Společnost Trina Solar opět zlatá v prestižním hodnocení společenské odpovědnosti

Společnost Trina Solar nedávno získala již druhým rokem v řadě zlatou medaili v hodnocení společenské odpovědnosti podniků CSR (Corporate Social Responsibility) prováděném nezávislou třetí stranou, organizací EcoVadis. Trina Solar se se svým celkovým počtem bodů umístila mezi 3 % nejlépe hodnocených společností v oblasti výroby elektronických součástek a desek.

Hodnocení organizace EcoVadis se zaměřuje na 21 kritérií rozdělených do 4 tematických skupin (životní prostředí, pracovní a lidská práva, etika, udržitelný nákup). Těchto 21 kritérií je založeno na mezinárodních standardech pro společenskou odpovědnost podniků, jako jsou zásady iniciativy OSN zvané Global Compact, úmluvy Mezinárodní organizace práce, standardy Globální iniciativy pro podávání zpráv (Global Reporting Initiative) atd. V letošním roce získala společnost Trina Solar celkem 65 bodů. V kategorii životního prostředí obdržela Trina Solar 70 bodů, čímž se zařadila mezi 6 % společností s nejvyšším počtem bodů v tomto průmyslovém odvětví; v kategorii pracovní a lidská práva získala 70 bodů, čímž se umístila v horních 5 %; a v kategorii udržitelného nákupu získala 60 bodů, což ji zařadilo mezi 7 % podniků s nejvyšším počtem bodů v daném odvětví.

Předseda představenstva a výkonný ředitel Jifan Gao k tomu uvedl, že zlatá medaile je ukázkou pokračujícího úsilí a úspěchů společnosti Trina Solar v prosazování trvale udržitelného rozvoje. Trina Solar není pouze nositelem zelené energie, ale i jejím provozovatelem. Aby se Trina Solar mohla stát celosvětovým lídrem v oblasti energie internetu věcí (IoT), bude i nadále jednat společensky odpovědně a naplňovat svoji misi poskytovat "solární energii pro všechny".

Společnost EcoVadis se sídlem v Paříži hodnotí politiky a činnosti globálních dodavatelů, jakož i jejich zveřejněné zprávy týkající se životního prostředí, práce a lidských práv, etiky a udržitelného nákupu. V současné době má EcoVadis 50 000 odběratelů, kteří jsou rozděleni do 150 zemí a 190 průmyslových odvětví. Více než 300 nadnárodních společností používá společnost EcoVadis k monitorování oblasti CSR u svých obchodních partnerů.

O společnosti Trina Solar Limited

Trina Solar je přední globální poskytovatel řešení pro solární energii. Společnost Trina Solar, která byla založena v roce 1997, vyvíjí proprietární inteligentní fotovoltaické systémy pro velké elektrárny, stejně jako komerční a bytová řešení, systémy pro ukládání energie a fotovoltaické moduly. Coby přední světový dodavatel integrovaných řešení solární energie se společnost Trina Solar ujala vedení v rozvoji značky v oblasti energie internetu věcí (IoT) a je odhodlána stát se světovým lídrem v tomto novém a vznikajícím sektoru. Další informace naleznete na webových stránkách www.trinasolar.com.

KONTAKT: Ching Wang, 86-021-6057-5302, qing.wang04@trinasolar.com


Zařazenoso 13.10.2018 11:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29970

Související témata

Povinné ručení
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V