Patria (Patria Finance)
Investice  |  30.10.2023 08:17:28

Moderní investování odkudkoli. V nové aplikaci Patria Finance najdete investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč. Starou appku Patria v listopadu vypne (30.10.2023)

Investiční tipy analytiků a zpravodajství Patria.cz v moderní a responzívní podobě. Přehledný náhled portfolia, oblíbených titulů i transakcí třeba v černém vzhledu nebo nové interaktivní grafy. Mobilní klíč, který u potvrzování obchodních pokynů nahrazuje SMS nebo kódy z klíčenky a samozřejmě FaceID. Nejen to nabídla nová mobilní obchodní aplikace od předního brokera Patria Finance ze skupiny ČSOB již na počátku letošního roku. Patria ji v průběhu roku rozsšířila například o sjednání atraktivních Pravidelných investic do ETF. Novou aplikaci snadno získají všichni, kdo již mají nebo si nově otevřou obchodní účet u Patria Finance. To lze zvládnout během několika minut a plně online. Původní aplikaci MobileTrader Patria brzy zcela vypne, stane se tak k 23. listopadu 2023.

Moderní investování odkudkoli. Patria přináší v nové aplikaci investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč

Design nové aplikace dle moderních UX trendů zpříjemňuje, zrychluje a dále zpřehledňuje práci s ní. Uživatelé v aplikaci mohou zhlédnout stav svého portfolia, zobrazit si detail cenného papíru, sledovat oblíbené tituly včetně využití cenových alertů, provést měnovou konverzi a samozřejmě snadno zadat nákupní či prodejní pokyn. Pro cvičné obchody bez rizika je k dispozici také demoverze. Mobilním klíčem mohou klienti rychle a pohodlně autorizovat pokyny a další kroky v obchodní aplikaci WebTrader, minulostí se tak stávají autorizační SMS a kódy vygenerované klíčenkou. Standardem pro přihlášení je Face ID nebo otisk. Aplikaci můžete stahovat v App Store či Google Play pod názvem Patria Finance.

Moderní investování odkudkoli. Patria přináší v nové aplikaci investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč

Responzívní zpravodajství Patria.cz

Smyslem digitálních inovací Patrie je učinit z investování běžnou a příjemnou součást každodenního života, zjednodušit jej a zrychlit. V dobách neklidu na trzích a nejednoznačných informací je o to zásadnější výbava důvěryhodnými informacemi i promyšlenou investiční inspirací. V mobilní aplikaci Patrie proto nově naleznete také investiční a ekonomické zpravodajství portálu Patria.cz. V responzívní podobě můžete procházet události a komentáře, horké zprávy, analýzy, názorové texty či videa. Investiční a ekonomické zpravodajství naleznete také členěné tematicky, věnované například akciím, ekonomice nebo měnám a sazbám. Zbrusu nové jsou v aplikaci interaktivní grafy a propracovanější investiční tipy analytiků.

Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria

Pravidelné investice do ETF

Ač aplikace funguje teprve od přelomu roku, již v průběhu letoška ji Patria Finance rozšířila o atraktivní Pravidelné investice. Díky takzvaným frakcím umožňujeme investovat od 500 do burzovně obchodovaných fondů ETF a skrze ně třeba do amerických či evropských akcií nebo tematicky dividend, zelené energie, automatizace a robotiky či realit.

Původní aplikace MobileTrade skončí v listopadu

Už při spuštění nové aplikace jsme informovali, že život té původní jednou skončí. Již v průběhu srpna došlo k jejímu stažení z obchodů App Store a Google Play a k úplné deaktivaci aplikace dojde ve čtvrtek 23. 11. Po tomto datu se tedy do původní aplikace MobileTrader již nepřihlásíte.

Jak včas stáhnout novou appku Patria Finance

Novou mobilní aplikaci Patria Finance získáte na App Store nebo Google Play.

Jak včas stáhnout novou appku Patria Finance

Následně je třeba ji "rozchodit", tedy aktivovat. Jak na to naleznete srozumitelně na následující grafice (pro zvětšení klikněte):

Jak včas stáhnout novou appku Patria Finance

Budete potřebovat pomoci? Obraťte se standardní cestou na infolinku Patria Finance emailem nebo telefonicky.

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688