Pro někoho může být dokonalá ta měkká, pro někoho ta hutná,protože si ji mažou máslem.Ale mě tady schází základní.I ve starých kuchařkách se píše,že základem je tření tuku,cukru a žloutků do pěny.Očekávala bych radu jak na to aby vánočka při pečení " nesjela".Co dělat,jak ji péct pomalu,rychle,přikrývat nebo ne.To se v článku vůbec nepíše.
Odkazy k diskuzi Nejlepší domácí vánočka: jak upéct dokonalou vánočku? Recept a postup pletení vánočky (názorné video)
Nejlepší domácí vánočka: jak upéct dokonalou vánočku? Recept a postup pletení vánočky (názorné video) - zdrojová stránka k tématu diskuze Nejlepší domácí vánočka: jak upéct dokonalou vánočku? Recept a postup pletení vánočky (názorné video).
Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Nejlepší domácí vánočka: jak upéct dokonalou vánočku? Recept a postup pletení vánočky (názorné video).