Hra Harry Potter: Hogwarts Mystery oslavuje černou magii ve světle Halloweenu

Jam City:

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní tiskovou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005003/en/

Kdo:

Jam City, studio pro vývoj her pro mobilní zařízení se sídlem v Los Angeles ve spolupráci se značkou Portkey Games divize Interactive Entertainment společnosti Warner Bros. Značka Portkey Games vytváří nový svět kouzel pro mobilní telefony a videohry, které přenesou hráče do centra vlastního dobrodružství inspirovaného originálními příběhy J.K. Rowlingové.

Co:

V oblíbené mobilní hře Harry Potter: Hogwarts Mystery jsou hráči vystaveni temnější stránce Kouzelnického světa a během studia v Bradavicích čelí mnoha nebezpečím. Studují a přitom se ponořují do rozvíjejícího se vyšetřování zmizení jejich bratra, které je zavede až k tajemství pěti skrytých místností tzv. Cursed Vaults. Od třetího ročníku, ve kterém čelili proradným Boggartům, po objevování nebezpečí Zakázaného lesa v ročníku čtvrtém, černá magie je všudypřítomná uprostřed tříd a oslav v ctihodné škole.

Říjen ve hře Harry Potter: Hogwarts Mystery začíná ve slavnostním duchu, protože se studenti, zaměstnanci a duchové připravují na slavnost Halloween. Velký sál je vyzdoben dýněmi a strašidelnými rekvizitami a duchy Bradavic, Skoro bezhlavý Nick, Tlustý mnich, Krvavý baron a Rowena z Havraspáru (Grey Lady) se sešli u příležitosti této velmi očekávané každoroční akce. Ale na vše se snášejí stíny, neboť v polovině měsíce začne vedlejší dějová linie, která představí cosi zlověstného, co by mohlo způsobit ve hře zvrat. Když temné síly vstoupí za úplňku na půdu Bradavic , budou muset hráči využít veškerý svůj arzenál obranných kouzel, od odvracení zaklínadel po omračovací zaklínadlo Stupefy.

V této sezónní vedlejší dějové linii mohou hráči rovněž využít své obranné dovednosti v testu při speciální akci v Duelling Clubu. Pomocí kouzla Melofors mohou na nějakou dobu změnit hlavu jejich protivníka v dýni, a dodat tak této akci, která se ve hře opakuje, podzimní příchuť.

Další podrobnosti o hře Harry Potter: Hogwarts Mystery a možnost spojení s dalšími fanoušky Harryho Pottera naleznete na stránkách www.facebook.com/HPHogwartsMystery/,www.twitter.com/HogwartsMystery, a další informace na stránkách www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Kdy:

8. října 2018

Poznámka:

„Letos v říjnu odhalujeme temnější stránku Bradavic,“ řekl Josh Yguado, prezident a provozní ředitel studia Jam City. „Od slavnosti Halloweenu ve Velkém sále po akce a vedlejší postavy naší hry, budou mít hráči možnost prožít celý měsíc říjnových oslav, od zábavných po hrůzostrašné.“

Podklady:

Harry Potter: Hogwarts Mystery je první hra pro mobilní zařízení ve které si mohou hráči vytvářet své vlastní postavy a prožít život jako studenti v Bradavicích. Ve výpravné adventuře s prvky RPG mohou hráči vytvářet podle svých představ avatary studentů, chodit na vyučování, učit se kouzelnické dovednosti a navazovat přátelství nebo soutěžit s ostatními spolužáky. Ve hře dělají hráči zásadní rozhodnutí, která ovlivňují vývoj příběhu jejich postavy. Hra obsahuje nový systém, ve kterém rozhodnutí a chování hráče ovlivňuje ostatní, takže fanouškové Harryho Pottera vytváří svůj vlastní příběh jako čarodějnice nebo kouzelníci.

Poznámka pro vydavatele:

Podpůrné materiály ke hře Harry Potter: Hogwarts Mystery si můžete stáhnout na stránkách: https://app.box.com/v/HPHM-HalloweenDarkArts

Zdrojovou verzi zprávy si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005003/en/

Kontakty

Jam City

Sarah Ross Tel : 310-924-1404

Emailn : sarahr@jamcity.com

nebo

Dana Whitney Tel : 415-359-7006

Email : dwhitney@jamcity.com

nebo

ONE PR Studio (pro Jam City v USA)

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

Tel : 510-893-3271

Email : jamcity@oneprstudio.com

Zdroj: Jam City

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenost 10.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29944

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V