Harry Potter: Hogwarts Mystery v únorovém dobrodružství

Harry Potter: Hogwarts Mystery (Tajemství Bradavic) obsahuje nové možnosti, výzvy a návrhářské umění v únorovém dobrodružství na Nebeském plese

Nové speciální dobrodružství dává hráčům možnost zúčastnit se velmi očekávané společenské události v Bradavicích

Jam City:

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální obsah. Plnou verzi můžete zobrazit zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190208005009/en/

Kdo: Jam City, herní studio v Los Angeles, ve spolupráci se společností Warner Bros. Značka Portkey Games společnosti Interactive Entertainment, vyhrazená pro tvorbu nových zážitků v mobilních hrách a videohrách pod franšízou Wizarding World, která staví hráče do středu svého vlastního dobrodružství, se inspirovala originálními příběhy J.K. Rowlingové.

Co:Letos v únoru, v mobilní hře, Harry Potter: Hogwarts Mystery (Tajemství Bradavic). Bradavice jsou vzrušeny společenskou událostí sezóny - Nebeským plesem! V tomto speciálním dobrodružství se hráči ze čtvrtého ročníku a výše mohou po vyučování zúčastnit plánování a příprav této první formální taneční zábavy. Hráči budou manévrovat v mnoha možnostech a společenských situacích a spolupracovat se svými vrstevníky ve snaze zajistit, aby se událost stala úžasným a ohromujícím úspěchem!

V tomto příběhu budou hráči pomáhat jiným spolužákům v Bradavicích s vlastními aspiracemi na Nebeský ples. Například populární Hufflepuff Penny doufá, že bude v čele Dekoračního výboru, zatímco pochybná dvojice Meruly a Ismeldy se snaží provést sabotáž. Mezitím introvertní spolužáci, jako je Rowan, potřebují tipy na úpravy a povzbuzující slova, aby při tanci zapůsobili nejlepším možným dojmem.

Před velkolepou událostí mohou hráči navštívit Velkou síň a spojit se se spolužáky jako Tulip, Barnaby, Rowan, Ben, Merula, Penny a jiní, a vybrat si kamaráda pro pozvání na ples. V tomto dobrodružství si všichni hráči budou moci vybrat vlastní oblečení pro ples. Výběr modelů spravuje průkopník módy Andre Ravenclaw.

Citát: "Život v Bradavicích je plný tříd, studií, mimoškolních aktivit - ale také společenských akcí a oslav," řekl Michael Brozman, produktový ředitel společnosti Jam City. "Jsme nadšeni, že v únoru představíme časově omezené dobrodružství Nebeský ples, což poskytne hráčům příležitost zažít vzrušení, prozkoumat možnosti a získat kamarády na školní taneční zábavě v Bradavicích."

Pozadí: Harry Potter: Hogwarts Mystery (Tajemství Bradavic) je první mobilní hra, ve které si hráči mohou vytvořit svou vlastní postavu a zažít život jako studenti Bradavic. V dobrodružném příběhu s prvky RPG si hráči budou vytvářet přizpůsobený avatar studenta, navštěvovat kurzy, učit se magické dovednosti a navazovat přátelství nebo soupeřit s ostatními studenty. Hráči ve hře dělají klíčová rozhodnutí, která ovlivňují příběh jejich postavy v Bradavicích. Hra obsahuje nový systém setkávání, ve kterém rozhodnutí a akce hráčů ovlivňují jejich úkoly, což fanouškům Harryho Pottera umožňuje vytvořit vlastní odkaz jako čarodějnice nebo průvodce.

Další informace o hře Harry Potter: Hogwarts Mystery (Tajemství Bradavic) a možnost spojit se s dalšími fanoušky najdete na adrese www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery. Další podrobnosti najdete na adrese www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Zdrojovou verzi této zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190208005009/en/

Kontakty

Média:

Jam City

Sarah Ross, 310-924-1404

sarahr@jamcity.com

nebo

Dana Whitney, 415-359-7006

dwhitney@jamcity.com

Zdroj: Jam City

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenone 10.02.2019 07:02:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30634
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.