Inzerce (Inzerce)
Investice  |  21.03.2024 09:00:00, aktualizováno 18.04.2024 10:12:49REKLAMA

Daňové přiznání lidem provětralo peněženky. Investujte a navyšte si své příjmy

S obdobím jara se váže nepříjemnost zvaná daňové přiznání. Střet s realitou, kdy každý zjistí, kolik z vámi vydělaných peněz vám skutečně zůstává a kolik musíte odvést státu. Zaměstnanci jsou na tom v tomto ohledu lépe, žádné zásadní částky je obvykle v období podání daňového přiznání nepřekvapí a často za ně i administrativu vyřeší zaměstnavatelé. Podnikatelé jsou na tom hůř.

Zaskočila vás částka, kterou budete muset ze svých výdělků odvést státu? Chcete, své jmění zvýšit a spravit si tak apetit? Česká P2B platforma RONDA INVEST nabízí řešení, které za minimálního rizika zajistí až o 7 % vyšší zhodnocení vašich úspor nad úrovní inflace.


Ať už máte daňové přiznání vyřešené nebo vás to teprve čeká (základní lhůta pro podání je do 2. 4. 2024) je dost pravděpodobné, že vás jeho výsledek přiměje postavit se čelem realitě a uvědomit si rozdíl mezi netto příjmy oproti těm brutto. Přestože neexistuje svět, ve kterém byste se daňovým povinnostem vyhnuli, existují cesty, jak své osobní finance navyšovat a mít tak nohy více v teple i po zaplacení daní, zdravotního a sociálního pojištění.

Zařaďte se mezi vítěze a efektivně investujte

Téměř polovina Čechů své finanční prostředky stále neinvestuje, což vede ke znehodnocování jejich pečlivě uspořených zásob. Zejména pod tíhou pádivé inflace v posledních letech tak řada domácností přišla o více jak 25 % svého bohatství.

Ti, kteří učinili rozhodnutí investovat, naopak za stejných ekonomických podmínek své jmění dále navyšovali. Ať už je váš finanční cíl jakýkoliv, bez investování se k němu v dnešní dynamické tržní ekonomice jen těžko dostanete.

V případě, že máte delší investiční horizont a jste odolní vůči většímu riziku, můžou pro vás být lákavé kryptoměny, akcie a další indexové fondy. V opačném případě se vám může do portfolia hodit zařadit kromě jiných forem alternativního investování právě investice do úvěrů zajištěných nemovitostmi. Nejen, že jsou vaše investice chráněny hodnotou nemovitosti, které jsou obecně nejstabilnějším aktivem, co se uchování reálné hodnoty týká, ale ještě podpoříte projekty progresivních místních podnikatelů, kterým byly finance poskytnuty.


Zhodnocování při minimálním riziku

Odkládáte investování ze strachu podstupovaného rizika? Nebo investujete pouze do volatilních investičních produktů a hledáte konzervativnější složku investičního portfolia? Investování do úvěrů zajištěných nemovitostmi je vhodným řešením pro obě skupiny.

Investovat lze od malých částek (tisícikoruna, nebo padesát eur), riziko je minimalizované kvalitním zajištěním nemovitostmi, které přesahují hodnotu poskytnutého úvěru minimálně o 40 %. „I v případě teoretického selhání splácení dlužníkem, jsou investoři jištěni a rezervou ochráněni před volatilitou trhu. S investováním u Rondy se navíc nepojí žádné vstupní ani správní poplatky, přičemž výnosy dosahují ročního zhodnocení až 9 % u korunových a 7,5 % u eurových projektů,“ uvádí Lukáš Blažek, obchodní ředitel společnosti RONDA INVEST.


Za 6 let fungování společnosti se přitom nestalo, že by byť jediný investor nezískal zpět investované částky nebo se mu zpozdily výnosy. Výnosy jsou všem investorům vypláceny měsíčně a celkově už přesáhly hodnotu 155 milionů korun. Nikdy není pozdě na to udělat první krok k budování finančního zdraví. Využijte tak možnosti zafixovat si nadprůměrný pevný výnos v době klesajících sazeb a zmírněte tak dopad dalšího daňového přiznání budováním si pasivního příjmu z pohodlí domova.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688