Společnost CANABA otevřela první showroom s bydlením v České republice

Možnost objednat si dům podobně jako zájezd cestovní kanceláře či na míru šitý oblek. Firma Canaba, největší dodavatel rodinných domů na klíč, se rozhodla otevřít první showroom s bydlením v České republice. Revoluční koncept prodejny, v němž je možné se seznámit s kompletní nabídkou domů i bytů společnosti, lze navštívit v Centru Černý Most v Praze.

"Prodej domů v obchodních centrech je v Česku novinkou, na západ od našich hranic - například v sousedním Německu - jde však o běžnou věc, nad kterou se nikdo nepozastavuje. Proto jsme se rozhodli představit podobný showroom i u nás. Od doby, co jsme v roce 1991 společnost Canaba založili, si zakládáme na tom, že všechny naše domy je možné si před objednáním prohlédnout, vyzkoušet a až poté se rozhodnout, který z nich bude vyhovovat právě vašim potřebám. Představit naši kompletní nabídku v místech, kde je "nakupování doma", tedy v obchodním centru, nám přišlo jako další logický krok," představuje novinku výkonný ředitel Canaby, Ing. Pavel Herclík.

Díky široké nabídce domů na klíč si v novém showroomu vybere bydlení na míru doslova každý. Canaba má v nabídce jak byty (od menších studií po luxusní mezonety), tak rodinné domy v cenách od 1,9 do 15 mil. korun. Prodej v showroomu funguje tak, že si s obchodním zástupcem nejprve specifikujete vaši představu a vyberete vhodný typ bydlení a poté domluvíte termín návštěvy některého ze vzorových domů či bytů.

Revoluční součástí prodejny je 3D konfigurátor, první v České republice. Pro dokonalou představu vzhledu domů Canaba a možností jejich úprav si vyberete z nabídky typových staveb a upravíte vzhled fasády, oken či střechy, který se vám v reálném čase promítne na model domu. "Konfigurátor pracuje s technologií tzv. projection mappingu, kdy si na dotykovém displeji upravujete parametry domu, přičemž změny se za pomoci sestavy projektorů promítají na modely v měřítku 1:50," vysvětluje Jindřich Trapl ze společnosti XLAB, která stojí za technickou realizací.

Spolu s prodejním centrem představila Canaba i nový lifestylový katalog, který obsahuje to nejlepší z nabídky dvaceti odlišných domů, kam se lze nastěhovat už za tři až pět měsíců po podpisu smlouvy. "Na novém katalogu jsme pracovali přes dva roky a pokusili jsme se do něj promítnout zcela nový pohled na naše domy. Spolu s partnery jsme rozhodli domy zařídit stejně, jako to dělají naši zákazníci. Nový Canaba Lifestyle je tak nejen prezentací našich staveb, ale i pomocníkem plným inspirace, jehož oceníte při zařizování vlastního bydlení."

Kontakt pro média:

Eva Kafková, CANABA a.s.; tel.: +420 602 450 293; e-mail: eva.kafkova@canaba.cz


Zařazenopo 19.11.2018 11:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30212

Související témata

COVID 19 - koronavirus | Ekologické domy
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V