Společnost GCL posiluje solární projekty v zemích iniciativy „Pásu a cesty"

Na mezinárodním Fóru o energetických přechodech v roce 2018 („Fórum") v čínském městě Su-čou pan Zhu Gongshan, předseda představenstva skupiny GCL („Skupina") a Luo Xin, prezident společnosti GCL System Integration Technology Co., Ltd. (SZ: 002506) (dále jen „GCL-SI"), předního světového poskytovatele komplexních řešení solárních projektů, představili aktualizaci růstu Skupiny a expanze společností, které se účastní čínské iniciativy „Pásu a cesty" (BRI).

Společnost GCL-SI zaznamenala v první polovině letošního roku nárůst prodeje, přičemž prodej jejích modulů vzrostl ze 14 % v loňském roce na 45,8 % a její celosvětový podíl na trhu dosáhl téměř 5 %. Oba pánové potvrdili, že skupina GCL posílí svou globální produkční strategii a rozšíří své prodejní kanály tak, aby zvýšila svůj podíl zahraničních prodejů.

„Čína je největším světovým výrobcem zelených energetických zařízení, například fotovoltaiky a větrných elektráren," řekl pan Zhu. „Iniciativa BRI je nejdůležitější oblastí distribuce zdrojů ropy a zemního plynu na světě a čínské energetické společnosti se aktivně zabývají a budují vzájemnou a rozsáhlou platformu, čímž podpoří zahraniční ropné a plynárenské zdroje a novou energetiku Číny, která bude v globálním měřítku široce integrována a urychlí energetickou revoluci. Cílem skupiny GCL je být velkou součástí této evoluce."

Podle slov pana Luo se společnost GCL-SI chystá vybudovat komplexní průmyslový ekosystém, který zahrnuje „tři platformy a jeden systém", který přijme „model FV plus". Například se snažíme zlepšit multidimenzionální obchodní model, jako je integrace fotovoltaiky a skladování energie, financování dodavatelského řetězce a provozní a údržbářské služby, mimo jiné za účelem vytvoření větší hodnoty pro naše zákazníky."

„Skupina GCL bude pevně implementovat strategii „fotovoltaické internacionalizace", posilovat organizaci společnosti v oblasti globální výroby a prodejních kanálů a zvýší podíl zahraničního prodeje. V budoucnu bude vědecký a technologický pokrok dále zvyšovat efektivitu generování solární elektřiny při nižších nákladech, zatímco trh jako celek se bude snažit dosáhnout parity sítě a současně vyvinout polykrystalickou a monokrystalickou technologii," řekl Zhu Gongshan.

O společnosti GCL System Integration Technology Co., Ltd.

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (002506 Shenzhen Stock) (GCL-SI) je součástí skupiny GOLDEN CONCORD (GCL). Společnost GCL-SI dodává komplexní integrované energetické systémy a je odhodlána stát se světovou jedničkou v oblasti solární energie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/772627/GCL_SI_Belt_Road_Conference.jpg

KONTAKT: Echo Zhang, marketingový manažer, +86-512-6853-2729, +86-186-5168-6372, zhangning_nj@gclsi.com


Zařazenoút 23.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30036

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec