Bio, Folio Bio, Discovery Life Sciences a Phylogeny. Tento krok vytvořil globálního lídra v oblasti analýzy biologických vzorků a jejich získávání, nabízejícího největší repozitář biologických vzorků na světě.

Evropská expanze řeší naléhavou potřebu objevování, výzkumu a služeb podpory rozvoje na celém kontinentu. „Klinické, akademické a výzkumné komunity ve východní Evropě hledají rozšířené možnosti podílení se na rychlém růstu výzkumu a vývoje nových diagnostik a terapií," uvedl Bilawsky. „Expanze společnosti Discovery je odpovědí na tuto potřebu."

O společnosti Discovery Life Sciences

Společnost Discovery Life Sciences je globálním lídrem v oblasti analýzy a získávání biologických vzorků pro farmaceutický, biotechnologický a diagnostický průmysl. Tým společnosti Discovery, který je motivován vědou, spolupracuje se zákazníky inovativním a konzultačním způsobem, aby překonávali překážky a dosahovali rychlejších výsledků. Jsme „vědou k vašim službám" (Science at your ServiceTM)! Další informace naleznete na webových stránkách dls.com.

KONTAKT: Kelly Zitlow, 847/858-5230, kelly.zitlow@waterstreet.com


Zařazenost 13.02.2019 10:02:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30647

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V