Nudle Master Kong debutují ve švýcarském vlaku „Červená střela Churchill"

Společnost Master Kong se spojila s Evropskými železnicemi a Švýcarskými federálními železnicemi, aby 14. prosince otevřela první „Master Kong Noodles House" ve švýcarském vlaku „Červená střela Churchill".

Společnost Master Kong se spojila s Evropskými železnicemi a Švýcarskými federálními železnicemi, aby 14. prosince otevřela první „Master Kong Noodles House" ve švýcarském vlaku „Červená střela Churchill".

Červená střela „Churchill", známá jako nejkrásnější vlak ve Švýcarsku, vděčí za svůj název bývalému britskému premiérovi Winstonu Churchillovi, který tímto vlakem cestoval po Švýcarsku během své návštěvy v roce 1946.

V den konání akce zástupci Švýcarských federálních drah (SBB) přivítali cestující ve vlaku proslovem na stanici Lucerna.

Zatímco vlak projížděl malebnou scenérií Švýcarska, restaurace „Master Kong Noodles House" ve vlaku „Červená střela Churchill" zahnala hlad zákazníků tím, že podávala nudle ze série „Master Kong Commended Taste" spolu s místní švýcarskou kuchyní jako přílohami v opravdovém západním stylu. Takové speciální složení a nesrovnatelná směs jídel přispěly k jedinečnému kulinářskému zážitku.

V uplynulých deseti letech se domácí spotřeba v Číně zvyšovala spolu s rostoucí kupní silou spotřebitelů. Spotřeba přispěla k hospodářskému růstu Číny v prvních třech čtvrtletích letošního roku 78 procenty, což je meziroční nárůst o 14 procent. Čínští spotřebitelé dávají přednost výrobkům s vyšší kvalitou, příjemnějšími zkušenostmi a lepšími způsoby vyjadřování jejich osobností.

Za těchto okolností společnost Master Kong vyvinula novou sérii „Master Kong Commended Taste", která splňuje různé stravovací návyky a potřeby spotřebitelů s různorodými chutěmi v různých kategoriích. Nová řada produktů nejvyšší kvality využívá lepší zdroje surovin, techniky zpracování a usiluje o neustálé zlepšování chuti. Nově představené produkty byly spotřebiteli velmi dobře přijaty. Vliv společnosti Master Kong jako čínské značky je stále více uznáván na celém světě.

Inovace produktů podpořila obnovení výkonnosti společnosti Master Kong. Podle finanční zprávy za první pololetí roku 2018 dosáhla společnost Master Kong příjmů z prodeje instantních nudlí ve výši 11,134 miliard juanů, což představuje meziroční nárůst o 8,4 procenta.

Kromě toho se společnost Master Kong zavázala k sociální odpovědnosti za propagaci tradičních čínských potravin v celé Evropě. Společnost pracuje na inovacích a modernizaci průmyslu instantních nudlí, aby poskytovala zdravé a chutné produkty pro čínské i zahraniční zákazníky. Hodí se k celé řadě čínských jídel a zkoumá exotické chuti používající prvotřídní techniky a přísady, které uspokojí různé chuti. „Master Kong Noodles House" je úspěšným případem kulturní výměny potravin, propagace „čínské chuti" v Evropě a divem světa.

Zatímco společnost Master Kong věnuje velkou pozornost inovaci a kvalitě výrobků, přikládá také velký význam společenské odpovědnosti podniků. V rámci filozofie provozu „získání od lidí, využívání pro lidi a splácení společnosti za udržitelný provoz" společnost Master Kong přispěla v minulých letech souhrnnou částkou 500 milionů juanů na společenskou charitativní činnost, jako je sponzoring vzdělávání, boj proti povodním, zmírnění vlivu zemětřesení, zmírnění chudoby a podpora sportovních aktivit.

V rámci akce společnost Master Kong nejen že propagovala značku čínských instantních nudlí, ale vytvořila také „most" pro evropské zákazníky, aby poznali čínskou potravinářskou kulturu.

Přirozené, výživné a zdravé potraviny se bezpochyby staly budoucím vývojovým trendem v průmyslu instantních nudlí. Společnost Master Kong bude aktivně usilovat o zvýšení spotřeby a inovace a neustále rozvíjet diverzifikované produkty s různými specifikacemi, různými provedeními a novými příchutěmi, aby splňovaly různorodé požadavky zákazníků doma i v zahraničí.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/798920/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/798921/2.jpg

KONTAKT: Wu Shuang 010-63073498


Zařazenopo 17.12.2018 08:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30395

Související témata

Železnice | Švýcarský frank | Švýcarsko
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V