Sphera získala společnost Petrotechnics

Sphera získala společnost Petrotechnics pro vylepšení komplexních řešení provozních rizik.

Společnost Sphera, největší světový poskytovatel softwaru pro integrované řízení rizik a informačních služeb se zaměřením na provozní riziko, ochranu životního prostředí a bezpečnost a správu produktů, oznámila akvizici společnosti Petrotechnics, předního světového dodavatele softwaru pro operační rizika pro nebezpečná průmyslová odvětví.

Společnost Petrotechnics sídlí v Aberdeen ve Skotsku. Společnost byla založena v roce 1989 a pomáhá zachovávat bezpečnost osob v nebezpečných průmyslových odvětvích, mimo jiné v ropném a plynovém průmyslu, chemickém průmyslu a na železnicích.

Řešení společnosti Petrotechnics pomáhají firmám vizualizovat a propojovat své operace, údržbu a procesy plánování pomocí softwaru na zmírnění rizika v první linii, který poskytuje systém bezpečnosti práce a funkce elektronických povolení k práci. Softwarová řešení společnosti jsou známa díky své výjimečné vizualizaci dat, konfigurovatelným pracovním tokům, snadno použitelnému rozhraní a analýzám a přehledu v reálném čase. Společnost Petrotechnics s desetiletími společných zkušeností nabízí také odborné služby svých vedoucích expertů.

„Akvizice společnosti Petrotechnics společností Sphera rozšiřuje naši základnu řešení operačních rizik pomocí digitalizačních a vizualizačních aplikací na operační úrovni s daty v reálném čase z průmyslových zařízení Internetu věcí," uvedl Paul Marushka, prezident a generální ředitel společnosti Sphera. „Tato akvizice vychází z našeho produktu SpheraCloud pro rozšíření našich řešení integrovaného řízení rizik, od identifikace rizik až po zmírnění rizika."

„Díky dlouholetým zkušenostem společnosti Sphera a plné angažovanosti v oblasti provozní dokonalosti bylo rozhodnutí společnosti Petrotechnics stát se součástí řady produktů a služeb společnosti Sphera snadné," uvedl generální ředitel společnosti Petrotechnics pan Phil Murray. „Kombinace softwaru s řešeními společnosti Sphera pomůže jak našim zákazníkům, tak i klientům společnosti Sphera zvýšit jejich schopnost zmírnit rizika v celosvětovém provozu."

Podmínky dohody nebyly zveřejněny.

O společnosti Sphera

Společnost Sphera je největším poskytovatelem softwaru pro integrované řízení rizik a informačních služeb se zaměřením na provozní rizika, ochranu životního prostředí a bezpečnost a správu produktů. Společnost Sphera za více než 30 let pokročila v oblasti dokonalosti provozu tím, že obsloužila více než 3 000 zákazníků a více než 1 milion individuálních uživatelů ve více než 70 zemích, aby vytvořila bezpečnější, udržitelnější a produktivnější svět.

O společnosti Petrotechnics

Společnost se sídlem v Aberdeenu ve Skotsku poskytuje softwarové a odborné poradenské služby, které pomáhají lidem v celé organizaci, aby mohli činit informovanější rozhodnutí a dosahovat provozní dokonalosti.

Kontakt:

Keith Woodward

312-796-7167

kwoodward@sphera.com


Zařazenoút 08.01.2019 15:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30451

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V