GDPR - Aktuálně

Graf citací tématu GDPR.

Kurzy.cz k tématu 'GDPR'

Průzkum k GDPR: Třetina firem se na ně ještě nechystá, více než polovina neví, jaké s ním bude mít náklady

16.11. 09:33 Kurzy.cz ... které nakládají s osobními údaji svých zákazníků nebo uživatelů, čeká v květnu 2018 nové nařízení Evropské unie o jejich ochraně. Přestože podnikům za nedodržení GDPR hrozí vysoké pokuty, velká část z nich se na ně ještě nezačala ...

Vláda stále nestanovila přesnou podobu návrhu zákona, který upřesní povinnosti GDPR. Firmy neví, na co se mají připravovat

13.11. 09:34 BDO Česká republika ... a poradenské společnosti BDO dochází firmám a organizacím čas na přípravu na Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Úprava systémů zpracování osobních údajů dle požadavků GDPR může u velkých firem trvat i několik ...

Program Privacy Shield oslavil jeden rok: Čím je a co přinesl?

13.11. 05:49 Patria Online ... údajů do států mimo EU není možné bez dalšího. Jeho podmínky se řídí články 25 a 26 Směrnice 95/46/EC a dle nové úpravy se bude řídit články 43-50 Nařízení (EU) 2016/679 („GDPR“). V každodenní praxi je pravděpodobně ...

Účinnost GDPR nařízení EU se blíží: Na jaké změny v ochraně osobních údajů se musíme připravit?

23.10. 09:26 Inzerce ... GDPR neboli General Data Protection Regulation představuje největší revoluci v ochraně osobních údajů napříč celou Evropskou unií. Nové nařízení dostihne všechny správce a ...

Anketa mezi obcemi o GDPR: Některá města nevědí, o co jde

28.09. 06:08 Ekonomický deník ... samospráv nedokáže odpovědět, jestli zvládne přípravy na evropské nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), které začne účinkovat 25. května 2018. Města jsou informovanější a aktivnější než vesnice, také na některých velkých ...

Předseda Svazu měst a obcí Lukl: Obce jsou nejlepšími hospodáři, ale potřebujeme změnit Ústavu, aby na to nedoplácely

22.09. 00:08 Ekonomický deník ... hospodaření obcí a GDPR a jeho zavedení obcemi a městy. Dvě aktuální témata, nad kterými jsme se  sešli s předsedou Svazu měst a obcí Františkem Luklem. Obce a města hospodaří lépe, než se ...

GDPR: Tuzemské pokuty nemohou být výrazně nižší než v západní Evropě

21.09. 00:09 Ekonomický deník ... nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů, takzvané GDPR, údajně nebude žádnou revolucí. Většinou “jenom” upřesňuje nebo rozšiřuje předpisy, které již musíme dodržovat. Sice výrazně stoupnou limity pro maximální pokuty, ale obce ...

Starostové o GDPR: Kvůli novému nařízení často najmou “sdíleného pověřence”

13.09. 00:09 Ekonomický deník ... zbývá do dne, kdy nabude účinnosti nové nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů (GDPR). Povinnosti přibudou skoro všem městům a obcím, ale taky mnoha příspěvkovým organizacím. Svaz měst a obcí (SMO) proto pořádá semináře, kam ...

Firmy čím dál více sází na zálohování do cloudu, je automatické a značně úsporné

31.08. 21:50 Forpsi.com ... řádu desítek procent přináší společnostem změny v zálohování svých firemních dat, rovněž tolik nyní diskutovaných v souvislosti s GDPR, do cloudových úložišť. Jakou úsporu může přinést zálohování do cloudu v datacentru, které ...

Evropské nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) může navýšit ceny a snížit konkurenceschopnost evropských firem

28.08. 15:19 BDO Česká republika ... malá firma zaplatit až statisíce korun za nutná opatření, zanedbá-li přípravu Koncem května 2018 začne platit Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (General Data Protection Regulation – GDPR), které schválily vrcholné orgány ...


Internet k tématu 'GDPR'

11.12. 10:15 Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) TechPortal
08.12. 10:33 Dejme lidem všechna data, říká Ondřej Malý digiczech.eu
08.12. 09:22 KH vs. GDPR – směrnice na ochranu osobních údajů SUKL
06.12. 21:30 Úřad pro ochranu osobních údajů: GDPR Akademie letos naposledy Parlamentní listy
06.12. 16:24 7 kroků, jak přežít GDPR: Zmapujte si terén (1) Cnews


Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz - Akcie cz, kurzy měn, forex, zlato.
TOP: Akcie CZ Akcie svět Kurzy měn Komodity Zlato Forex Zákony Kalkulačka Hypotéky Tarify Práce Půjčky Školení Volby Počasí

Kalkulačka

Výpočet čisté mzdy

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Sociální příplatek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Důchodová kalkulačka

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Běžné účty

Hypotéky

Stavební spoření

Podílové fondy

Směnárny - Euro, Dolar

Úřad práce

Investice

Makroekonomika - ČNB

Zlato online, Stříbro, Ropa

Burza - ČEZ

Pojištění

Povinné ručení

Penzijní připojištění

Penzijní fondy

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Nový občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - TÜV spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Mapa webu

Volby

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Copyright © 2000 - 2017

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.,

ISSN 1801-8688

Ochrana údajů