Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Okomentovat na facebooku


Výpis příspěvků 1 až 16 (16)
 
přečíst (18) 21.09.22 15:05  Jarek  (246961)

To není jen podle něj

Každý, kdo vychodil víc než tři třtídy základní školy ví, že Spousta západních států v čele s USA, Anglií a Francií se snaží Rusko zničit už od druhé světové války. I kvůli tomu druhá světová válka byla, že tzv. spojenci nechali Německo budovat armádu, protože počítali s tím že zaútočí první na Rusko. A také studená válka byla pouze proto, že se Stalin dozvěděl, že USA, Anglie a Francie chtějí na Rusko zaútočit hned po konci druhé světové války a pochopitelně se mu to nelíbilo. Ostatně komu by se líbilo. V žádném případě nesouhlasím s Ruským útokem na Ukrajinu, ale pravda je taková, že NATO dělá vše pro to, aby Rusko zlikvidovalo a nyní bude dělat vše proto aby zlikvidovalo i Čínu. Ostatně proto Čínu neustále USA provokuje aby získali důvod proč na ni zaútočit dokud mají nějakou šanci ji porazit. Za pár let se ten poměr sil totiž může přiklonit na stranu Číny a pak už bude USA hrát druhé housle a s tím jak jsou zadlužení to bude znamenat jejich bankrot.

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 22.09.22 09:36  Poustevník  (201336)

To není jen podle něj

No, se nezlobte, ale ve Vašem případě jste asi skončil u třech tříd základní školy. Kdyby byla pravda to, co píšete, tak západní země Rusko dávno zničily. Těch příležitostí by byla celá řada, bylo to právě po druhé světové válce, další příležitost by byla i po rozpadu SSSR, kdy se Rusko i další republiky nacházely ve velké krizi. Je to možná absurdní, ale západní země naopak preferovaly rozvoj vztahů se SSSR nebo s Ruskem, které ke konci 90. let bylo dokonce přizváno ke vstupu do NATO, protože se řešil i význam existence aliance... Co se týká Číny, to byla země před 50 lety stižená hladomorem, kdyby ji chtělo USA vojensky zlikvidovat, tak čistě v této rovině by to technicky nebyl problém, naopak to byly zase západní země, které tam ve velkém začaly investovat a které významným způsobem napomohly k raketovému růstu po všech stránkách, což bohužel má i negativní dopady projevující se stále agresivnějším chováním ze strany ČLR vůči Hong-kongu, Tai-wanu a celkově v jihovýchodní Asii, od masivního vyzbrojování, budování umělých ostrovů v mořích až po zakládání vojenských základen ve vazalských zemích v Africe, v Asii, v Oceánii... a tento trend nevypadá, že by se měl změnit...

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 22.09.22 09:23  Jiří Toscana  (248261)

To není jen podle něj

Aha, takže spojenci dodávali Rusku letadla, lodě, proviant, zbraně aby RuSSko zničili? A kde je od ruSSka děkujeme? Sám Stalin se s Hitlerem domluvil na spojenectví. Na to by rušsáci rádi zapomněli. To se u nich nevyučuje. Oni jen geroji. Slaví 2 válku od 1 ledna do 31. Prosince. Ať už s tím jdou do ... I s těmi vožralými individuí Putinem a skrčkem medveděvem. Kdo zabírá cizí území? RuSSko. Co by západ asi získal z rozvojové země která si neumí opravit ani větrák. Dělá bububu a není schopná dojít dálnež pár kilometrů od hranic. Nejlepší armáda světa, která dostane roky prošlé konzervy a pak musí jen krást, znásilňovat a vraždit. Je to degenerovaný národ. Ti chytří už odešli a ti co zbylo se teď honem chtějí dostat pryč z ruSSka. Další chodí na demonstrace a budou sílit. Pokud získají zbraně, bude to zajímavé. Ale co Putin má zajištěnou ústupovou cestu do Sýrie.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 22.09.22 09:51  Jarek  (248262)

To není jen podle něj

První se s Hitlerem spojilo Polsko, Maďarsko, Rakousko Itálie, Slovensko... a pak také Anglie a Francie proti nám, to je pro nás to nejdůležitější a na to by neměl zapomínat ani takový demagog jako jste vy. Rusko a Rumunsko byly jediné dva státy, které nám byly ochotné proti Německu pomoct, jenže pomoc od Ruska jsme na příkaz Anglie a Francie odmítli a Rumunsko nebyla žádná vojenská velmoc. Apropo, veškerou tzv pomoc kterou tenkrát tzv. Spojenci posílali Rusku si nechali královsky zaplatit zlatem a nikdy by nic neposílali kdyby Rusko nebylo to jediné co je mohlo před Německem zachránit. Od spojenců to byl pak velký podraz a sviňárna, že chtěli okamžitě po druhé světové válce na Rusko zaútočit a použít k tomu i zbytky německého wehrmachtu.

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (11) 21.09.22 16:58  Jarek Lengsfeld  (232041)

To není jen podle něj

Já si myslím, že je to ještě mnohem déle než od druhé světové války. Podle mne je Západ vyhraněný proti Rusku už nejméně od poloviny 19. století. To je totiž doba, kdy Rusko svými nepředstavitelnými ukrutnostmi a genocidami na Kavkaze vrátilo evropskou civilizaci o nějakých dvě stě let zpátky. Už minimálně od té doby je Rusko na Západě (podle mne po právu) nesnášeno...

Jsem vystudovaný historik a uvedu Vám jeden příklad. Václav Beneš Třebízský, který je v Čechách vnímaný jako národní buditel a veskrze pozitivní postava, vykonával funkci kaplana v kostele v Klecanech u Prahy. Při mších, které pořádal a které byly hojně navštěvované, žehnal ruským zbraním a modlil se za jejich úspěch na bojišti. Když se o tomto doslechl anglický vyslanec ve Vídni, začal se zajímat, co je tohle za člověka a udělal jednu věc. Nechal Václavu Benešovi Třebízskému poslat 20 fotografií, které pořídili britští váleční zpravodajové na tom Kavkaze a které zobrazovaly zvěrstva spáchaná ruskými vojsky. Václav Beneš si ale nenechal své přesvědčení o dobrém Rusku vyvrátit a poslal anglickému vyslanci neurvalou odpověď. Mimochodem už od té doby se pak datovala nedůvěra Anglie vůči našemu národu, která se měla naplno projevit o nějakých sedmdesát let později za kritického roku 1938..

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (11)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 21.09.22 18:43  Jarek  (248237)

To není jen podle něj

No jo, docela ironie osudu, když si uvědomíme, že ve válce severu proti jihu byla Anglie a Francie proti Unii a nebýt Ruska a jeho pomoci, tak možná USA jak ho známe dnes ani neexistuje. 

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 22.09.22 09:43  Jiří Toscana  (248261)

To není jen podle něj

RuSSko někdy někomu pomáhalo? Tak zabírat a krást. Vraždit a znásilňovat. Okupovat a ničit. To je ruSSko který právě teď se snaží pokračovat v tom, co Hitler začal. Spojenci měli nechat Hitlera ať russko nejdřív zničí a pak teprve zasáhnout. Jsou to vši, sebranka a kdyby neměli plyn a ropu, už by vychcípali. A proto si chtějí zajistit další zásoby nalezišť na Ukrajině. Na Krymu před zabráním totiž našli ložiska. A hele, najednou byl velký zájem z ruSSka. Ale i na ostatních částech Ukrajiny jsou zdroje a ty ruSSko by rádo. Pod Oděsou, u Kyjeva, na východě uhlí, že? Že by russku docházely zdroje? Oni chtějí všechno. A víte co je pod celou Evropou plynu? Bilióny m3. Už se Poláci na něj chystají. Dosud ho v EU nikdo těžit nechce. Pak bude EU na nějakým RuSSku tak nezávislá,že russáci budou v .....

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (16) 21.09.22 11:19  Petr Ježek  pjezek164zavinacgmail.com  (194488)

Logický fail

Anexí se rozumí odtržení území proti vůli jeho obyvatel. Přechod pod jiný státní celek na základě referend nelze za anexi považovat. Dále, systematická perzekuce ruskojazyčného obyvatelstva Ukrajiny nese své ovoce v tom, že ani mnozí ukrajinsky hovořící nechtějí mít s kyjevským režimem nic společného.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (16)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (5) 21.09.22 15:40  JendoSlaff  (247521)

Logický fail

Problém je v tom, že referendum se vypisuje po tom, co proukrajinsky smýšlející obyvatelé utekli před Ruskými ivazními vosjky, nebo Ti méně šťastnější byly například umučeni. Zároveň někteří současnou samosprávu neuznávají jako legitimní vládu. To podle mě vůbec není vhodné podhoubí pro uspořádání směrodatného referenda. Jinak řečeno, k referendu se skoro určitě dostaví demograficky nereprezentativní vzorek těch, co se nemusí bát za svůj názor o život.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 21.09.22 10:58  Lopata_z_wall_street  (248215)

Vojenský taktik

Ze speciální 3 denní vojenské operace je najednou po 6 měsících "válka" s NATO a USA... Putka zničil i to málo co ještě v Rusku bylo a udělal ze sebe šaška. Útočící stát s údajně z jednou největších armád světa nemá lidi a verbuje vězně, kteří mu pak na Ukrajině dezertuji poněvadž už ani ti nevidí důvod nasazovat život

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (12) 21.09.22 18:35  Jarek  (248237)

Vojenský taktik

Když se člověk zamyslí a uvědomí si, že Rusko pouze se svou stálou armádou bojovalo s mobilizovanou Ukrajinou (s pětinásobným počtem vojáků) která dostala nejmodernější zbraně NATO, výcvik + veškerou podporu výzvědných služeb...... Tak se spíš člověk diví jak mohli Rusové tak dlouho útočit.

 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (12)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 22.09.22 09:43  Poustevník  (201336)

Vojenský taktik

Tak proč tu invazi zahajovali, to se asi ruské vedení špatně zamyslelo.. když věděli, že Ukrajina je "v žoldu" zájmů západních zemí, mohli si to ušetřit. 

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (2) 22.09.22 09:05  Jiří Toscana  (248261)

Vojenský taktik

RuSSáci měli převahu zbraní. Teď už to vyrovnala západní technika. A to Ukrajina nedostala ještě ty lepší. Russkou špínu je třeba zlikvidovat.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 22.09.22 09:31  Jarek  (248262)

Vojenský taktik

Já bych spíš zlikvidoval každého, kdo chce likvidovat celé národy a hned by bylo po válkách.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 22.09.22 09:19  Jarek  (248262)

Vojenský taktik

Já bych spíš zlikvidoval každého, kdo chce likvidovat celé národy a hned by bylo po válkách.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 22.09.22 09:46  Poustevník  (201336)

Vojenský taktik

Takže i ruské vedení? Nebo jste nezaznamenal četná ruská prohlášení ve stylu, že ukrajinský národ nemá právo na existenci, resp. že tento národ ani neexistuje? 

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:


Diskuze Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit

Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit - zdrojová stránka k tématu diskuze Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Zlato a ropa po Putinově mobilizaci zdražují. NATO se podle něj snaží Rusko zničit.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  640.00  +0.79% 
 ČEZ  864.50  +1.17% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 107.50  -0.76% 
 GEN DIGITAL  491.00  0.00% 
 GEVORKYAN  252.00  0.00% 
 KOFOLA CS  270.00  -0.74% 
 KOMERČNÍ BANKA  865.00  +0.35% 
 MONETA MONEY BANK  97.40  +0.41% 
 PHILIP MORRIS ČR A  16 000.00  +0.25% 
 PHOTON ENERGY  44.50  +0.23% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.50  -1.11% 
 PRIMOCO UAV SE  945.00  +5.00% 
 VIG  740.00  +1.65% 
Komodity online
 Ropa 87.52 USD 18:26   
 Zlato 2345.88 USD 18:26   
 Stříbro 27.41 USD 18:26   
 Káva 227.54 USD 18:26   
 Cukr 19.75 USD 18:26   
 Bavlna 81.69 USD 18:26   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.