Řešení kybernetické bezpečnosti PASSTM Crystal Group

Robustní řešení kybernetické bezpečnosti PASSTM společnosti Crystal Group bude v říjnu představeno na čtyřech světových akcích

Společnost Crystal Group, Inc., přední výrobce robustního počítačového a elektronického hardwaru, představí v říjnu na čtyřech světových akcích platformová agnostická bezpečnostní řešení PASSTM této společnosti, která byla navržena tak, aby zvýšila ochranu počítačové bezpečnosti klíčových systémů pro ukládání dat v klidu, využívající robustní počítače, servery, přepínače a systémy ukládání dat.

Řešení PASS společnosti Crystal Group obsahuje první robustní úložná zařízení pro datové úložiště kompatibilní s FIPS 140-2, robustní přepínače RuckusTM ICX s bezpečnostními moduly NIAP certifikovanými pro zabezpečení sítě a 2,5palcové potažené šifrovací jednotky Seagate se dvěma porty, které jsou kompatibilní s libovolným serverem společnosti Crystal Group, pracovní stanicí a systémem ukládání dat JBOD nebo RAID. Kybernetická ochrana společnosti Crystal Group založená na šifrování využívá pro ochranu citlivých dat v klidu procesor Intel(R), čipovou sadu a modul Trusted Platform.

Společnost Crystal Group vyrábí své osvědčené produkty ve vertikálně integrovaných zařízeních v USA, s certifikací AS9100D, které sledují všechny komponenty od surovin, přes výrobní procesy, až po dodávku konečného produktu se zárukou. To pomáhá zajistit komplexní řetězec dodávek v USA a předcházet zranitelnosti zabezpečení.

Světové výstavy s účastí společnosti Crystal Group - říjen 2018

Navštivte společnost Crystal Group v říjnu na jakékoli z následujících světových obchodních výstav, abyste prodiskutovali počítačovou ochranu pomocí zabezpečení PASS:

- AUSA Annual Meeting & Exposition (Výroční konference a výstava AUSA), W.E. Washington Convention Center, Washington D.C., stánek č. 1144, 8.-10. října

- Meteorological Technology World Expo (Světová výstava meteorologických technologií), Hala č. 8, RAI Amsterdam, stánek č. 12030, Amsterdam, Nizozemí, 9.-11. října

- Future Forces Forum, PVA Expo Praha, Česká republika, Hala č. 4, stánek č. 435, 17.-19. října

- Autonomous Vehicle Technology World Expo & Symposium (Světová výstava technologií autonomních vozidel) - Severní Amerika, Výstava Suburban Collection, stánek č. AV426, Novi, Michigan, 23.-25. října

O společnosti Crystal Group, Inc.

Společnost Crystal Group, Inc., která je technologickým lídrem v oblasti robustního počítačového hardwaru, se specializuje na návrh a výrobu robustních serverů, integrovaných počítačů, síťových zařízení, displejů, napájecích zdrojů a datových úložišť na zakázku a pro komerční účely s vysokou spolehlivostí v náročných prostředích.

Produkty společnosti Crystal Group splňují nebo překračují normy IEEE, IEC a vojenské normy, včetně MIL-STD-810, 167-1, 461 a MIL-S-901; jsou dodávány s více než pětiletou zárukou s poprodejní podporou. Jsou vyráběny v závodě společnosti v Hiawatha ve státě Iowa, USA, které je certifikováno podle norem řízení jakosti ISO 9001:2015/AS9100D.

crystalrugged.com

(C) 2018 Crystal Group, Inc. Všechna práva vyhrazena. Všechny značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Design a specifikace mohou být změněny.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/439587/Crystal_Group_Inc_Logo.jpg

KONTAKT: Leslie Griggs, Tel.: 319.200.4040, E-mail: leslie.griggs@crystalrugged.com


Zařazenopá 05.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29924

Související témata

Bohemia Crystal | ERSTE GROUP BANK
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V