Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (57)
 
přečíst (3) 30.05.22 13:49  mbuky  (242991)

Kovanej Kovanda

Buď je Kovanda totálně bez mozku, nebo ho někdo drží pevně za "kule"......

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (3) 29.05.22 14:20  Milsy  xmilan1956zavinacseznam.cz  (234215)

Bankrot a odmítnutí splátek není totéž.

Je dobře, že do sledování diskuzí je zapojeno i nejvyšší státní zastupitelství, tam musí být odborníci na trestní právo obvzlášť vysoce znalí a způsobilí, takže mají jistě poměrně rychle a jistě jasno, jak se řeší podobné případy mezi obyčejnými lidmi nebo-li na čí straně je pravda, takže se nemusíme dovolávat jejich přítomnosti a pozornosti.

. Jsem překvapen, jak autor článku manipuluje se slovy, jak se prezentují jednoduché způsoby myšlení a jak se pojmenovávají činy nebo rozhodnutí, které mají někoho poškodit nebo alespoň postavit do takové pozice, že je dotyčný hoden opovržení a zatracení lidskou společností.

Ze života znám zkušenost a právní problém, charakterově stejný, jenž se týkal 2 osob nikoliv států. Můj známý se rozváděl a měl platit alimenty, ale nemohl, protože jeho exžena mu před celým procesem rozvodového jednání nechala exekučně obstavit bankovní konto na kterém měl ovšem dostatek peněz na splácení. Tudíž z něj udělala neplatiče, ale jen hypotetického. Snad nebude tento meziinárodní proces uvolňování a dovolení splácet trvat tak dlouho, jak trvalo vymožení spravedlivých kroků v případě mého známého.

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
přečíst (9) 29.05.22 14:46  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (244147)

Bankrot a odmítnutí splátek není totéž.

Název články by též mohl vypadat takto - "USA se rozhodly podpořit Ruskou ekonomiku bezprecedentním zamítnutím všech jeho splátek věřitelům" :-)))

Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (18) 27.05.22 18:27  Šmoula Mrzout  (243470)

Pane Kovanda PhD.....

Texty Vámi psaných příspěvků jsou z Vaší hlavy anebo je Vám to diktováno? Psát, že Rusko zbankrotuje, byť technicky, to je taková blbost, že bych si od Vás určitě nechal poradit s investicemi abych nezkrachoval. Buhehe :-))USA zakážou svým bankám přijímat od Ruska splátky v dolarech a dle Vás Rusko zbankrotuje. Věřiteli, který má hromadu peněz, zákážu mi zaplatit splátku a pak o něm řeknu, že je neschopen platit? To jste investiční poradce anebo jen PhD co máte za jménem? Tvl. to jsou kecy.....

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (13) 27.05.22 16:25  lexar  aczavinacseznam.cz  (242060)

Pokud rusko zbankrotuje

tak jenom na papíře, USA si prý bude muset natisknout další dolary a my umřeme hlady a zmrzneme. Podle Topolánka nám odmítá belgie možnost od nich navýšit průtok plynu. To podotkl Topolánek na bezpečnostní schůzce vlády ohledně energii, nebo jak se to jmenovalo. Naznačil tím jaká solidarita vládne mezi zeměmi a spíše uvedl na pravou míre že v okamžiku kdy my nebudeme mít plyn, tak se na nás ostatní vykašlou, protože ho také potřebují. Vážení, tak se připravme. Rusko bude mít co jíst a ukrajinu stejně zamáčkne do země.

Dosavadní doporučení: přečíst (13)
Vaše doporučení:
přečíst (9) 29.05.22 17:41  Mono  (229311)

Pokud rusko zbankrotuje

Cca polovinu plynu v CR spotrebuje par firem Agrofertu. Staci zavrit par chemicek a plynu bude dost. Kazda situace ma sve reseni. Bures je bohaty dost, tak ho nejake drobne ztraty nepolozi. A kdyz se vezme, kolik desitek miliard si nasosal na dotacich, tak ma oplatkou co vracet.

Prece ten bohumil kvuli trochu plynu do svych fabrik nenecha mrznou prosty lid, ze?

Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (2) 09.06.22 08:09  Chachar  (244436)

Pokud rusko zbankrotuje

A skláři nebudou mít co žrát.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (2)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (18) 27.05.22 11:26  LOLEK  (244116)

Kovanda je hlasny trouba

Kovanda je skvělá hlásná trouba zlodějů žijících z dělání peněz.Jenže se ukazuje, že světu, rozuměj lidem, je Kovanda i s jeho panička ukradený.Člověk by totiž musel být extrémní ... nebo libtard aby věřil, že rusko zbankrotuje kvůli tomu, že jeho věřitelé mu zcela očividné úmyslně a dost možná protiprávně ZNEMOZNUJI platby. Normálně to projde soudy a ty dluhy budou zrušený, jakmile rusko prokáže, že ty dolary mělo a věřitel jen bezdůvodně odmítal přijmout platbu.Kovanda, jakožto hlasny trouba, musí ignorovat prostý fakt potravinové a energetické nezávislosti ruska a přesného opaku celé evropy, zamlcovat zhovadilost energetických alternativ a asi už silha že zoufaleho neklukani na grafy Eur/rubl usd/rubl.Tahle banda sasku možná ještě opravdu z evropy vykrese poslední revoluci...proti totální neschopností a vládě retardaceA nejvyšší státní zastupitelství ať mě přijde vykourit v celé s tou komunistickou stbackou mrdkou Strizem

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (16) 27.05.22 09:06  opf  (244114)

I komik má vnitřní opozici a emotivní kecy už nikoho nezajímají.

Rus ve zmatku prchá je drcen,odhazuje zbraně,vzdává se,prosí o milost, ukrouši téměř bez ztrát,pouze civilní oběti.Jinak rozmlácená ukr technika s namalovaným Z se vydává za úspěchy,oběti vydávané ve velkém za civilní jsou příslušníci kdejaké domoobrany a milic ad hoc.Tak možná hrál komik dříve i v roli Škrholy ani bych se nedivil. Kdyby se ten jejich milovanej fašoun Bandera probudil,tak je nakope kamsi. 

Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 31.05.22 19:08  Mono  (229311)

I komik má vnitřní opozici a emotivní kecy už nikoho nezajímají.

Joo, tehotna zena s pancefaustem, batole s granatometem a adolescent s BUKem, to je jasna domobrana.

Zejmena pokud se ideodiverzne shluknou v nemocnici, krytu nebo na nadrazi....

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (15) 26.05.22 20:38  george1957  (244109)

Rusko bankrotuje

Kovanda se nám urval z řetazu.A kdy bude o Karkulce?

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (15)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (13) 26.05.22 17:31  Marek Z.  (206521)

Zoufalé výkřiky do tmy

Vemte si tu velkou modrou tabletku! Víte, že vám vždycky pomohla :-)

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (13)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (42) 26.05.22 12:13  Healer  (244097)

Proruská slepota členů Svazu ceskoslovensko-sovetskeho přátelství

Pán má mentální tupost nevidět Rudého Hitlera v Kremlu.Jeho předchůdce Lenin byl právě císařským Německem instalován do Ruska jako Kraken pro zmasakrováni desítek milionů ruských lidí do gulagů v ideologické čistce marxismu do jejich genocidního vyhlazení. Následovník Stalin byl maximálně štědře vyzbrojen v Land&Lease od roku 1941 v 120 miliardovém objemu vojenských dodávek aby vykonal špinavou práci likvidaci Hitlerovy říše až do Berlína.Západ obdařil stejně brutální režim bolševický od Jalty do Postupimi aby Američany neosvobozené národy východní Evropy byly uvrženy do otroctví komunismu.USA si vybudovaly v studené válce respekt ke komunismu natolik že ztratily zájem zlikvidovat ho souběžně s nacismem jedním šupem a nastolit Pax americana v celé Eurasii. Místo toho se jim zrodila další komunisticka říše Orwellova s maoisty místo Čankajškovy. USA dosáhly rozmachu říší zla od Kuby, Venezuely, Vietnamu, Kambodži.Díky této fatální washingtonské tuposti musí USA dnes řešit rudého Hitlera Putina.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (42)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (22) 26.05.22 15:40  Tomasso  (243566)

Proruská slepota členů Svazu ceskoslovensko-sovetskeho přátelství

Tak děkujeme za vysvětlení, že za každou katastrofu Ruska může Západ. Jen Rusko samotné klasicky nikdy za nic nemůže a je obětí celého světa. Éto "ruský pohled"... :))

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (22)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (6) 27.05.22 09:10  Guldur  ondrej-dolezalzavinacseznam.cz  (244037)

Proruská slepota členů Svazu ceskoslovensko-sovetskeho přátelství

No, na demenci léku není... musíš to už nějak doklepat.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (34) 26.05.22 11:35  pochybovač  (207491)

Kovandův článek mi nedává smysl

Kovandův článek mi nedává smysl. Píše, že Američané zastavili přijímání ruských splátek, což dosud umožňovala výjimka. A V REAKCI NA TO ROZHODLA RUSKÁ VLÁDA SPLÁCET DLUHY V RUBLECH. a TO PRÝ ZNAMENÁ, ŽE RUSKO BANKROTUJE. TO ALE NEDÁVÁ ŽÁDNÝ SMYSL. rUSOVÉ CHTĚJÍ PLATIT, aMERIČANÉ TO ZAKÁŽOU A TO JE DŮKAZ BANKROTU ? mOŽNÁ BY SI TO MĚL PAN KOVANDA PO SOBĚ PŘEČÍST...

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (34)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (11) 27.05.22 11:53  Mono  (229311)

Kovandův článek mi nedává smysl

Je to technicka neschopnost splacet. A ta neschopnost splacet je dana sankcemi, takze si za to muze CCCP samo.

Kdyz se plne stahne z Ukrajiny, sankce pominou a CCCP bude moci opet splacet.

Co je na tom k nepochopeni? Kazdy si 2x rozmysli, zda CCCP nadale pujcovat, kdyz nema jistotu, zda a kdy dostane sve penize zpet... Ted nemohou inkasovat jen US subjekty, zitra to muze byt rozsireno na vsechny subjekty, ktere chteji mit v US nejaky byznys....

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (11)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 09.06.22 08:16  Chachar  (244436)

Kovandův článek mi nedává smysl

Aha, takže podle vašich slov - chci dát rozvedené manželce alimenty, peněz mám dost na účtu, ůčet obestaven soudně a tak hrábnout do něj nemohu. Takže nemohu platit a můžu si za to sám, protože jsem se špatně oženil. Skvělá logika. Pán se učí od mistrů ze Seznamu že ?!

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (46) 26.05.22 08:59  Santa  (227961)

fascinuje mně ta tupá nenávist k Rusku....

- ....

Dosavadní doporučení: přečíst (46)
Vaše doporučení:


Diskuze Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech, další stránky: 1 | 2 | 3 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech

Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech - zdrojová stránka k tématu diskuze Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Rusko definitivně bankrotuje, poprvé od nástupu Lenina v roce 1918. Místo dolarů totiž vyplatí věřitele v rublech.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  635.00  +0.16% 
 ČEZ  854.50  +0.65% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.00  +0.22% 
 GEN DIGITAL  491.00  -3.16% 
 GEVORKYAN  252.00  -0.79% 
 KOFOLA CS  272.00  +0.37% 
 KOMERČNÍ BANKA  862.00  +0.06% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  -6.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 960.00  +1.01% 
 PHOTON ENERGY  44.40  0.00% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.50  -0.55% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  +1.69% 
 VIG  728.00  -2.02% 
Komodity online
 Ropa 88.70 USD 26.04   
 Zlato 2339.74 USD 26.04   
 Stříbro 27.21 USD 26.04   
 Káva 223.33 USD 26.04   
 Cukr 19.43 USD 26.04   
 Bavlna 80.92 USD 26.04   

?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.