Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Akcie v ČR  |  24.10.2023 20:37:42

Revolut přidává evropské kótované akcie do své obchodní platformy v České republice

Revolut přidává evropské kótované akcie do své obchodní platformy  v České republice

Zákazníci společnosti Revolut v celém EHP mohou nyní obchodovat s dílčími akciemi více než 70 evropských společností kótovaných na burze s minimální částkou investice již od 1 EUR.

Revolut dále rozšiřuje svou investiční nabídku po expanzi akcií a ETF kótovaných v USA v EHP v roce 2023.

Stejně jako u akcií a ETF kótovaných v USA bude obchodování s evropskými akciemi v rámci povolených limitů bez provize.

Revolut, finanční superaplikace s více než 35 miliony zákazníků po celém světě, přidala do své investiční nabídky v České republice akcie více než 70 evropských společností kótovaných na burze. Investiční služby v EHP poskytuje Revolut Securities Europe UAB (Revolut).

S Revolutem jsou investice do evropských společností kótovaných na burze přístupné s minimální částkou investice již od 1 EUR. Obchodování bude bez provizí v rámci povolených limitů plánu předplatného.

Toto je další krok, který Revolut podniká, aby zákazníkům nabídl flexibilní způsob diverzifikace jejich investic. Díky přístupu k více než 70 akciím kótovaným v Evropě, více než 2 200 společnostem obchodovaným v USA a více než 150 Exchange Traded Funds (ETF) zákazníci mohou v reálném čase kontrolovat výkonnost svých investic pomocí živých seznamů sledovaných, obchodních grafů a zpráv z trhu – to vše v aplikaci Revolut.

Zákazníci Revolutu mohou nyní také nastavovat opakované nákupy. Umožňuje nákup akcií/ETF v předdefinovaném čase a frekvenci – denně, týdně nebo měsíčně. Opakované nákupy mohou investorům pomoci snížit dopad krátkodobé cenové volatility a umožnit jim zavázat se k pravidelnému investování.

Rolandas Juteika, Head of Wealth and Trading (EEA):

„ Pokračujeme ve zpřístupňování investičního prostoru pro každého tím, že do naší obchodní platformy začínáme přidávat některé z největších evropských společností kótovaných na burze. Chceme našim zákazníkům přinést snadný přístup k firmám, ke kterým mají blízko. Od Adidas po Zalando, naši zákazníci mohou nyní investovat do známých evropských jmen a brzy tento seznam dále rozšíříme.

Již brzy bude k dispozici ucelená řada dalších investičních produktů – včetně služeb Robo poradce, podílových fondů, dluhopisů a propracovanější obchodní platformy pro zkušené obchodníky. “

V závislosti na plánu mohou zákazníci provést 1 (Standard), 3 (Plus), 5 (Premium) nebo 10 (Metal a Ultra) obchodů bez provize za měsíc. Po překročení bezplatného limitu se účtuje variabilní poplatek za každý obchod ve výši 0,25 % (0,12 % pro Ultra), min. 1 EUR. Revolut také uplatňuje poplatek za úschovu ve výši 0,12 % ročně z tržní hodnoty zákaznických aktiv, účtovaný měsíčně.

Zákazníci by si měli před jakýmkoli investičním rozhodnutím prohlédnout příslušná rizika v dokumentu s popisem rizik  společnosti Revolut, který je k dispozici na webových stránkách. Revolut Securities Europe UAB je investiční společnost autorizovaná a regulovaná Litevskou centrální bankou.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688