Péťa si zase udělal analýzy?:-) Analytik se podívá do ceníku v české gastronomii a má jasno. Na tak "složitou" metodu běžný host nepotřebuje analytický team odborníků :-) Stačí kvalita jídla a host má dost. Nechodím do hospody proto, abych živil vykuky, kteří mi naservírují na talíř jakési bobky, po kterých dostanu hlad a ještě je na jídelním lístku pojmenují nějakým noblesním názvem z francoužštiny... Sledují a vidím - většina majitelů hospod neumí hospodařit. Hosté jsou už k ekonomickému chování rostoucimi cenami donuceni. Očekávám to i v gastronomii. Tuhle jsem sledoval legrační fňukání jednoho majitele a na pozadí si mohl každý všimnout, jak mu hoří všechny plynové hořáky naprázdno, jen tak, ale žádný kuchař na nich nevařil. Prostě to neumí. Já jim za to lajdáctví platit nehodlám, protože to plýtvání si napočítají do ceny jídel.
Odkazy k diskuzi TRC Index: Češi přestali utrácet za jídlo. Hospodám navíc chybí více než třetina poledních hostů
TRC Index: Češi přestali utrácet za jídlo. Hospodám navíc chybí více než třetina poledních hostů - zdrojová stránka k tématu diskuze TRC Index: Češi přestali utrácet za jídlo. Hospodám navíc chybí více než třetina poledních hostů.
Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu TRC Index: Češi přestali utrácet za jídlo. Hospodám navíc chybí více než třetina poledních hostů.