Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (29)
 
přečíst (5) 15.11.20 14:10  Jan Omasta  compuzavinaccentrum.cz  (217908)

Co bude Babiš dělat?

Nedivil bych se, kdyby Babiš zakázal všechny dotace z Evropské unie. Když on nemá, tak nikdo! 

Jenže Babiš si podřezal větev pod zadkem vyhlašováním restrikcí, místo aby zatočil se sabotážemi nemocnic. Všeci choří by se do nemocnic vlezli i bez restrikcí a zákazů. 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (14) 15.11.20 00:57  Luboš  (200188)

Nabízím jiný pohled

Lidovecké bukvice potřebují destabilizovat zemědělství České republiky. Proto zaútočí na Agrofert, zemědělský koncern, který jim silně konkuruje a je i ekonomicky silnější. K tomu využijí svoje zástupce - udavače - v Bruselu, kteří, chráněni imunitou, zasmradí a vyvolají legislativní změnu v zákonech ČR. Poté, co A.B. vyhoví liteře zákona, opětovně řeší, jak jej znova poškodit a roztočí 2. kolo špíny ( ať je skutkový stav legislativně v jakémkoliv stavu ). Pokud se jim podaří rozbít Agrofert, bude dosti pozemků, firem i produkce pro obohacení těch, kteří v tom mají prsty. Navíc zmizí nenáviděný premiér, který jim je hodně silným soupeřem, a na jehož místě by oni již dávno kolabovali. Pokud se jim podaří prosadit uvedené, bude ČR vracet dotace a tedy se jí o ptřičnou položku zmenší objem financí, navíc, pokud dosáhnou potíží zemědělství, může nastat situace, kdy ČR začně mít problém se státním rozpočtem. 

Nu, a výsledek ? Kdopak to asi zaplatí ? Ten, kdo zatím produkcí sytí lidi, dává práci, nebo ti, kteří tohle vyvolali, a nebo prostý občan, který pak bude platit vyšší položky při každém nákupu ? 

A prosím, uvažujte a nenadávejte. Jen jsem popsal, o co lidovcům a ODS s TOP09 jde. Nestraním žádnému, ani A.B. V tomto čase máme problém. A jsme na nejlepší cestě si jej pořádně vyžrat. 

Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:
přečíst (7) 16.11.20 12:33  Marvin  (212453)

Nabízím jiný pohled

To je přece jedno. Ať estébák Bureš či jiný lotr budou dřít poddané a jen zachovají stav, ve kterém nebude skoková inflace, ale půjde o pozvolné utahování šroubů. 

Bureš mi nesmírně vadí svými totalitními manýry a budu rád, až půjde do řiti. Kvůli takovým šmejdům jsem fakt před 31 lety necinkal klíči!

Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (7) 15.11.20 11:55  Mono  (214565)

Nabízím jiný pohled

AF vetsinu pozemku, na kterych hospodari, nevlastni. Ma je pronajate. A obhospodaroval i nemale mnozstvi pozemku, ktere nevlastnil a neplatil za jejich najem....

Kdyz AF o dotace prijde, tak je vrati CR. A asi cast AF zkrachuje. Proc by na to mel dolpacet danovy poplatnik CR?

Pokud AF o dotace prijde, tak je to jen a jen vina Burese. Bud mel AF prodat, nebo ho dat do blind svereneckych fondu spravovanych nejakou renomovanou spolecnosti. Pokud mozno nadnarodni....

Sranda fond, kde si Bures muze spravce odvolavat a jmenovat podle libosti a kde v organu sedi jeho manzelka opravdu neni naplnenim CR zakonu.....

Toho nazoru nejsou jen auditori EK, ale take Statni zastupitelstvi CR....

A vytka se tyka hlavne nenarokovych dotaci. Narokove dotace se asi v budoucnu "vyresi" jejich zastropovanim... Bez ohledu na skutecny nebo domnely konflikt zajmu.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 17.11.20 07:12  Vláďa  (218011)

Re:Nabízím jiný pohled

Ano, máte pravdu. Problém ale vidím v tom, že občan ČR, který se aktivně nezabývá zemědělstvím nemá možnost si uváděné okolnosti jednoduše ověřovat. K tomu účelu si jako daňoví poplatníci hradíme kvalifikované služby systému státní zprávy (justice, státní zastupitelství, policie atd,). A pokud tento systém nefunguje správně, tak se domnívám, že to není vina A.B., nýbrž předchozí polistopadové politické reprezentace. Připouštím, že je možné, že A.B. těchto "mezer" obratně využívá stejně jako řada dalších, kteří oficiálně žádné "agroferty" nevlastní a s ANO nemají (zatím) nic společného.    

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (7) 15.11.20 07:33  Vláďa  (217889)

Vidím to stejně

Od sametové revoluce řada politiků a státních zaměstnanců neuvěřitelně zbohatla i přesto, že žádné "agroferty" nevlastní. Je to takový skrytý ekonomický zázrak, jehož podstatu se my daňový poplatníci asi nikdy nedovíme. Ale průběžně jsme informováni kdy a kolik dotací z EU (prý protiprávně) získává fy Agrofert ve svěřeneckém fondu. Také je zajímavé srovnání, jaký je podíl těchto dotací na  celkovém objemu dotačního programu EU pro zemědělství v ČR a jak je s tím "zbytkem" hospodárně nakládáno v souladu se stávající legislativou? Vlastně můžeme být rádi, že pana A.B. máme, protože on přeci dělá všechno špatně a ti "ostatní" by to dělali lépe a radostněji. 

Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (8) 15.11.20 14:19  Jan Omasta  compuzavinaccentrum.cz  (217908)

Vidím to stejně-. střet zájmů má i u koronaviru.

Babiš vlastní nemocnice, kde provádějí tresování a budou aplikovat vakcíny. Roušky přenechal Hamáčkovi. Babiš dělá všechno pro to, aby se víc (a déle) testovalo tím, že zpomaluje šíření nákazy a prodlužuje ji. 

Když se nas díám zamyslíme, tak hospodářské ztráty nám způsobují i ŕestrikce, které nic nestojí: roušky a zavírání škol. Všechny prodlužují trvání pseudoepidemie a tak i trvání restricí, co vyvolávají ztráty. 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (12) 15.11.20 12:01  Mono  (214565)

Vidím to stejně

Tady nejde o to, zda AF dela neco spatne, ale o to, ze podnik vlastneny clovekem v konfliktu zajmu nema narok na dotace. Staci, aby Bures svuj konflikt zajmu korektne vyresil a je po problemu. Kdyby to opravdu chtel vyresit, tak to davno mohl vyresit....

Buresovo srandareseni mozna obstoji v ceskem bananistanu, ale v EU tezko. Bures je zoufalec, s kterym uz snad nikdo v EU nechce mit nic spolecneho. Snad krome Madarska a Polska. A u toho Polska jeste s otaznikem....

Dosavadní doporučení: přečíst (12)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 17.11.20 09:42  Jan Novák  (218012)

Volič se nažere a Babiš zůstane celý

..ale houby. Bruselskému ouřadovi je u zadku, kdo je v Česku právě u koryta. Hlavně když se necuká a nechá Německé, Holandské a Francouzské firmy vyvážet stamiliardové zisky z naší země. Řešení nějakých drobků z Brusele pro Babiše a jeho Agrofert je jenom komedie pro veřejnost..

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 17.11.20 11:21  Vlk  (213925)

Volič se nažere a Babiš zůstane celý

To jako, že by ty stamiliardové zisku věnovali našemu státnímu rozpočtu, aby čerpači měli z čeho čerpat? Mimochodem ty zahraniční firmy u nás zaplatí nejvíce daní a než se dopracují k nějakému zisku, tak si je český stát dostatečně odrbe. Připadá mi to stejné, jako kdyby občan zdaněnou výplatu, zdanil ještě jednou a neutracenou část vrátil státu. Buďme rádi, že zde investují a vytvářejí pracovní příležitosti. Vždyť my si české firmy soustavně likvidujeme a čerpači nás všechny neuživí. Jsme taková bída navoněná, která jen natahuje ruce a nevidí si ani na špičku nosu.

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (15) 14.11.20 00:35  r.m.  (207844)

národní legislativa má přednost

a liteře modrostračího zákona Andrej vyhověl. Stejně tak jako v případě Čapího hnízda. Za stejných podmínek čerpalo dotace dalších skoro 2500 projektů.

Sponzoři POT09, ODS, Lidovců, Stanů bez stanu a kdoví čeho ještě nedokážou skousnout, že jimi nalíčené kličky využil AB a dokonce je v mnohém předešel.

Jernomže volič je nepoučitelný a znovu potřebuje zažít vládu pravice, aby měl na co nadávat další dvě volební období. Mně se za současných vlád žije znatelně lépe a na vyčpělou ideologii kašlu.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 14.11.20 15:09  Mono  (214565)

národní legislativa má přednost

To je otazkou, zda vyhovel. V zakonu neni, ze resenim konfliktu je prevedeni do svereneckych fondu, kde ma kontrolni pozici jeho manzelka (tedy ma k dispozici vsechny informace....) a Bures ma pravo kdykoviv kohokoliv z rizeni fondu vymenit. Takze ma k dispozici informace prostrednictvim manzelky, tedy osoby blizke a ma i vykonnou moc na organy fondu....

To neni reseni v souladu se zakony CR......

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (11) 13.11.20 23:13  Jiří  (203022)

Sociální dávky pro podnikatele

Jediným problémem jsou dotace. Zrušit dotování všeho " nefunkčního" a "neproduktivního" .

Pak v konkurenčním boji vyhraje to zdravé, co má šanci se uplatnit bez berliček.

Chápu potřebu zachování lokální produkce potravin pro krizová období, ale to jde i jinak, než placením 

řepkové mafie.

Dnes se kradou peníze (myslím daně) schopným, aby se platili netáhla.

Nechápu lidi, že to státu dovolí.

Dosavadní doporučení: přečíst (11)
Vaše doporučení:

přečíst (12) 13.11.20 22:29  Jan Novák  (217701)

Evropská socialistická unie

..a vy tady brečíte, že náš národní stát má tendenci příliš přerozdělovat. Tak se podívejte na ouřady z Bruselu, jak rozdávají z toho, co vybrali. A ještě po nás chtějí, abychom to považovali za milodar a byli za naše vlastní peníze vděční..

Dosavadní doporučení: přečíst (12)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 14.11.20 00:17  r.m.  (207844)

Evropská socialistická unie

rozdávají i z toho co nevybrali, inovace nezastavíte ))

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 13.11.20 19:11  Marvin  (212453)

kde je hranice (ne)zákonnosti?

Nezákonné dotace? OK, bez problému. Nezákonná výběrová řízení? OK, bez problému. Ale jak je to se zákonností daní, které estébák Bureš v době nezákonného podnikání odvedl. Bude je snad stát Burešovi vracet? 

Aneb jako v pohádce: "Co peklo schvátí, více nenavrátí." Proto může být Bureš v poho, z toho mraku pršet nebude.

Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 13.11.20 16:13  Anonym  (217826)

Evropské blábolení pod vlivem českých opozičních europoslanců něco za něco.

Naprostá vágní mystifikace bez tvrdých a jasných důkazů.Ubohost bukanýrů nezná mezí,mystifikují hlupáky.Ale na ty hlupáčky neznalé skutečné reality prostě hrají.Jaké tady platí zákony a nařízení? Česká splněna,přijatá už za modrostrak.Pokud chcete akceptovat legislativu evropskou,přijměte v celé šíři a českou zrušte.To potom sebranka gaunerů polistopadových bude vracet majetky a prebendy.A že jich tady je jako listí na stromě.Dnes nevíc kňafají proti Babišovi,který je  připravil o další podvody a navyšování neprůhledného majetku tunelářskými metodami modrostrak a jejich nohsledů.Chcete pořádek? Veškeré firmy a společnosti s neprůhlednými vlastníky a majetky mimo republiku vraťe se pokorně do lůna českého státu a bank.To už bude mimozemská vize,že ano?

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 14.11.20 00:24  r.m.  (207844)

Evropské blábolení pod vlivem českých opozičních europoslanců něco za něco.

dobře napsané, dík

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (32) 13.11.20 08:02  ja  (213411)

Pirati

Piráti jděte už do p....e

Vašou jedinou snahou je sa len dostat ke korytu, a jediný způsob jak toho dosáhnout je špiniť toho kto je momentálně u vlady.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (32)
Vaše doporučení:


Diskuze Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné

Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné - zdrojová stránka k tématu diskuze Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Evropská komise přikázala zastavení dotací pro Agrofert. Všechny dotace od r. 2017 jsou nezákonné.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  635.00  +0.16% 
 ČEZ  854.50  +0.65% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.00  +0.22% 
 GEN DIGITAL  491.00  -3.16% 
 GEVORKYAN  252.00  -0.79% 
 KOFOLA CS  272.00  +0.37% 
 KOMERČNÍ BANKA  862.00  +0.06% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  -6.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 960.00  +1.01% 
 PHOTON ENERGY  44.40  0.00% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.50  -0.55% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  +1.69% 
 VIG  728.00  -2.02% 
Komodity online
 Ropa 88.70 USD 26.04   
 Zlato 2339.74 USD 26.04   
 Stříbro 27.21 USD 26.04   
 Káva 223.33 USD 26.04   
 Cukr 19.43 USD 26.04   
 Bavlna 80.92 USD 26.04   

?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.