Trina Solar vybaví největší solární elektrárnu Ukrajiny

Společnost Trina Solar dodala moduly pro největší solární elektrárnu na Ukrajině

Společnost Trina Solar Limited nedávno oznámila, že dodala fotovoltaické moduly o celkovém výkonu 123 MW pro projekt solární elektrárny, který realizuje společnost DTEK, největší soukromá energetická společnost na Ukrajině. Po dokončení se projekt stane největším místním solárním zařízením a největší jednotlivou solární elektrárnou v Evropě.

Projekt, který se nachází poblíž města Nikopol v Dněpropetrovské oblasti v centrální Ukrajině, má plánovanou výrobní kapacitu 246 MW a bude schopen vyprodukovat 280 milionů kWh solární energie ročně, což ji zařadí mezi tři největší dodavatele této energie v Evropě. Elektrárna, pro kterou je společnost China Machinery Engineering Corporation (CMEC) dodavatelem, by měla dle očekávání být dokončena počátkem roku 2019 a v březnu stejného roku propojena s rozvodnou sítí. Od tohoto momentu bude elektrárna schopna zajistit dodávku elektřiny pro 100 000 domácností na Ukrajině a snížit emise oxidu uhličitého o více než 300 000 tun ročně.

Ukrajinské dodávky energie se v současné době opírají především o fosilní paliva a jadernou energii, přičemž obnovitelná energie tvoří velmi malou část dodávané energie. Pro diverzifikaci svých energetických zdrojů vláda Ukrajiny zahájila národní strategii rozvoje energetiky, která má do roku 2020 za cíl zvýšení celkové instalované kapacity obnovitelné energie do výkonu 5 GW.

Yin Rongfang, výkonný viceprezident společnosti Trina Solar, řekl: „Vzhledem k tomu, že se technologie zdokonalují, solární elektrárny jako zdroj energie dosáhnou postupně parity sítě. Současně roste poptávka na rozvíjejících se trzích. V letošním roce měla společnost Trina Solar několik příležitostí oznámení dobrých zpráv z rozvíjejících se trhů včetně Ukrajiny a Vietnamu a jsme velice rádi, že jsme získali uznání a důvěru místních zákazníků. Jako globální fotovoltaická společnost, která dlouhodobě udržuje trvalý rozvoj, bude společnost Trina Solar i nadále podporovat uplatňování a využívání čisté energie na celém světě."

Společnost Trina Solar jakožto přední světový výrobce modulů vybudovala celosvětově silný prodejní a operační tým s produkty dodávanými do více než 100 zemí. Celosvětové dodávky společnosti Trina Solar představovaly v roce 2017 více než 9 GW, z nichž více než 60 % bylo dodáno na zahraniční trhy.

O společnosti Trina Solar Limited

Trina Solar je přední globální poskytovatel řešení pro solární energii. Společnost Trina Solar, která byla založena v roce 1997, vyvíjí proprietární inteligentní fotovoltaické systémy pro velké elektrárny, stejně jako komerční a bytová řešení, systémy pro ukládání energie a fotovoltaické moduly. Jako přední světový dodavatel integrovaných řešení solární energie se společnost Trina Solar ujala vedení v rozvoji značky v oblasti energie IoT (internetu věcí) a je odhodlána stát se světovým lídrem v tomto novém a vznikajícím sektoru. Pro více informací navštivte webové stránky www.trinasolar.com.

KONTAKT: Ching Wang, +86-21-6057-5302, qing.wang04@trinasolar.com


Zařazenoút 16.10.2018 10:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29983
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V