Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (23)
 
přečíst (0) 29.09.23 23:49  Abida  rotaryloanfirmzavinacgmail.com  (270339)

SVĚDECTVÍ JAK JSEM SE PŘIPOJIL K CHRÁMU ILUMINATI 666 POZNÁMKA: ČLENOVÉ ILLUMINA

SVĚDECTVÍ JAK JSEM SE PŘIPOJIL K CHRÁMU ILUMINATI 666POZNÁMKA: ČLENOVÉ ILLUMINATI NEZVEŘEJŇUJÍ ŽÁDNOU IDENTITU PROSTŘEDNICTVÍM WHATSAPP, FACEBOOKU, INSTAGRAMU ATD.NEEXISTUJE ŽÁDNÁ LIDSKÁ OBĚŤ666illuminatiagent666@gmail.comNejprve jsem si myslel, že je to podvod, protože v dnešní době je těžké najít na internetu skutečné lidi, dokud jsem se nerozhodl to zkusit,A celý můj život se změnil za pouhých 6 dníVÝHODY PRO NOVÉ ČLENY1. Dům v jakékoli zemi dle vašeho výběru.2. Nové auto snů.3. Částka 1 milion dolarů na začátek nového života 6 000 000 $Abyste mohli kontaktovat naše partnery, musíte být starší 18 letE-mail: 666illuminatiagent666@gmail.com 666illuminatiagent666@gmail.com
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 29.09.11 13:13  Rudolfko  (148451)

Jak se zbavit nenáviděného režimu.

Tisícové demonstrace odborářů jsou podvodem řízeným vládou. Stačí 500 lidí na zablokování parlamentu a vlády a další mít připravené za ty co je policie odveze. Za 24hod. vláda končí protože blokaře nebude kam zavírat a čím je krmit.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 29.09.11 12:31  tosla7 Jméno 'tosla7' používá stále stejný uživatel  tosla7zavinacseznam.cz  (148207)

Merklice jede :-)

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 29.09.11 13:15  Josef56  (147848)

Merklice jede :-)

Vánoce se blížej, řekové dostanou dárek.


Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (10) 29.09.11 10:32  Ježíšek  (80584)

Když se nad tím víc zamyslím....

tak na druhou stranu se Řekům nedivím.... nějací blbý investoři jim tam rvali peníze horem dolem a kldyž konečně viděli, že blbě investovali, tak jim začínaj zavádět novoty jako snižování mezd-rozprodej památek ostrovů atd., daň z nemovitostí...a další vyloženě zotročující novoty....  Je zajímavé, že než ČR začala čerpat zázračné dotace z EU, tak neměla žádné dluhy a od té doby to s náma jde z kopce... já snad uvěřím, že to řídí ilumináti......a nebo to je v rukou našich rádo vlastenců, kteří to tady rozkrádají horem dolem..

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (10)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (4) 30.09.11 08:50  Ghi  (127904)

Ježíšku nežer jim to Řecko

Řecko jed vrtění psem, pohádky pro stádo. Jsou ve světě problémy úplně jiných rozměrů, jiná liga, jiné hřiště, jenom stejný sport.


Dosavadní doporučení: určitě nečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 30.09.11 14:45  Ježíšek  (80584)

Ježíšku nežer jim to Řecko

-no já jim to právě žrát nechci -jen chci vidět kam to chtěj dovést...

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (6) 29.09.11 11:10  JD  (143952)

Když se nad tím víc zamyslím....

Proc si teda rekove od tech blbych investoru penize brali? Pujcili si radi, radi si za pujcene penize zvysovali platy, duchody...
A kdyz dojde na placeni, tak se jim nechce? Hloupe se zadluzili, pujcene penize vyuzili spatne, tak ted za to musi zaplatit.
To snizovani mezd a duchodu neni nic jineho nez navrat k realite, recka ekonomika toho proste nevyprodukuje tolik, aby mohli mit tak vysoke platy a duchody. Kdyby meli drachmu, ta by davno devalvovala a tim jim snizila prijmy prirozenou cestou, takhle se to musi udelat uredne.


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 29.09.11 11:40  Ježíšek  (80584)

Když se nad tím víc zamyslím....

Ano toto nám chtějí namluvit vlády a všichni kdo to dovedli kam to dovedli....ale správně by mělo přijít toto: Řecko krachne : investoři přijdou o 70%  blbě investovanejch peněz do bezpečných státních dluhopisů,, tím se rozumý nekonečné vydírání daňových poplatníků" a až po tomto krachu by se teprve pak si lůza v ulicích uvědomí, kde se berou peníze.  Ostatně oni by si to měli uvědomit i vlády, že není možné donekonečna ždímat střední třídu... to co se děje u nás to taky nejsou reformy,a le krádež za bílého dne,, neb si platím v rámci solidarity tolik, že už začínám přemýšlet nad tím jestli není 70 letého člověka postiženého vážnou nemocí umřít než ho zachraňovat....aby tady byl do 90....to se prostě nedá utáhnout v tomhle systému všeobecného rozkrádání : korupce atd. : prostě vládnoucí třída a lobisti  kradou  tak, že ostatní už to neutáhnou, o Bruselu a EU vyžírkách ani nemluvě... navíc ekonomická  inteligence politiků jako Merklová a Sarkozy jaksi zaostává i za pisateli na chatech..:-))

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 29.09.11 11:46  JD  (143952)

Když se nad tím víc zamyslím....

jasne, ale kdyz dluzi firma nebo clovek, tak proste musi prodavat majetek, omezovat vydaje. proc totez nemusi stat. recko ma velke zdroje (statni firmy, zbytecne vydaje, mezery ve vyberu dani), tak proc by jim mel zustat. Naopak bankrot musi vypadat tak, ze si i nejhloupejsi volic priste rozmysli podporovat zadluzovani statu.
Rozkradani je jen dalsi zbytecny vydaj, ktery musi bankrotar omezit.
O ekonomicke inteligenci politiku se rozhodne prit nebudu, ta zpusobila, ze to doslo az sem.


Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (8) 29.09.11 12:07  Ježíšek  (80584)

Když se nad tím víc zamyslím....

ale proč by měli prodávat majetek, copak oni za ty půjčky ručili nějakým majetkem a proč by měli prodávat ostrovy.... já když mi banka bude půjčovat za těchto podmínek, tak tam budu chodit denně...  špatně dopadne banka: ostatně kam to dopracovali naše banky řízené v 90. letech státem: všechny  v bankrotu před privatizací... a proč : prostě kdo chtěl půjčku dostal.... zákon o exekucích a o soudních drážbách vyšel až v roce 2001-2...tak co .... možná ty inteligenti vymyslej, že když se půjčí státu, bude ručit ostarovy, nerostným bohatstvím, nebo nějak jinak.... každopádně tohle vede pouze k hazardu politiků se statky občanů... Řekněte mi dobrou investici: nemovitost Vám zdaní- zaberou, zlato Vám zakážou držet,  prostě politické podmínky je minimální odpovědnost a když už rozkradem státní sektor, tak okradem daňového poplatníka jak dlouho to lidi budou snášet... do 2012...možná Mayové nebyli, tak blbí jen viděli, že se změní řád tohoto světa, stát je koulí na nohou občana čím dál víc...

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 29.09.11 12:27  JD  (143952)

Když se nad tím víc zamyslím....

jisteze rucili majetkem, ne explicitne, ale rucili. uplne stejne jako kdyz si pujcite treba od banky a nesplacite, tak taky exekutor zabavi a proda vas majetek, i kdyz ve smlouve o pujcce nemate nic o tom, ze rucite majetkem. proste mate zavazek a ten musite plnit. kdyz nemate penize, musite omezovat vydaje, prodavat majetek. kdyby to bylo, jak rikate vy, pujcim si tolik, kolik mi daji, vsechno utratim a pak reknu, ze nezaplatim, protoze bych musel bud prodat majetek nebo se omezovat. to muzeme pak rovnou zrusit penize a zavest vymenny obchod. potreboval bych chleba, nemate zajem o zarovku a krabicku sirek? ale z ruky do ruky, na dluh vam nedam.


Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 29.09.11 13:28  Nefin  (145137)

Když se nad tím víc zamyslím....

Chyba určitě není celá na Řecku, logicky, když půjčuji (bez ohledu jestli se jedná o soukromníka nebo finanční organizaci) tak v první řadě zjišťuji schopnost dlužníka v budoucnosti půjčku splatit. Tady se ukazuje perfektně připravený tunel na EU od bank, nebo si myslíte, že od začátku nevěděli bankéři na celém světě jak na tom Řecko je? Jedno věděli jistě, když dluhy nezatáhne Řecko (a tomu přeci nikdo nemohl věřit již od vstupu do EU), tak se o dluh podělí daňové výnosy celé EU. Parta politiků a finančníků se prostě na Řecku beztrestně pakuje. To, že si Řekové pár let žili jak v ráji jim můžeme jen závidět, jejich politická reprezentace jim z půjčených peněz většinu dala na rozdíl od našich, kteří si půjčují na triko naší střední třídy a půjčku si rozkradou mezi sebou.  

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 29.09.11 13:47  JD  (143952)

Když se nad tím víc zamyslím....

Dobre, ale dluznik je schopen pujcku splatit, jenom se mu nechce, protoze by to bylo pro nej neprijemne.Kdyby to bylo ve stavu, ze napr. uz stat nema zadne podily ve firmach, nemovitosti vlastni jen ty, ktere nutne potrebuje k fungovani statu, napr. vojenske zakladny, sidla uradu (i ty si ale muze pronajmout)..., kdyby uz usporil na vydajich tak, ze dalsi skrty by byly likvidacni, pak je jasne,ze skody ponesou veritele. Proste kdyzpujcim cloveku, ma narok akorat na zakladni osobni veci a nezabavitelne minimum z prijmu, u firmy se rozproda komplet a nic nezbyde pro majitele. Totez cekam od statu, kdyz mu pujcim.


Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 29.09.11 14:11  Nefin  (145137)

Když se nad tím víc zamyslím....

Řecko má nesplatitelný dluh. I kdyby všechno státní zprivatizoval tak by si snad už nemusel dál půjčovat, ale ten obrovský dluh nikdy nesplatí. Vždyť i sanace jejich dluhů od EU je jenom na splátky úroků z dluhu. Podívejte se na náš dluh, platíme v podstatě jen úroky a dluh zůstává a to na tom nejsme ještě tak špatně. Jak by asi dopadl sociální smír u nás, kdyby se vláda rozhodla si dál už nepůjčovat a ještě splácet dluh? Cikáni na životním minimu, důchodci s polovičním důchodem, půlka státních zaměstnanců nezaměstnaných, živnostníci na úřadu práce, studenti by si platili celé studium, každý lékařský zákrok placený a pod. Jak by to dopadlo? Dokud se u nás bude krást jako doposud, dluh bude narůstat a nebude splatitelný nikdy. 

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 29.09.11 14:20  Sekáč z Kolbenky Jméno 'Sekáč z Kolbenky' používá stále stejný uživatel  (123211)

Když se nad tím víc zamyslím....

Od konce 90tych ten dluh vzrostl 10x, vubec tomu nerozumim. Kdo to ve finale zatahne...? :-)))

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (2) 29.09.11 14:40  tosla7 Jméno 'tosla7' používá stále stejný uživatel  tosla7zavinacseznam.cz  (148207)

Když se nad tím víc zamyslím....

nikdo , bude se to muset odpustit no. Stejně jako v celým světě. Jediná možná cesta. Můj názor 


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 29.09.11 14:19  JD  (143952)

Když se nad tím víc zamyslím....

dobre, ale rozdil je v tom, ze nase platy, davky, duchody jsou primerene vykonu ekonomiky. Recke ne. Rekove si zili nad pomery a ted se cast z nich - statni zamestnanci a ti, co pobiraji ruzne duchody, vysluhy davky, bouri proti tomu, aby se meli tak, jak odpovida hospodarskemu vykonu zeme. Ti, kteri pracuji v soukromem sektoru uz davno padli na hubu a doplaceji na pijavice napojene na stat.
Srovnani se situaci u nas kulha, je to jakoby u nas byly platy 50k, duchody 30k, pak prijde krize a v soukrome sfere se snizi na 25k, ve statni ne a duchody neklednou. Dane by se propadly a my bychom si pujcovali na luxus pro duchodce a statni zamestnance. A pak to praskne, muzeme bud narovnat podminky statnich a soukromych zamestnancu nebo se vykaslat na dluhy. Co si vyberete?


Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (5) 30.09.11 08:09  Ježíšek  (80584)

Když se nad tím víc zamyslím....

Vem si, že pobíráš nějaký příjem: úměrně k tomu platu si vemeš hypotéku, leasing....většina lidí nevidí do státního průs.... a neví, že vzhledem k vývoji ekonomiky má brát 50% Řekové by měli brát cca asi jako Slováci-Češi....  no a teď když jim vláda šáhne na platy , tak prostě  přídou o střechu nad hlavou...,,neutáhnou hyp a lesing". Takže jediné řešení bylo lidem snížit mzdy o cca25% a banky by jim úměrně k tomu odepsaly úvěry a přijali ztrátu, ale to se nikomu moc nechce,, neb bankovní lobi atd." -stejně jsou jejich banky v krachu-jako celej stát.Vlastně jsou na sociálních dávkách z EU- takže se do toho zatáhnou politici co to jako budou zachraňovat a přitom to dotáhnou do totálního krachu a zatáhnou do toho další daňové poplatníky např. ty Slovenské: vždyť to je tak debilní scenář, že ho mohli napsat jen politici , lobisti  a nevím kdo ještě .... a jedinej důvod je ten, že státy nejedou na vyrovnaný rozpočet- v koho zájmu je, že státy nejedou na vyrovnaný rozpočet: dalo by se říct, že je to vzájmu všech- dokud to nedojde k bodu,kdy to daňový poplatník už neutáhne...

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:


Diskuze Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev

Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev - zdrojová stránka k tématu diskuze Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Protestující Řekové zablokovali přístup do několika ministerstev.

 Burza Prime 16:28 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  680.00  -0.29% 
 ČEZ  907.00  -1.09% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 129.50  +0.36% 
 GEN DIGITAL  550.00  +1.85% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KOFOLA CS  277.00  +0.36% 
 KOMERČNÍ BANKA  790.50  -0.94% 
 MONETA MONEY BANK  98.20  +0.72% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 820.00  -0.54% 
 PHOTON ENERGY  44.20  +2.43% 
 PILULKA LÉKÁRNY  176.00  -2.22% 
 PRIMOCO UAV SE  845.00  -0.59% 
 VIG  775.00  +0.65% 
Komodity online
 Ropa 82.44 USD 14.05   
 Zlato 2356.08 USD 14.05   
 Stříbro 28.59 USD 14.05   
 Káva 200.65 USD 14.05   
 Cukr 18.89 USD 14.05   
 Bavlna 74.64 USD 14.05   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.