GDPR - Aktuálně

Graf citací tématu GDPR.

Internet k tématu 'GDPR'

14.10. Zpracování fotografií zaměstnanců vyžaduje opatrnost. Na co si dát pozor? Podnikatel
14.10. Úřad nemůže městům a obcím ukládat pokuty, jen nápravná opatření a uhrazení nákladů řízení Obecní portál
13.10. 19:27 ÚOOÚ: Ke zpracování osobních údajů je nutné přistupovat vyváženě Parlamentní listy
04.10. 13:30 Úřad pro ochranu osobních údajů: Odbornost pověřenců nemocnic se zvyšuje, úřad však stále eviduje řadu oznámení ze zdravotnictví Parlamentní listy
03.10. 09:00 Společnost Proact pomáhá městskému obvodu Ostrava-Jih zlepšit zpracování údajů v souladu s požadavky nařízení GDPR Businessworld

Kurzy.cz k tématu 'GDPR'

Hrozby blokací kvůli spamovým pastem i GDPR zabraly. Obchodníci dělají e-mailing zodpovědněji

15.07. 12:40 Kurzy.cz ... blokací kvůli „trefování“ spamových pastí, GDPR i přísnější požadavky samotných poskytovatelů e-mailingových řešení přispěly k tomu, že obchodníci začali v posledních měsících přistupovat k rozesílání obchodních sdělení ...

Jednotný digitální trh: Komise zveřejnila pokyny pro volný pohyb neosobních údajů

29.05. 14:50 Evropská komise ... pokyny, jak zachovat v EU volný tok „neosobních dat“ a přitom ochránit data soukromá v rámci GDPR Vysvětluje pojmy „osobní“ a „neosobní“ údaje, včetně smíšených souborů údajů Poskytuje praktické příklady, jak by se měla pravidla ...

Týdeník: Občané EU si zvolili nový Evropský parlament. ČR zažila rekordní účast

27.05. 14:50 Evropská komise ... nový Evropský parlament. ČR zažila rekordní účast. * České firmy mají v Africe mnoho příležitostí, řekl v Praze Koen Doens z DG DEVCO * Rok s GDPR: Lepší povědomí o ochraně osobních údajů a 150 000 stížností * Rychlejší reakce ...

Obecné nařízení o ochraně údajů GDPR: rok poté

22.05. 14:27 Evropská komise Dne 25. května 2019 uplyne jeden rok od nabytí účinnosti obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Při této příležitosti vydali místopředseda Komise pro jednotný digitální trh Andrus Ansip a komisařka pro spravedlnost, spotřebitele a rovnost žen a mu...

Adaptační zákon ke GDPR je účinný

25.04. 09:09 Patria Finance ... dubna 2019 byl ve Sbírce zákonů jako zákon č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů vyhlášen takzvaný adaptační zákon ke ...

GDPR: Téměř polovina obcí nemá dostatečně kvalifikovaného GDPR pověřence. Každá desátá nemá žádného

26.03. 12:33 BDO Česká republika Více než 45 % českých obcí má ve funkci pověřence pro ochranu osobních údajů osobu (tzv. DPO) která není k jejímu výkonu vhodně kvalifikována. Vyplývá to z odborného odhadu mezinárodní poradenské společnosti BDO, která poukazuje na povinnost...

Vánoce vrátily množství marketingových sdělení do stavu před GDPR. Obchodníci si s nařízením poradili

21.03. 12:03 Kurzy.cz ... některých znamenalo datum 25. května 2018, tedy nástup GDPR, konec e-mail marketingu. Aktuální čísla ale ukazují, že nové nařízení mělo vliv zejména na čistotu databází, na něž komerční sdělení obchodníci ...

Ivan Špirakus: Klienta nejlépe ochrání vzdělání zprostředkovatele

21.03. 09:22 OPOJISTENI.CZ ... 2018 přinesl onu příslovečnou legislativní smršť, která s plnou silou a bez výjimek zasáhla celý pojistný trh. GDPR, IDD, zákon o distribuci pojištění, účetní standard IFRS 17, nikdo nezůstal ...

GDPR: Téměř po roce účinnosti hrozí 4 z 10 firem pokuty kvůli neplnění požadavků

21.03. 08:31 BDO Česká republika ... 2017 byla s legislativou Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) seznámena polovina společností a pouze jednotky procent splňovaly všechny povinnosti. Od té doby došlo k výraznému posunu, přesto je v úplném souladu pouze 60 ...

Novinky v GDPR: veřejné subjekty a orgány nebudou platit za porušení pravidel pro ochranu soukromí

20.03. 20:52 Kurzy.cz ... rámci adaptace evropského nařízení známého jako GDPR byl v poslanecké sněmovně schválen zákon o zpracování osobních údajů, na jehož základě nebudou orgány veřejné moci pokutovány za porušení pravidel ochrany ...



Zobrazit sloupec 
Kurzy měn | Akcie | Obchodní rejstřík | Zájezdy | Last minute | Meteobox | Bydlet | YAuto | Studium | E
Kurzy.cz - Akcie cz, kurzy měn, forex, zlato.
TOP: Akcie CZ Akcie svět Kurzy měn Komodity Dluhopisy Zlato Bitcoin Hypotéky Tarify Energie Kalkulačka Zákony Práce Počasí

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Sociální příplatek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Úřad práce

Investice

Podílové fondy

Makroekonomika - ČNB

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Zlato online, Stříbro, Ropa

Burza - ČEZ

Pojištění

Povinné ručení

Penzijní připojištění

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto, Spolehlivost Aut

Monitoring ekonomiky

Mapa webu

Volby

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Copyright © 2000 - 2019

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.,

ISSN 1801-8688

Ochrana údajů | Cookies