Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Okomentovat na facebooku


Výpis příspěvků 1 až 20 (27)
 
přečíst (0) 08.08.22 10:52  sipi  (245441)

přídělový systém

článek v podstatě mluví o tom, abychom se připravili na to, že bude přídělový systém na podzim, někdy od listopadu tipuji.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (3) 07.08.22 08:42  Ada  (246318)

Prolhanej vládní slepenec má hlavu v pejru.

Jen tak dál,ubožáci svádějí vinu na kdekoho jenom ne na sebe.Hlava strany korupčníků vede vnitro.Samé polopravdy a odmítání věcné kritiky i pod hrozbou trestání.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 07.08.22 09:07  JendoSlaff  (245807)

Kdy vláda odmítla kritiku?

Nějak jsem na odmítnutí věcné kritiky vládou nenarazil, nejspíš jsem to minul. Nejednalo se spíš o ignoraci, nikoliv odmítnutí? Mohu Vás poprosit o nějaký odkaz, kdy tak vláda učinila? Případně, mohu Vás požádat o odkaz, jaká kritika je trestná?

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 06.08.22 18:52  čert  (246304)

Klid

Klid,Brussels to vyresi 

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (3) 06.08.22 19:16  JendoSlaff  (245807)

Klid

Děkujeme za zapnutí IP changeru, tím to určitě vyřešíte. Reinstall počítače určitě není namístě.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 06.08.22 18:48  čert  (246303)

Great times

To  bude vesele...

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (4) 06.08.22 18:44  Pal  (243733)

JendoS srdnatě bojuje

skvělé boje "na zdrženou" při ústupu do předem připravených pozic, které jsou eeeh nějak se nemůžu soustředit, je to za hranicí Zeměplochy...

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (6) 06.08.22 17:38  Pavel Molík  pav.molikzavinacgmail.com  (246300)

Úplně věřit ratingovým agenturám nelze.

Kdo stojí za zájmy předních ratingových agentur ? Kdo jim určil "smysluplnost" jejich počínání ? Obávám se, že ratingové agentury skrze svá hodnocení prosazují zájmy nejvěrších finančních žraloků, kteří se volně pohybují v kalných vodách nadnárodního kapitálu, což jsou tzv. finanční trhy, které si chrání své temné zájmy, tedy chtějí nadále dominovat a určovat co je či není správné. Ratingová hodnocení chrání samotnou podstatu morálně povadlého systému. Každý jiný či nový systém, který by odmítal ctít základní principy z katechismu zvlčilého nadnárodního kapitalistického systému, má být i pomocí ratingových agentur destabilizován.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 06.08.22 18:04  JendoSlaff  (245807)

Úplně věřit ratingovým agenturám nelze.

Za zájmy ratingových agentur stojí ratingové agentury samy. Snaží se nepřijít o jméno, jakmile by si uřízli dost ostudy, tak jim nikdo za rating a analýzu nezaplatí a ony zbankrotují. Smysluplnost jejich počínání jim dávají investoři, kteří jim věří na základě jejich renomé. Dokud jim ratingy vycházejí, tak je vše ok. Pokud jim ratingy vycházet přestanou, lidé jim nebudou věřit a projeví se to například propadem na akciových trzích jako v roce 2008. Ve vztahu k článku: Státní dluh roste, situace je komplikovaná a výhled jak to řešit zatím vláda nemá, jelikož má plné ruce práce s jinými věcmi. Myslíte si, že zhoršení výhledu dluhu ČR od Moody's není namístě?

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (18) 06.08.22 11:57  Anti Kobliha  (246289)

Jednoznačná účelovka

Podle mě si to Babiš zaplatil. Není totiž možné, aby měl pan profesor Fiala s jeho vzděláním a zkušenostmi tak špatné výsledky. To samozřejmě platí pro celou Pětikoalici, tak vzdělanou a profesionálně zdatnou vládu jsme tady ještě neměli. Podle mě to dělají dobře až výborně a měli by vytrvat. Ať si Babišem zkorumpovaná Moody píše co chce. 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (18)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 06.08.22 18:50  čert  (246304)

Jednoznačná účelovka

Si delate srandu co?

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (3) 06.08.22 12:23  JendoSlaff  (245807)

Jednoznačná účelovka

Prosím o omluvu nejspíš pane schizofrenní, ale s kolegyní se tu pořád nějako neschodnem. Ten příspěvek se snaží zdiskreditovat vládu, nebo moody? Už druhej pokus tím samým směrem a pořád to není jednoznačné. Děkuji za odpověď.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (4) 06.08.22 12:42  Mladá Elmerová  (246291)

Jednoznačná účelovka

Omlouvám se, pán velkomožný. Dělala jsem si legraci. Vždycky a pokaždé. Jenom jsem se nudila a dělala si legraci. Nic víc, nic méńě. Asi si najdu forum, kde mají větší smysl pro humor. Jenže je to čím dál tím těžší. Všichni se berou až moc vážně.  Mějte se pěkně a nevzpomínejte na mě ve zlém. Byla to fakt jen prča.  

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (4)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (4) 06.08.22 13:16  JendoSlaff  (245807)

Jednoznačná účelovka

Nemáte zač se omlouvat. Trocha trollungu vždy pobaví, když se budete nudit určitě se zastavte. ;) Není nad to si ukázat pár argumentačních faulů v praxi. Když náhodou budete mít chvilku, tak dejte vědět jestli to teda bylo mylšleno na vládu nebo na moody. A nebojte se, oboje je tu v ČR kritizovat naštěstí stále ještě legální. Naštěstí tu máme ještě stále svobodu slova, snad to tu vydrží.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (17) 06.08.22 10:20  Bambule  (246283)

Nototo!

Co je toto za protistátní a vlastizrádné řeči? Komu tím prospějete? Totalitě? Zemanovi s Babišem? Nebo snad dokonce báťuskovi Putinovi? Zdá se, že Moody je prolezlá ruskými šváby, ministr vnitra Rakušan by měl okamžitě zasáhnout. Demokratickou koalici a její cestu je svobodě a prosperitě si rozvracet nedáme! 

Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 06.08.22 11:22  JendoSlaff  (245807)

Nototo! - argumentační faul

Zde vydíme další nádherný příklad argumentačního faulu, tzv. slaměný panák (straw man). Zadání je jasné, je potřeba bezpodmínečně zdiskreditovat možnost infiltrace veřejného prostoru v Evropě Ruskou propagandou. Bohužel argumentace fakty by neobstála. Proto je daleko lepší místo argumentů, proč tedy třebas bývalý německý premiér skončil na výplatnici gazpromu a proč má spoustu "svobodných webů" tak úzké kontakty na ruskou ambasádu vzít informaci o varovném ratingu agentury moody. Následně toto varování označíme jako ruskou propagandu větou:"zdá se, že Moody je prolezlá ruskými šváby" a poté argument rozmeteme ironií, kdy parafrázujeme socialistické pindy. Jak prosté.

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (4) 06.08.22 11:49  Lenka Drobná  (246287)

Nototo! - argumentační faul

Jedním slovem bravurní. Fantasticky jsi toho burešovského (putinovského) agenta odhalil a zesměšnil. 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (4)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (5) 06.08.22 11:48  Straw Man  (246286)

Nototo! - argumentační faul

Je to tak! Je vidět, že máš důkladně načteno. Taky je  mocinky mocinky dobře, že to tady od rána do večera hlídáš před všelijakými protistátními antidemokratickými živly. Hlavně nepolevit! To je velice záslužná práce toto. Protože co kdyby někdo kvůlivá tomu totalitnímu příspěvku plnému argumentačních faulů nevolil Fialu? Nebo nedej bože TOP 09? Kam bychom přišli? Zase zpátky k babišovské totalitní hrůzovládě? Stačí že Babiš vyvolává lidová povstání a to dokonce za asistence policie! Demokracie je evidentně ohrožena a je zapotřebí, aby lidé byli bdělí Lidé bděte stejně jako pan JendoSlaff! 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 06.08.22 12:04  JendoSlaff  (245807)

Nototo! - argumentační faul

Jsem rád, že si toho vážíte, děkuji mnohokrát a to nejspíše schizofrennímu pánovi Mirko Hýl, pan Tau, kadel, Adam, Škarohlíd, Standa, lopata, Frikulín, ludva, dikobraz, Kráťa, tonda, Johnny, bbb, kamila, Pepča, Major Zeman, xyz, Chocholoušek, Karel, rohlík, Jakub, Leonid, mirek, Robur, Petra, alpha, Pepa, super, Kamil, Optimista, jeliman, Kára, emil, jarda, Stáňa Nováková, Horák, pepka, kudla, Bambule, dlask, Betty, Beta, Koubek, Petrák, Dietrich, Lojzíček, René Závistivý, Vladimír Uljanov, Jaroslav Smělý, Anton Čechov, Rudý náčelník, Jan Bezemek, Jirka Santák, Louda Jirka, Rudý Karel, Rudý Aleš, Liběn, Roman Nejedlý, Jirka Sobotka, Jan jakub Noha, Jan Modrý, Juraj Jánošík, Tonfa, Jan Tatarka, Rudý Emil, Rudý Filip, Honza Zeman, Standa Štika, Honza Jirák, Anton Pavlovič, Sud Prachu, Jirka IV, Sodofka, Greta Thurnberg, Rudolf Slánský, Skopeček, Suprák, Dutý sud, Zelený a svatý, Rudý Leoš, Paroubček, Levý, Gemini, Zkamene, Sonny, Madla z cihelny, XZY, Bedřich Marx, Rozumprd, Kamilko, Kominíl, Robock, Botticelli, Suchoprd, Elan, Mahulena, Stará Vajtyngrová, Ljuba, Lobotom, Prekraus, Straw Man, Lenka Drobná, Anti Kobliha za pozornost. Více by mě ale těšilo, když by tu přecijen občas byla diskuze k tématu a to bez argumentačních faulů. Vůbec není potřeba hájit zájmy vládnoucí koalice, dělá spoustu věcí špatně a je tu naopak mnoho věcí, pro které má opozice a lidé volící opozici velmi dobrá řešení. Ale k tomu aby daná řešení šla uplatnit je potřeba se naučit bavit věcně a konstruktivně.

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:


Diskuze Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země

Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země - zdrojová stránka k tématu diskuze Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Agentura Moody’s zhoršuje výhled ratingu Česka, zdvihá „varovný prst“ Fialově vládě. Česku dle ní hrozí fatální energetická krize, jež by dále prohloubila zadlužení země.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  635.00  +0.16% 
 ČEZ  854.50  +0.65% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.00  +0.22% 
 GEN DIGITAL  491.00  -3.16% 
 GEVORKYAN  252.00  -0.79% 
 KOFOLA CS  272.00  +0.37% 
 KOMERČNÍ BANKA  862.00  +0.06% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  -6.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 960.00  +1.01% 
 PHOTON ENERGY  44.40  0.00% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.50  -0.55% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  +1.69% 
 VIG  728.00  -2.02% 
Komodity online
 Ropa 88.70 USD 26.04   
 Zlato 2339.74 USD 26.04   
 Stříbro 27.21 USD 26.04   
 Káva 223.33 USD 26.04   
 Cukr 19.43 USD 26.04   
 Bavlna 80.92 USD 26.04   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.