Patria (Patria Finance)
Investice  |  20.02.2024 07:45:00

HARDWARIO v Kanadě nasadilo CHESTER GrainLink a podepsalo zakázku v řádu jednotek miliónů korun

Společnost HARDWARIO (HWIO.PR), jejíž akcie jsou obchodovány na trhu START pražské burzy, uvedla na trh inovativní produkt CHESTER GrainLink. Výrobek slouží v oblasti zemědělství a využívá zkušeností získaných při vývoji řešení nejen pro dané odvětví. HARDWARIO v souladu se svým hlavním zaměřením vidí obrovský potenciál v digitalizaci a rozšíření internetu věcí (IoT) a také v zemědělství bude tuto oblast rozvíjet. Na základě úspěšného nasazení produktu v USA a Kanadě očekává HARDWARIO prodej v řádech tisíců kusů. "První větší potvrzená objednávka 500 ks CHESTER GrainLink přinese do HARDWARIO tržby v objemu vyšších jednotek milionů korun. Nejvyšší tržby dosáhneme v druhém kvartále letošního roku s tím, že z ekonomického pohledu má produkt jednoznačně růstový potenciál," uvedl pro Patria.cz CEO Pavel Hübner.

Produkt HARDWARIA vznikl díky úzké spolupráci s americkým partnerem Axilera, který celý systém pro svého zákazníka dodává pod značkou GrainLink. "Zákazník z Kanady hledal efektivní řešení pro kontrolu a optimalizaci skladování obilí v silech. Spolupráce s partnerem Axilera je skvělým příkladem partnerského B2B2B modelu HARDWARIO, kde obě strany svojí vytrvalostí dotáhli řešení k úspěšnému nasazení," popsal pro Patria.cz Pavel Hübner.

Díky CHESTER GrainLink lze v reálném čase sledovat klíčové parametry skladování. Pomocí teplotních a vlhkostních snímačů instalovaných napříč silem lze přesně určit celkový objem skladovaného obilí. Všechna získaná data jsou odesílána do middleware služby HARDWARIO Cloud a následně analyzována a vizualizována ve webové aplikaci GrainLink, kde zemědělci získávají přehled o přesném stavu svých zásob. CHESTER GrainLink tak přináší sofistikované řešení pro monitorování a správu skladovaného obilí.

"CHESTER GrainLink je navržen tak, aby instalace byla efektivní a díky technologii LTE-M prostřednictvím sítí mobilních operátorů, spolehlivě komunikovala i na vzdálená místa. Výrobek pracuje v širokém rozsahu teplot od -40 °C do +85 °C a může být napájen z různých zdrojů, včetně solárních panelů, které dobíjejí zálohovací baterie pro nepřetržitý provoz," popisuje technologii Hübner.

HARDWARIO v Kanadě nasadilo CHESTER GrainLink a podepsalo zakázku v řádu jednotek miliónů korun

HARDWARIO již CHESTER GrainLink podle svého CEO nabízí dalším možným zákazníkům v Brazílii, Evropské unii a Austrálii. "Ve zmíněných oblastech probíhají jednání s potenciálními partnery, kteří jsou schopni svým zákazníkům poskytnout lokální obchodní a technickou podporu. Řešení lze nadále přizpůsobovat a rozšiřovat - lze jej například využít pro měření hladiny vody na farmách," uvedl pro Patria.cz Hübner.

HARDWARIO a.s. je ryze česká technologická společnost, která se zaměřuje na oblast IoT – internetu věcí. Svým zákazníkům poskytuje konfigurovatelná IoT zařízení, konektivitu a cloudové služby. Společně s partnery úspěšně zavádí IoT projekty ve výrobě, energetice, zemědělství, maloobchodě, zdravotnictví nebo správě majetku. Její akcie jsou obchodovány na trhu START pražské burzy.

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688