Firma Retailys.com s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma Retailys.com s.r.o. - Diskuze k tématu Firma Retailys.com s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 1 (1)
 
spíše nečíst (53) 18.12.20 10:54  Tchommy  (219540)

Reálná recenze a reference osobních zkušeností s fungováním firmy Retailys

Reálná recenze a reference osobních zkušeností s fungováním firmy Retailys a jednatele pana Ing. Petra Hellera

 

Alias moje nejhorší zkušenost v online businessu v životě

 

Tuto recenzi jsem se rozhodl napsat po velmi špatné osobní zkušenosti s firmou Retailys a panem Ing. Petrem Hellerem, abych tím ochránil potenciální další možné klienty tohoto pána, potažmo aby měli možnost si dát alespoň větší pozor než já. Vím totiž, že pokud by někdo z dříve nespokojených klientů na které jsem později při podrobnějším zkoumání narazil, o své zkušenosti veřejně napsal v době, kdy jsem spolupráci zvažoval a snažil se na internetu nějaké reference dohledat, šel bych v prověřování si detailů fungování Retailysu a jejich referenčních klientech podstatně více do hloubky a ve finále bych si ušetřil velké množství peněz, času a nervů, které mě tato velice negativní zkušenost s Retailysem a panem Hellerem stála.

 

 

Kdo není na dlouhé čtení, shrnutí 4 měsíční zkušenosti využívání služeb firmy Retailys a jejich omnichannel systému by se dalo shrnout jako: amatérské velké zklámání.

 

Pro nikoho, kdo to myslí se svým online businessem vážně, bych osobně nedoporučoval vůbec ztrácet čas, peníze a nervy s Retailysem a panem Hellerem. 

 

V online businessu se pohybuji přes 10 let, provozujeme jako firma úspěšně větší množství internetových obchodů z různých oblastí. Jednoho dne nám došel e-mail s nabídkou možnosti spolupráce na zahraniční expanzi pro další trhy na platformě Omnichannel Retailys, která působila na první pohled velmi dobře a profesionálně. Celkově jejich marketingové prezentace na webu, v jejich prezentacích, fotky z různých soutěží na podporu start-upů, z výstav, získaná ocenění, dotace apod. , vše to působí na první pohled velmi věrohodně. I pan Heller při osobním jednání působí obvykle velmi profesionálně, je připravený, má na vše pohotovou odpověď, je poznat, že má i technické znalosti (alespoň na teoretické úrovni) velmi dobře zvládnuté. Vše ohledně toho jak celá spolupráce údajně běžně probíhá, kolik mají klientů, co vše pro klienty dělají, jak působí mezinárodně, jak jsou jejich klienti díky jejich spolupráci spokojení a úspěšní, znělo to velmi profesionálně a uvěřitelně vzhledem k výborným prezentačním schopnostem pana Hellera a webu Retailysu, který působí na první pohled také velmi světově s mnoha různými adresami po celém světě, oceněními ze soutěží, fotkami na veletrzích, spoluprácemi se známími názvy jako Fundlift, Czechinvest apod. Navíc cenový model je nastavený ve stylu jednak fix + přijatelná motivační provize z obratu, což opět spíše vzbuzuje na první pohled důvěru, že ti lidé budou pravděpodobně profesionálové, když se nebojí nechat odměňovat za svůj výkon. Člověka na první pohled ani nenapadne, že by to celé v realitě mohlo být přece jenom trochu jinak.

 

Jak říká moudré přísloví, pokud něco vypadá na první pohled příliš dobře, než aby to byla pravda, pravděpodobně to pravda není.

 

Jak se člověk jednou upíše do jejich smlouvy, kterou mají velmi dobře a neprůstřelně z jejich strany ošetřenou, při nespokojenosti s jejich fungování následně není jednoduché se z toho jen tak levně vyvázat, ani když přijdete na to, že realita je oproti jejich prezentacím jedno velké zklamání za druhým.

 

Nedovolím si zde raději veřejně tvrdit, že se jedná o a právně prokázatelný model podvodu. Nicméně pokud bych měl odpovědět, jestli se cítím být osobně podveden a oklamán firmou Retailys a panem Hellerem? Jednoznačně ano. Věc došla tak daleko, že musela být řešena právníky.

 

Nebudu zde zabíhat do úplných detailů, těch záležitostí, které nebyly během spolupráce vůbec v pořádku a byly zcela absurdní od množství technických a vizuálních chyb v jejich „profi“ systému, kdy jsme si připadali jako první testeři odlaďující základní funkce nového nedodělaného softwaru a řešící to s nekompetentním pomalým supportem, přes ignorování komunikace, nereagování k věci při většině přímých konfrontací, absurdní výmluvy, až po množství bohužel až později postupně odhalovaných předchozích řekněmě „uvedení v omyl“ firmou Retailys.

 

Doporučuji každému, kdo by zvažoval s Retailysem potažmo panem Hellerem spolupracovat po shlédnutí jejich krásných prezentací, aby si prověřil před podpisem smlouvy raději sám vše více do hloubky a na vlastní oči a udělal si tak celkový obrázek o profesionalitě a realitě fungování firmy Retailys a jejich klientů.

 

Co by mně osobně tehdy pomohlo „nenaletět“ ?

 

Chtít po Retailysu a prověřit si následně osobně reálnou referenci spokojenosti a úspěšnosti většího množství jejich klientů. (Klienty co to ještě nevzdali a stále to používají lze případně i dohledat podle šablonovité patičky webů)

 

Chtít vidět reálné weby jejich klientů, jak vypadají, všechny jejich zahraniční verze který ...

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (53)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma Retailys.com s.r.o., další stránky: 1

Odkazy k diskuzi Firma Retailys.com s.r.o.

Firma Retailys.com s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma Retailys.com s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma Retailys.com s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma Retailys.com s.r.o..

 Burza Prime 16:27 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  682.00  -0.29% 
 ČEZ  917.00  +1.61% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 125.50  -0.79% 
 GEN DIGITAL  540.00  +1.89% 
 GEVORKYAN  256.00  -0.78% 
 KOFOLA CS  276.00  +0.36% 
 KOMERČNÍ BANKA  798.00  +0.19% 
 MONETA MONEY BANK  97.50  +0.31% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 900.00  +0.40% 
 PHOTON ENERGY  43.15  -1.60% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.00  0.00% 
 PRIMOCO UAV SE  850.00  -0.58% 
 VIG  770.00  +1.99% 
Komodity online
 Ropa 83.47 USD 13.05   
 Zlato 2336.95 USD 13.05   
 Stříbro 28.24 USD 13.05   
 Káva 195.63 USD 13.05   
 Cukr 18.62 USD 13.05   
 Bavlna 77.69 USD 13.05   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste