Za třicet stříbrných prodáme všechno. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (94)
 
přečíst (2) 30.12.08 00:56  MR40  (122108)

světe div se...

..za několik dní se staneme předsedající zemí EU, které jsme taktéž léta členem, prezident je opravdu ale opravdu proti jakémukoliv zapojení do této struktury, ODS se snaží Lisabonskou smlouvu oddálit na neurčito. Není to tak trochu analogie nechtění Amerických profesionálních zabijáků na našem území? Politika v dnešní době není o dohodě ve prospěch státu, ale o naschválech. Osobně jsem toho mínění, že umístěním radaru se staneme prvními, koho zasypou v případě jakéhokoliv konfliktu rakety. Protože však nepoletí z USA, tak nebudou mírové a nebude se ani jednat o  humanitární bombardování jako v jiných případech. RADAR JE JEN PROVOKACE ZE STRANY USA, která má rozhádat EU a namíchnout Rusko.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (3) 29.12.08 10:02  Džamila  (130853)

Poděkování autorovi

Hromadou hloupých nadávek ukáže autor hned na začátku svého textu své kvality. Hned víme, že jde o placenou reklamu ODS nebo výměšek hulvátského trouby. Ať to či ono, číst dál již není třeba. Díky Pavle Danieli.
Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 23.12.08 19:03  jolaos  (122006)

Rudé právo

Vážený autore, Váš prostoduchý článek mi připomíná výlev stranických zvratků a ideologické hysterie z dob, kdy vycházelo Rudé právo. Jen ta barva Vaší ideologie je jiná, víc jedovatá.  Zkuste vzít rozum do hrsti a vylétněte z té modré klece, trochu se rozhlédněte co se kolem děje. Třeba Vám to potom dojde......... i když i o tom pochybuji.









Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (3) 23.12.08 19:02  jolaos  (122006)

Rudé právo

Vážený autore, Váš prostoduchý článek mi připomíná výlev stranických zvratků a ideologické hysterie z dob, kdy vycházelo Rudé právo. Jen ta barva Vaší ideologie je jiná, víc jedovatá.  Zkuste vzít rozum do hrsti a vylétněte z té modré klece, trochu se rozhlédněte co se kolem děje. Třeba Vám to potom dojde......... i když i o tom pochybuji.








Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (4) 23.12.08 13:52  RMN  (130797)

Platón: Demokracie je vláda lůzy

Navrhuji změnit ústavu v tom smyslu, že jedinou autoritou je neomylný Václav Klaus a že globální oteplování neexistuje. Pak se tou stranickou lůzou nikdo nebude zabývat a konečně zavládne pravda a láska... Hezké Vánoce...
Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 23.12.08 12:38  Brouk Pytlík méno mé  (129163)

Ten prostředníček byl Topolánkův ....

Pana redaktora ten Paroubek ale pěkně naštval. Jo kdyby Paroubek hlasoval vždy podle přání pana Topolánka, to by byl lepší konstruktivní opozičník. Když bylo Československo kdysi členem Varšavského paktu, spojenecké závazky tenkrát neobnášely umírat v boji proti Talibanu za SSSR. Možná se doba změnila.Nyní si sami nemůžeme rozhodnout, zda někam vyslat vojáky, či ne. Abych řekl pravdu tady to mně až tak nezajímá. Stejně jako poplatky v lékárnách. Zajímá mně něco jiného. Za pana Paroubka rostl český akciový trh rychleji, než v USA. Nyní za pana Topolánka rychleji padá. I když poslední týdny to vypadá, jako by se to zastavilo a trh spekuloval na pád české vlády...

Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (11) 23.12.08 14:26  zachmuřený vlk Jméno 'zachmuřený vlk' používá stále stejný uživatel  (126026)

Ten prostředníček byl Topolánkův ....

Když bylo Československo členem Varšavského paktu, psal kariérista Jiří Paroubek ódy na "Vítězný únor", podle principu, "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Z takovejch prospěchářů se mně chtělo vždycky zvracet.

http://www.dostparoubka.cz/bratr_paroubek_o_viteznem_unoru.htm

Dosavadní doporučení: přečíst (11)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 23.12.08 21:39  ZiIvar*  (130586)

Ten prostředníček byl Topolánkův ....

A tenhle člověk nás posouvá zpět do sféry ruského zájmu, jen aby se vedral k moci. Každý přitom ví, že zdvižený prostředníček je legrace, kterou se baví celý svět. Dělají to všichni včetně socanů. Zjevně nikdo nedokáže rozpoznat neškodné zlidovělé hulvátství od psychopatických manévrů jednoho tlustého idiota, který se po X-té pokouší usednout na trůn a neomaleně zapomíná na lidi těžce nemocné a jinak potřebné. Ho, velké HOWNO volí ulice. Koneckonců, tito rudí ... si lůzu pěstovali po desetiletí, aby jim čas od času zase skočila na špek.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (9) 23.12.08 11:43  zachmuřený vlk Jméno 'zachmuřený vlk' používá stále stejný uživatel  (126026)

Princip

Základní princip zůstane vždy stejný, levice se bude stále snažit, z důvodu volebního úspěchu, maximálně obrat pravicový segment populace o výsledek jeho práce /progresivní daň, apod./ a rozdat ho levicovým vlajkonošům, populistům, lajdákům a lidem vyhýbajícím se práci a tím získat volební hlasy, nicméně,  při této politické hře se zapomíná na segment populace, který sociální pomoc opravdu potřebuje, nicméně jako skupina voličů není až tak zajímavý. Je jen naším rozhodnutím, na kterou stranu se přidáme, jestli si vybereme momentální profit, nebo budoucnost našich dětí a vnuků. Já, jako vlastenec a patriot, nemám problém s rozhodnutím, na kterou stranu se postavit.
Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 29.12.08 10:40  Džamila  (130853)

Kdo je v Čechách a na Moravě pravice?

Souhlasím. Jde jen o to, kdo je v Čechách a na Moravě pravice. V parlamentě vidím jen levici, stranu kašparů, vytvořenou jen proto, aby této levici vzala hlasy, nedůslednou a nejednotnou křesťanskou stranu a mafiánské zlodějské klany se silnými vazbami na CIA a KGB a s převážně komunistickou minulostí exponentů. Pravici s tradičními hodnotami nenalézám. Extremistu tajeného původu, zvoleného (aby nemohlo dojít k případnému odsouzení kamarádů a soukmenovců zločinců) prostřednictvím vydírání a korupce, mohu považovat v nejlepším případě za trockistu.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 22.12.08 23:20  asas  (130781)

Autor článku

Dá-li se to nazvat článkem, spíš bych řekl slintáním u osmého piva je jaksi mimo realitu, mluví o hulvátsém chování Paroubka ale autore podívej se na Tupohlávka jak uráží národ zdviženým prostředníčkem, nádává novinářům "jděte do prd..." napadá je na ulici... to je podle tebe autore chovaní vhodné k premierovi.Jdu se vyblejt z toho článku jehož autor pravděpodobně pracuje v žoldu ODS.
Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (8) 22.12.08 23:29  Sekáč nepřihlášený  (127992)

Autor článku

Tak tak, ódéesácké zrůdy se neštítí ničeho, volím komunisty. Tak!
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 27.12.08 21:11  Tatrman  (126383)

Autor článku

Takový odborník přes teologické právo,to se mi nechce ani věřit.
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 27.12.08 20:54  Camel  (128812)

Autor článku

seki tě tady ukřižujou hned vedle Zilvy :-))
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (18) 22.12.08 20:05  ZiIvar*  (130586)

viděli jste socani dnes?

Jak se polocikán Paroubek jizlově šklebyl do kamery po schůzce se 4 velvyslanci okolních států? Ty schůzka vznikla z obav o duševní zdraví jednoho blba, který následuje čalouníka, který rozpoutal 2 sv. válku. To už není sranda socánci. Ten nadutý hňup rozpoutal skandál, který tu ještě nebyl. Jak se asi musí naši spojenci na nás dívat??? Mají vážné obavy o spojenectví, páč ten tupan JP nechápe, že jeho mocenské osobní zájmy začínají komplikovat spojenecké závazky. A ten jeho xicht to dnes potvrzuje. Směje se, zvyšuje požadavky, vyhrožuje, rozbíjí systémové záležitosti a ohrožuje účast v bezpečnostních strukturách. Souhlasím, že Topolánek je guma a je to on, kdo nepochopil, že ho má JP na háku a dělá si z něho prdeI. ODS se odepsala jeho opětovným zvolením, ale strhla s sebou i všechny ty, kteří proti bezbřehé aroganci socanů nemohou momentálně nalézt obrany. A to oranžové prase to ví.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (18)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 27.12.08 18:23  jana  (121503)

viděli jste socani dnes?

Milý pane Zilvare, ten blb, co rozpoutal 2.světovou válku nebyl čalouník. Byl malíř, malíř pokojů, jeho matka byla Češka a otec Rakušan. To jen pokud máte na mysli Hitlera. Ovšem podle přísloví děti za rodiče nemohou, ale rodiče za děti ano, měli bychom se potom stydět a říkat, že komunismus jsme si přivodili sami.
A co se týče našich politiků, ale i těch světových, myslím, kdyby se nepletli do hospodářství, udělali by lépe. Jejich přičiněním dochází ke krizím, jen z poslední doby se zasloužili o růst cen potravin svými vyhlášeními o používání potravin do pohonných hmot, nebo naši specialisté také zase poplatky ve zdravotnictví o 300 procentní inflaci . Podle mně by měli nastavovat rámce, tedy zákony, přičinit se o jejich dodržování. Zajistit tak základní funkce státu: bezpečnost, soudnictví a činnosti, které já jako jednotlivec nemohu zvládnout. A hlavně bychom měli my občané mít více práv a nikoliv méně. Např. odvolat politiky, soudce, policejní hodnostáře a podobné figury,které se mají starat o bezvadné fungování státu a nečiní tak, ba naopak. Dokud tak nebude, jsme stále nesvobodní a závislí na nich a jsme jejich nevolníci. A proto jsem klíči necinkala a proto jako varovnání a výstrahu těm dnešním potentátům budu volit komanče, neboť nemám jinou možnost vyjádřit svůj nesouhlas se stávajícím stavem.

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (3) 27.12.08 19:34  ZiIvar*  (130825)

viděli jste socani dnes?

Já s tebou ale v podstatě souhlasím. Až na jedno - s těmi komunisty se trochu pleteš, páč právě tito šmejdi se do hospodářství ze všech pletou nejvíc. Bacha na ně. Kdybys byla starší, jistě by sis pamatovala, co bylo RVHP, hajzIpapír na příděl, bony jako náhradní měna místo korun, pětileté plány, neekologické stavby všeho druhu, nefunkční komunikace, katastrofální zahraniční obchod, prodělečné investice, dluhy atd.... To se nedá popsat. Fandím mladým dívkám a doufám, že ti nelichotím, když ti to vše nekontruji jako staré bábě, která to všechno zažila :-))))
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (9) 23.12.08 11:56  zachmuřený vlk Jméno 'zachmuřený vlk' používá stále stejný uživatel  (126026)

viděli jste socani dnes?

Asi teď pár lidí naštvu, ale pro mě ja Topolánek, možná nestragickej, nevypečenej, neprohnanej, atd., ale pořád spontání a bezprostřední chlap, kterej si nebere servítky a řeší situaci tak, jak se před něho postaví. Kdyby někdo fotil /před x lety/, moje dítě v kočárku, s tím, že bude zveřejněno v novinácch, vedle vrahů a lehkejch holek, tak bych mu ji taky pustil, až by druhou chytil o zeď. Jsem příznivcem ohleduplnosti a zdvořilosti, ale některé situace jdu řešit pouze chlapsky, i když na tom budu tratit, ale za tím si stojím.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (9)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 23.12.08 18:55  uf  (130804)

viděli jste socani dnes?

To je furt o tom jediném, proč tam Topol jel s kočárkem? To nemá prachy na chůvu, kde byla jeho milenka atd.. .Kdyby to vyhrál,jak rád by se asi nechal fotografovat. Fotky z porodnice obletěly všechny noviny a to mu nevadilo? A to pouze chlapsky znamená, že na levý hák pravým hákem. To můžeš Ty někde v hospodě, ale ne premier země,  uvědom si to zachmuřený vlku.  
Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:


Diskuze Za třicet stříbrných prodáme všechno., další stránky: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Za třicet stříbrných prodáme všechno.

Za třicet stříbrných prodáme všechno. - zdrojová stránka k tématu diskuze Za třicet stříbrných prodáme všechno..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Za třicet stříbrných prodáme všechno. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Za třicet stříbrných prodáme všechno..

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  640.00  +0.79% 
 ČEZ  864.50  +1.17% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 107.50  -0.76% 
 GEN DIGITAL  491.00  0.00% 
 GEVORKYAN  252.00  0.00% 
 KOFOLA CS  270.00  -0.74% 
 KOMERČNÍ BANKA  865.00  +0.35% 
 MONETA MONEY BANK  97.40  +0.41% 
 PHILIP MORRIS ČR A  16 000.00  +0.25% 
 PHOTON ENERGY  44.50  +0.23% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.50  -1.11% 
 PRIMOCO UAV SE  945.00  +5.00% 
 VIG  740.00  +1.65% 
Komodity online
 Ropa 87.26 USD 29.04   
 Zlato 2336.27 USD 29.04   
 Stříbro 27.16 USD 29.04   
 Káva 227.50 USD 29.04   
 Cukr 19.77 USD 29.04   
 Bavlna 81.34 USD 29.04   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.