GDPR - Aktuálně

Graf citací tématu GDPR.

Kurzy.cz k tématu 'GDPR'

Dodržujete pravidla GDPR?

19.09. 19:37 Bydlet.cz ... dat na bezpečném místě je pro mnohé podniky otázkou nejvyšší priority. Jakákoli situace, při které dochází ke ztrátě nebo odcizení dat, ponechává organizace v riziku, že dojde k porušení pravidel ...

Dva měsíce s GDPR: Obchodníci odesílají méně e-mailů, databáze se však pročistily od neaktivních kontaktů

12.07. 08:40 Kurzy.cz ... chvíle, kdy v platnost vstoupilo nové nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů, uplynuly bezmála dva měsíce. Odborníci v souvislosti s GDPR pozorují pokles odeslaných obchodních sdělení až o desítky ...

Poslanci znovu řešili výjimky z GDPR, v zahraničí už dávno platí

06.06. 08:31 TNBiz ... Poslanecké sněmovně se v úterý znovu řešilo GDPR, což je evropské nařízení o ochraně osobních údajů. Zástupci médií vysvětlovali poslancům, jak je nařízení dodržováno v redakcích a jaké dopady by mělo nepřijetí dostatečně ...

Průzkum k GDPR: Češi na sebe prozradí hodně, tabu je majetek a děti

31.05. 12:16 Kurzy.cz Jaké informace o nás firmy registrují a jak jsou tato data chráněna – to zajímá téměř dvě třetiny Čechů. Jsou ochotni prozradit na sebe mnohé, avšak tabu je přiznávat majetek, hovořit o dětech, a také o svém věku.

GDPR: Potřeba nového opatření byla obrovská - Soňa Matochová (Video)

25.05. 19:00 Kurzy.cz ... GDPR, nařízení o ochraně osobních údajů, bylo dnešních 20 minut Radiožurnálu. Moderuje Jan Moláček.Další investiční videa naleznete na stránce video.kurzy.czZdroj: Youtube, kanál ...

Souhrn 25.5. - Evropa se asi zalekla GDPR, euro stejně tak, ropa klesá kvůli navýšení limitů, BCPP pod silným tlakem

25.05. 16:58 Kurzy.cz Pražská burza zakončila 21. týden nebývale výraznou likviditou vysoko nad obvyklým průměrem a silnější korekcí, která stáhla index burzy PX výrazněji pod hladinu 1100 bodů. Evropské akciové trhy v průběhu odpoledne neudržely dopolední pozitivní náladu a..

Reklamní guru Levy: Když budete sdílet svá data, dostanete zaplaceno

25.05. 11:11 Kurzy.cz ... legislativa spojená s ochranou dat známá pod zkratkou GDPR. Nová norma zcela jistě významně ovlivní další vývoj a rozvoj veřejného prostoru. Podle jednoho z reklamních guru Maurice Levyho, který vede francouzského reklamního ...

Začínají platit nová unijní pravidla pro ochranu osobních údajů

25.05. 08:59 Patria Finance ... pravidla EU o ochraně osobních údajů (GDPR), které mají pomoci hájit práva občanů proti zneužívání jejich osobních dat, dneškem nabyla ...

Začíná platit nové evropské nařízení GDPR. Tyto změny přináší

25.05. 06:24 TNBiz ... 25. květen je stanoveno nabití účinnosti nového evropského nařízení ochraně osobních údajů (GDPR). Dokument posledních několik měsíců straší úřady, živnostníky i velké podniky. Jaké změny GDPR ...

Václav Klaus ml.: GDPR nikdo nepotřeboval, velice na tom bohatnou různí vykukové (Video)

24.05. 13:09 Kurzy.cz Hostem Interview Plus je předseda sněmovního školského výboru, poslanec za ODS Václav Klaus mladší. Témata rozhovoru: nařízení o ochraně osobních ...Další investiční videa naleznete na stránce video.kurzy.czZdroj: Youtube, kanál uživatele Český...


Internet k tématu 'GDPR'

13.11. 15:11 Školení Elektronická komunikace a GDPR v zadávacím řízení 12.12.2018 9:00 - 12:00 MMR/VZ
11.11. 14:24 Poznatky Úřadu pro ochranu osobních údajů k používání GDPR Parlamentní listy
10.11. 11:57 Za půl roku GDPR přišlo úřadu na dva tisíce udání Parlamentní listy
10.11. 06:00 Ochránce osobních údajů po zavedení GDPR zavalily stížnosti, za půl roku jich jsou dva tisíce ČRO
05.11. 18:12 Ministerstvo průmyslu a obchodu zrealizovalo další úspěšnou sérii regionálních seminářů pro podnikatele zaměřených na GDPR MPO.cz - Podnikání


Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz - Akcie cz, kurzy měn, forex, zlato.
TOP: Akcie CZ Akcie svět Kurzy měn Komodity Zlato Bitcoin Hypotéky Tarify Energie Kalkulačka Zákony Práce Školení Počasí

Kalkulačka

Výpočet čisté mzdy

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Sociální příplatek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Důchodová kalkulačka

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Běžné účty

Hypotéky

Stavební spoření

Podílové fondy

Směnárny - Euro, Dolar

Úřad práce

Investice

Makroekonomika - ČNB

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Zlato online, Stříbro, Ropa

Burza - ČEZ

Pojištění

Povinné ručení

Penzijní připojištění

Penzijní fondy

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Nový občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - TÜV spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Mapa webu

Volby

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Copyright © 2000 - 2018

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.,

ISSN 1801-8688

Ochrana údajů | Cookies