Patria (Patria Finance)
Akcie v ČR  |  05.02.2024 08:55:38

Jak investovat do nejlepších akciích z nejsilnějších sektorů? WEBINÁŘ s hlavním makléřem Palem Mokošem už zítra od 15:00

Chcete být zainvestovaní do nejlepších akciích z nejsilnějších sektorů? Pak si nenechte uniknout webinář Top akcie pro trading úvodu roku 2024 s hlavním makléřem Patria Finance Palem Mokošem. Jedním z takových sektorů je podle něj sektor Communications a IT, kde jsou největšími tahouny Nvidia, AMD nebo Meta. Nejsou už tyto akcie předražené? Je už čas na výběr zisků? Je ještě prostor pro nákup a svezení se se silným trendem ještě výše? Právě na tyto těžké otázky se pokusí odpovědět během webináře zítra od 15:00, a to pomocí aktuální technické analýzy.

"Kdo sledujete mé komentáře a webináře pravidelně, víte, že rád vyhledávám situace, kde dochází k nějakému průrazu směrem nahoru, tzv. breakout," uvádí hlavní makléř Patria Finance. "Moje tradingová filozofie je postavená na silném momentu neboli na tom, že se snažím být pořád v těch nejlepších akciích z těch nejsilnějších sektorů," dodává Pavol Mokoš.

"Ačkoliv to může znít na první pohled jako něco hrozně jednoduchého a jasného, tak s touto logikou klienti často bojují," přiznává makléř. "Jedním z důvodů, proč někomu nedává smysl kupovat akcie na několikaměsíčních či dokonce rekordních maximech je, že prostě mají jinou strategii, která jim funguje lépe, a kterou jsou schopni lépe pochopit a ztotožnit se s ní v rámci svých charakterových rysů a zkušeností."

"Druhým důvodem, proč ale lidé často pochybují, že to může fungovat, je, že při mých webinářích si obvykle ukazujeme to, co už se stalo, a zpětně jsou již věci jasné. Proto jsem se tentokrát rozhodl připravit webinář na rozbor současné situace." Na webináři bude makléř rozebírat aktuální doporučení pohledem technické analýzy.

"Většinu z nás logicky zajímá mnohem více to, co bude, co by mohlo být zajímavé, jak se nyní zachovat na trhu, než rozebírat edukativně nedávné situace, které už ale nějak dopadly. Těším se na online setkání s Vámi," dodává makléř Pavol Mokoš. A zároveň si připravil i ochutnávku v podobě analýzy akcie Catalent.

Zaregistrujte se na webinář Top akcie pro trading úvodu roku 2024 zítra od 15:00 zdarma!

webinář Mokoš

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688