Společnosti GCL-SI a Solarpro spojily síly, aby vybudovaly jeden z největších solárních projektů v Maďarsku

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (GCL-SI), přední světový poskytovatel komplexních řešení solárních projektů a společnost Solarpro Holding AD (Solarpro), jeden z předních kontraktorů EPC dodávek na klíč v sektoru fotovoltaických elektráren v zemích střední a východní Evropy (CEE) a Středního východu a severní Afriky (MENA) úspěšně dodali moduly Poly Perc o výkonu 21 MW pro výstavbu elektrárny MET Dunai Solar Park („Park"), jedné z největších solárních elektráren v Maďarsku.

Projekt Park, který je postaven na ploše 40 hektarů v Százhalombatta poblíž Budapešti, částečně na místě elektrárny Dunamenti, bude vyrábět dostatek elektřiny pro zásobování přibližně 9 000 domácností. Sestává ze dvou samostatných dílčích projektů s ročním specifickým výtěžkem o výkonu 1 200 kWh/kWp, které mají odhadovanou produkci energie 25 546 MWh za rok.

Projekt Park je vlastněn skupinou MET. MET Group je integrovaná evropská energetická společnost se sídlem ve Švýcarsku, která se zabývá činností v oblasti zemního plynu, elektřiny a ropy a je zaměřena na velkoobchod s více komoditami, obchod a prodej, stejně jako energetickou infrastrukturu a průmyslová aktiva. Skupina MET je zastoupena v 15 evropských zemích s více než 1 700 stálými pracovníky v Rakousku, Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Itálii, Litvě, Rumunsku, Rusku, Srbsku, Slovensku, Španělsku, Švýcarsku, Turecku, na Ukrajině a ve Spojeném království.

Zapojení společnosti GCL-SI do takových projektů demonstruje závazek společnosti k dalšímu rozvoji solárního průmyslu prostřednictvím dodávek spolehlivých a kvalitních výrobků po celém světě. „Budeme i nadále rozšiřovat naši přítomnost v Evropě, protože se snažíme přinést zelenou a obnovitelnou energii stále více lidem," řekl pan Luo Xin.

Společnost GCL-SI pro zajištění kvality výrobků, jejich včasných dodávek a celkovou bezpečnost dodržuje přísné průmyslové a místní normy.

O společnosti Solarpro Holding AD

Společnost Solarpro Holding AD (Solarpro) (www.solarpro.bg), založená v roce 2007, je jedním z předních poskytovatelů EPC dodávek na klíč v sektoru fotovoltaických elektráren v zemích střední a východní Evropy (CEE) a Středního východu a severní Afriky (MENA), stejně jako v sektoru E-mobility, který instaloval a udržuje více než 120 nabíjecích stanic pro elektrické vozy. Skupina má více než 300 zaměstnanců v 10 zemích.

Společnost Solarpro a její dceřiné společnosti se v současné době podílejí na výstavbě fotovoltaických elektráren o výkonu přes 120 MW ve východní Evropě, Egyptě, Jordánsku a dalších zemích. Jako jeden z nejzkušenějších poskytovatelů v oblasti provozu a údržby společnost nedávno představila nejmodernější řešení služeb SCADA s výkonnou datovou analýzou.

O společnosti GCL System Integration Technology Co., Ltd.

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. je poskytovatelem komplexních řešení pro solární projekty. Od křemíkových po energetické platformy kombinuje nejlepší materiály, které nabízejí solární systémy dle potřeb zákazníka, komplexní výstavbu včetně návrhu a legislativy (EPC), provoz a údržbu (O&M), financování energetiky s kapitálovým leasingem a financováním. Společnost se zabývá vývojem, vlastnictvím a provozováním solárních projektů s užitným měřítkem a má zkušenosti ve Spojených státech, Portoriku, Latinské Americe a na mnoha dalších mezinárodních trzích.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/766162/GCL_SI_tehag.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/766163/GCL_SI_zagyter.jpg

KONTAKT: Zhangning, +86-512-6853-2729, zhangning_nj@gclsi.com


Zařazenost 10.10.2018 09:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29946
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.