Tak ted zase muj pribeh:-D vydej jidla je u nas od 9 do 13 . už po 10 hodine je z vyberu asi 8 jidel k dostani uz jen jedno nebo dve co nam kantynske nechaji jako nejhorsi protoze ony samy odchazi s preplnenymy taskami domu!!! takze kday u nas normalni clovek neprijde v 9-10 na jidlo tak ma hold smulu.., A ted ke kvalite jidla podle p. RUNSTUKA:
takhle se v arilo za komunistu kdyz bylo malo jidla!! ale ted si bolonske spagety predstavuji jako spagety a ne jako dle GTH převařeny olej salam a kecup!!!! pan polhraich o tom uz v mnoho dilech sveho poradu rekl ze kdo takto vari nepatri vubec na trh s jidlem nybrz z drobem pro zvěř!!!! a tóhle my tu musíme jist!! proste jen kdyz vidim firmu GTH tak se mi jezi vsechny chlupy na tele!!! no kazdopadne mi kolegove jsou stejneho nazotru a nez aby jsem si tam, sli neco koupit tak si nechame dovezt meny z restaurace co je tady kousem mame toho asi o 150 gramu vice ahlavne s polévkou a pitim nekdy i komotem za 69 korun!! to u gth zacina tak nudle smakem bez vseho i kolikrat bez toho maku na 70 korunach a kde maji tu skvelou moukovou polivku za 20 kacek:-D no lidi jestli muzu vyvarujte se temtto podviodnikum co se nazyvaji catering!!!