Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  13.07.2023 09:44:28REKLAMA

Nejrychleji rostoucí kryptoměny: 9 mincí s hvězdným potenciálem pro červenec 2023

Nejrychleji rostoucí kryptoměny: 9 mincí s hvězdným potenciálem pro červenec 2023

Pro ty, kteří hledají rostoucí kryptoměny dříve, než se nadhodnotí, by se tento seznam mohl ukázat jako zlatý důl. Odborníci analyzovali kryptotrhy a sestavili komplexní seznam všech projektů, které jsou podhodnocené a zároveň mají vysoký budoucí potenciál, protože každý z nich by se mohl stát jedinou nejrychleji rostoucí kryptoměnou před dalším býčím trhem.

Nejrychleji rostoucí kryptoměny v současnosti

  1. Chancer (CHANCER)

  2. Shiba Memu (SHMU)

  3. AltSignals (ASI)

  4. Metacade (MCADE)

  5. Optimism (OP)

  6. Aptos (APT)

  7. The Sandbox (SAND)

  8. Pepe (PEPE)

  9. Arbitrum (ARB)

Rostoucí kryptoměny – Analýza a recenze

Nejrychleji rostoucí kryptoměny mohou často během krátké doby zvýšit svou hodnotu o řád. Pro investory, kteří tyto projekty podpořili v jejich raných fázích, to může znamenat velkou výplatu.


Při určování nejrychleji rostoucích kryptoměn v roce 2023 odborníci zohlednili vývoj cen, aktivitu vývojářů a trendy v sociálních médiích.

1. Chancer (CHANCER) - Revoluční online sázková platforma.

Chancer je první decentralizovaný trh s predikcemi na světě, který se zřejmě chystá vzít útokem širší odvětví hazardních her. Sázkaři mohou vůbec poprvé obejít sázkové kanceláře a nastavit si vlastní kurzy. Tato funkce Chancer odlišuje a v příštích letech by mohla přivést na platformu stále větší počet uživatelů. Uživatelé si mohou vytvářet vlastní sázkové tikety na libovolný počet možných výsledků a také si ponechat plnou kontrolu nad vypsanými a přijatými kurzy.


Ať už jde o vytváření malých sázek mezi přáteli a rodinou nebo o připojení se k hromadně financovaným sázkovým tiketům na velké sportovní události, Chancer nabízí jiný způsob, jak si užít akci. Platforma využívá technologii blockchain, která přináší plně nezměnitelný záznam o uživatelských transakcích, což popírá potřebu centralizovaných sázkových kanceláří a přináší více výhod koncovému uživateli.


Centralizované sázkové kanceláře jsou známé tím, že manipulují s kurzy ve svůj prospěch, a Chancer přináší alternativní systém, který by mohl vzplanout jako požár. Prozatím je CHANCER – nativní token platformy – k dispozici za pouhých $0.01 během 1 fáze presale.

Proč si koupit CHANCER?

CHANCER představuje jedinečnou investiční příležitost v rámci světa Web3. Nativní token má zabudovanou užitečnost v jedné z nejrychleji rostoucích kryptoměnových sázkových platforem, která se na trhu objeví v roce 2023, protože každá jednotlivá sázka je uzavřena a vypořádána pomocí CHANCER.


Současný presale by se mohl ukázat jako jedna z nejlukrativnějších investičních příležitostí tohoto roku. Chancer řeší rozšířený problém v odvětví hazardních her a nabízí sázkařům možnost plně personalizovat své sázkové tikety na trhu peer-to-peer predikcí. Má velký potenciál růstu.


>>> Více informací včetně návodu, jak si CHANCER koupit, najdete zde <<<

2. Shiba Memu (SHMU) - Meme coin založený na umělé inteligenci, který by mohl navždy změnit marketingovou hru

Shiba Memu je meme coin, který využívá software založený na umělé inteligenci, aby se učil z úspěšných marketingových strategií a propagoval se na příslušných fórech a sociálních sítích. Jedná se o vysoce inovativní metodu nasazení technologie strojového učení k podpoře prodeje kryptoměn na Web3.


S tím, jak bude Shiba Memu postupovat, bude stále inteligentnější, což by ho mohlo posunout k tomu, aby se stal předním hráčem na trhu kryptoměn. Meme coiny se totiž při řízení spotřebitelských akcí spoléhají výhradně na marketing, a protože SHMU má schopnost dělat to automaticky, má potenciál k dlouhodobému růstu.


Inovativní kombinace technologií, která stojí za Shiba Memu, nabízí výhody, jako je vyšší návratnost investic, soběstačnost a naprostá transparentnost. Využitím umělé inteligence ke zlepšení svých marketingových schopností představuje Shiba Memu pro uživatele kryptoměn jedinečnou investiční příležitost.


Token je vybaven speciálním AI dashboardem, který poskytuje aktualizace marketingových aktivit algoritmu v reálném čase. Ať už zveřejňuje obsah, chatuje se sledujícími nebo sdílí svou marketingovou analytiku s profesionály, Shiba Memu by mohl kreativcům ve Web3 poskytnout významnou úroveň hodnoty.


Aby bylo možné upravovat marketingové strategie v reálném čase, Shiba Memu aktivně sleduje a vyhodnocuje trendy a nálady investorů. Zatímco pro lidskou mysl je to přirozené, schopnost Shiba Memu porovnávat svá zjištění s hloubkovou analýzou v několika oblastech je vzácnější – a protokol by díky tomu mohl společnostem ušetřit značné režijní náklady.

Proč si koupit SHMU?

SHMU se odlišuje od většiny meme coinů v oblasti Web3. Většina z nich postrádá jakoukoli formu užitečnosti, zatímco Shiba Memu je pokročilý automatický marketingový protokol. Ten by mohl způsobit revoluci ve fungování malých podniků na internetu.

Investoři se již zapojili do presale SHMU, který byl nedávno zahájen v úvodní fázi. Během osmitýdenního presale tokenu se cena tokenu vyšplhá z 0,011125 $ na 0,0244 $, přičemž k malému navýšení ceny tokenu dochází každý den. Tento rychlý nárůst návratnosti investic spolu s marketingovými strategiemi Shiba Memu s umělou inteligencí by mohl učinit Shiba Memu atraktivní pro investory, kteří by se za normálních okolností na meme mince dvakrát nepodívali.


>>> Více informací včetně návodu, jak si SHMU koupit, najdete zde <<<

3. AltSignals (ASI) - Domov výkonné sady nástrojů pro obchodování s umělou inteligencí

AltSignals je online obchodní platforma, která od svého prvního spuštění v roce 2017 poskytuje lukrativní obchodní signály komunitě více než 50 000 uživatelů. Projekt v minulosti vydal mimořádně působivé obchodní nástroje, včetně AltAlgo™, který pomohl obchodníkům, kteří sledovali jeho výzvy, 10x zvýšit své portfolio během 19 samostatných měsíců.


AltSignals nyní vyvíjí výkonný obchodní stack s umělou inteligencí nazvaný ActualizeAI. Společnost JP Morgan se vyjádřila k užitečnosti obchodních nástrojů, jako je ActualizeAI, neboť finanční gigant zdůraznil schopnost zpracování přirozeného jazyka (NLP) a prediktivního modelování zlepšit přesnost automatizovaného obchodování.


ActualizeAI využívá jak NLP, tak prediktivní modelování a přináší tak do obchodních nástrojů AltSignals schopnosti strojového učení. Předpokládá se, že optimalizuje přesnost i četnost sdílených obchodních signálů, což může obchodníkům všech úrovní dovedností pomoci maximalizovat zisky na kryptotrhu.


K vydání ActualizeAI společnost AltSignals uvedla na trh nativní token známý jako ASI. Tokeny ASI byly zpřístupněny během presale AltSignals za 0,012 $ – cena, která se má před finálním investičním kolem zvýšit na 0,02274 $.

Proč si koupit ASI?

Presale AltSignals je považován za jednu z nejslibnějších investičních příležitostí tohoto roku. Tato platforma je rychle rostoucím kryptografickým ekosystémem, který se rozrostl o několik špičkových obchodních nástrojů a nyní se chystá svou nabídku ještě vylepšit.


ActualizeAI je špičkový protokol umělé inteligence, který by mohl přinést zisky všem jeho uživatelům. Token ASI poskytuje přímý přístup k sadě nástrojů, což mu dává vrozenou užitečnost v rámci ekosystému a přímou metodu zajištění poptávky na dlouhou dobu. Prozatím zůstává ASI v presale fázi 2  s cenou $0.01875 a vypadá jako slibná investiční příležitost.

>>> Více informací včetně návodu, jak si ASI koupit, najdete zde <<<

4. Metacade (MCADE) - Komunitně řízená blockchainová herna, která hráčům nabízí nepřeberné množství příležitostí

Metacade je největší blockchainová herna na Web3. Zatímco většina projektů GameFi nabízí pouze jeden herní zážitek, Metacade si klade za cíl představit největší sbírku herní zábavy, kterou lze na blockchainu najít.


Play-to-earn herna Metacade bude obsahovat širokou škálu různých příležitostných her a nabídne soutěživým hráčům možnost otestovat své dovednosti a získat tak šanci vyhrát významné kryptoměnové ceny. Nedávno byla oznámena první hra platformy, Rune Realms Clash – ta vyvolala mezi blockchainovou herní komunitou skutečné nadšení.


Token MCADE poskytuje hráčům finanční odměny v metaverzální herně. Nedávno byl ukončen jeho presale, v němž se v 8 investičních kolech vybralo přes 16 milionů $. Všichni první podporovatelé ekosystému Metacade vkládají velké naděje do budoucí cenové akce tokenu, která byla doposud podpořena.


Kromě toho, že Metacade nabízí největší sbírku her typu play-to-earn na Web3, nabízí řadu výdělečných mechanik, které mohou uživatelé blockchainu plně využít. Mechanika Create2Earn bude odměňovat tvůrce obsahu za sdílení nejnovějších informací o blockchainových hrách, zatímco funkce Work2Earn bude propojovat profesionály s volnými pozicemi ve start-upech založených na blockchainu.

Proč si koupit MCADE?

Metacade je komplexní GameFi zážitek, který se ocitá na špičce několika rostoucích odvětví. To je klíčový důvod, proč během presale získal přes 16 milionů $ a také proč token MCADE po uvedení na burzy prudce vzrostl o více než 300 %.


Tato metaverzální herna bude mít neustálý přísun her, které se dají hrát a tím vydělávat. Ty budou přidávány na platformu díky programu Metagrants, který má za cíl povzbudit vývojáře, aby se do ekosystému zapojili. To znamená, že token MCADE pravděpodobně zaznamená trvalou poptávku dlouho do budoucna.


MCADE je v současné době k dispozici na Bitmartu i MEXC. Mohl by přinést značné výnosy ze současné cenové úrovně, protože generální ředitel Russell Bennett již naznačil záměrné uvolnění projektu na medvědí trh. Spuštění během tržních minim znamená pro zkušené kryptoinvestory velký potenciál růstu.


>>> Více informací včetně návodu, jak si MCADE koupit, najdete zde <<<

5. Optimism (OP) - Ethereum 2, vrstvy, které přináší všechny tři prvky blockchainového trilema

Optimism je blockchain 2. vrstvy vytvořený s cílem řešit omezení škálovatelnosti sítě Ethereum. Síť Optimism, známá také jako OP, slouží jako platforma pro optimalizaci rychlosti transakcí a snížení nákladů gas.


Optimism jako špičková technologie 2. vrstvy umožňuje rychlejší a efektivnější transakce. To pomáhá vyhnout se úzkým místům, která se stala běžnou součástí mainnetu Etherea, jenž byl široce kritizován za pomalé potvrzování transakcí a nebetyčně vysoké poplatky gas.


OP byl navržen s důrazem na základní princip blockchainu, že všechny zúčastněné uzly musí potvrdit všechny transakce. Tím se liší od alternativních mechanismů konsensu, které se spoléhají na to, že transakce bude ověřovat menší počet uzlů, jako je tomu například u delegovaného protokolu proof-of-stake (DPoS).


Přístup Optimism zachovává všechny bezpečnostní vlastnosti 1. vrstvy systému Ethereum a zároveň výrazně zlepšuje propustnost transakcí a další vlastnosti škálovatelnosti. To může zlepšit uživatelský komfort dApps postavených na síti a může rozšířit počet praktických aplikací pro blockchain obecně.

Proč si koupit OP?

Vzhledem k tomu, že se The Merge odehrál na Ethereum Mainnet, má se všeobecně za to, že sítě 2. vrstvy v rámci ekosystému Ethereum budou hrát v budoucnu stále důležitější roli. Ethereum již nespotřebovává tolik energie jako v době, kdy bylo proof-of-work, ale jeho vysoké poplatky gas zůstávají bezpečnostním prvkem.


Pro zmírnění těchto problémů a zlepšení uživatelského komfortu v rámci ekosystému Ethereum jsou důležité blockchainy 2. vrstvy, jako je Optimism. Optimism je zejména vysoce výkonná blockchainová síť, která jako jediná mezi 2. vrstvami Etherea nedělá kompromisy v oblasti decentralizace.


Tím, že si Optimism zachovává maximální decentralizaci, se odlišuje od svých konkurentů z 2. vrstvy. Jak Arbitrum, tak Polygon dělají kompromisy v míře decentralizace, aby zvýšily škálovatelnost, zatímco Optimism se rozhodl pro dlouhodobou robustnost už z principu. Jako relativně nový projekt v rámci Web3 má v nadcházejících letech vysoký potenciál.

6. Aptos (APT) - Průmyslová blockchainová síť, které se přezdívá „Zabiják Solany“.

Aptos (APT) je platforma založená na blockchainu, jejímž cílem je poskytovat bezproblémové prostředí jak pro podniky, tak pro uživatele. Aptos je poháněn samovykonatelnými inteligentními kontrakty a zefektivňuje on-chain operace při zachování bezpečného prostředí pro spotřebitele.


Platforma funguje v rámci decentralizovaného systému, což znamená, že uživatelé mají plnou kontrolu nad vlastními daty a transakcemi. Aptos má tým zkušených vývojářů, kteří vytvořili extrémně výkonnou blockchainovou síť, která dokáže plnit mnoho stejných funkcí jako starší alternativy – včetně Etherea, Cardana a Solany.


Aptos má za cíl významně ovlivnit svět Web3. Může se stát sítí, kterou si vyberou velké podniky, protože nabízí komplexní SDK, rychlé potvrzování transakcí a levné síťové poplatky. Díky těmto vlastnostem je atraktivní pro podniky, které se snaží spustit on-chain služby.


Vzhledem k tomu, že stále více podniků přechází na digitalizaci, inovativní přístup společnosti Aptos se stane novým standardem. Síť zajišťuje transparentnost i nezměnitelnost všech transakcí, což umožňuje neporušitelný záznam každé interakce na platformě.

Proč si koupit APT?

Vzhledem k tomu, že Solana se po sáze s FTX v listopadu 2022 nadále potýká s problémy, byla společnost Aptos označena za jejího zřejmého nástupce v kryptografické patnáctce. Je to proto, že síť je vysoce výkonný blockchain 1. vrstvy, který podporuje dApps institucionální úrovně – což je případ použití, o kterém se původně předpokládalo, že ho splní Solana.


Aptos má silnou podporu významných investorů a atraktivní blockchainový ekosystém, který stále přitahuje vývojáře a uživatele. Jako jeden z nejnovějších blockchainů 1. vrstvy v rámci Web3 je pro investory v rané fázi vývoje kryptoměn rozhodně velkým příslibem.


Očekává se, že APT časem překoná své nedávné maximum a výrazně zvýší svou hodnotu. Tržní kapitalizace APT by mohla konkurovat tržní kapitalizaci SOL z vrcholu býčího trhu v roce 2021. To by znamenalo, že cena prolomí hranici 400 $ při současné nabídce v oběhu; existují však plánovaná odblokování tokenů, která by mohla tento cíl časem snížit.

7. The Sandbox (SAND) - Metaverzum virtuální reality, které umožňuje monetizaci obsahu vytvářeného uživateli

The Sandbox je virtuální herní platforma založená na blockchainu, která uživatelům nabízí pohlcující a interaktivní zážitek. Díky využití své nativní kryptoměny SAND umožňuje The Sandbox hráčům nakupovat, prodávat a obchodovat s virtuálními pozemky v rámci platformy a poskytuje možnost vytvářet vlastní hry a zážitky.


Jelikož je The Sandbox plně decentralizovaný, poskytuje hráčům plnou kontrolu nad jejich výtvory. Hráči tak mohou své výtvory zpeněžit podle vlastního uvážení tím, že s nimi obchodují mezi sebou na integrovaném peer-to-peer trhu.


Díky své rozsáhlé síti a rostoucí komunitě je SAND připraven stát se jednou z nejinovativnějších a nejzajímavějších herních platforem ve světě blockchainové technologie. NFT jsou nedílnou součástí herního zážitku, protože všechny výtvory jsou raženy jako tokeny „one-of-one“, které mají vrozenou finanční hodnotu.


The Sandbox je příkladem toho, jak blockchain vrací hráčům více moci. Zatímco skiny a přizpůsobitelné předměty v tradičních herních platformách, jako je CS: GO, lze vyměnit za desítky tisíc dolarů, je zřejmé, že mezi hráči existuje skutečná poptávka po obchodovatelných herních předmětech. To představuje pro blockchain a NFT velkou, stále rostoucí příležitost.

Proč si koupit SAND?

Ekosystém Sandbox obsahuje celou řadu digitálních aktiv, ale základem všech je SAND. Zatímco LAND NFT lze nakupovat a upravovat mnoha zajímavými způsoby, a zatímco herní upravitelné předměty lze vytvářet, razit a prodávat na trhu, SAND se používá k usnadnění každé provedené transakce.


To dává tokenu SAND vrozenou užitečnost na špičkové platformě GameFi. V současné době je The Sandbox jedním z nejhodnotnějších projektů GameFi podle tržní kapitalizace a jeho slabá nedávná price action by se mohla ukázat jako lukrativní vstupní úroveň pro dlouhodobou investici.

8. PEPE (PEPE) - Meme coin nové generace, jehož cílem je přeskočit dog coiny (ribbit)

Pepe (PEPE) je kryptoměna, která v poslední době dělá ve světě kryptoměn rozruch. PEPE je klasický meme coin, přesto má některé klíčové rozdíly oproti starším tokenům, které jsou na trhu.


Pro začátek, mem Pepe the Frog, který používá jako inspiraci, je v současnosti jedním z nejoblíbenějších memů uživatelů internetu po celém světě. To lze považovat za hnací sílu jeho rychlého přijetí v dubnu 2023, kdy hodnota PEPE prudce vzrostla a po delší dobu se každý den zdvojnásobovala.


Na konci své explozivní býčí série měl PEPE hodnotu téměř 1 miliardy $, pokud jde o tržní kapitalizaci. Ačkoli někteří mohou tuto kryptoměnu odmítat jako málo užitečnou, její rychlý vzestup na vrchol byl rozhodně něčím výjimečný.


Je nepravděpodobné, že by pozornost kolem PEPE někdy zcela utichla. Už si udělal jméno na Web3 a v žebříčku kryptoměn zaujímá první stovku. Díky své rostoucí popularitě a jedinečnému pojetí tradičních meme coinů je PEPE rozhodně kryptoměna, kterou se vyplatí sledovat před dalším býčím trhem.

Proč si koupit PEPE?

Meme coiny jsou vždy vysoce rizikové investice s vysokým výnosem. PEPE však možná snížil možná související rizika tím, že se v krátké době stal široce známým kryptoprojektem.


Vzhledem k tomu, že meme coiny obvykle spoléhají na marketing, aby investorům přinesly hodnotu, má PEPE před svými konkurenty brzkou výhodu. Příběh obklopující nový meme coin je již známý a je pravděpodobné, že bude i nadále přitahovat likviditu, protože obchodníci předpovídají jeho budoucí hodnotu na dlouhou dobu dopředu.

9. Arbitrum (ARB) - Ethereum 2. vrstvy s nejvyšším TVL

Arbitrum je řešení pro škálování 2. vrstvy pro Ethereum, jehož cílem je zvýšit propustnost a efektivitu decentralizovaných aplikací. Arbitrum dosahuje neuvěřitelně rychlých transakčních časů při zachování bezpečnosti a nedůvěryhodnosti mainnetu Etherea.


Nativním tokenem pro Arbitrum je ARB, který byl spuštěn v březnu 2023 během dlouho očekávaného airdropu pro uživatele sítě. ARB je správcovským tokenem pro ekosystém, který spravuje DAO s názvem Arbitrum Foundation. 


Díky svému inovativnímu přístupu ke škálování a robustním bezpečnostním opatřením se Arbitrum rychle stává řešením pro vývojáře a uživatele, kteří chtějí optimalizovat své zkušenosti s Ethereem. Síť má nejvyšší celkovou uzamčenou hodnotu (TVL) ze všech sítí 2. vrstvy na Ethereu, čímž překonává jak Polygon (MATIC), tak Optimism (OP).


Stejně jako Optimism a na rozdíl od ZK-Sync používá Arbitrum k urychlení transakcí na Ethereu metodu známou jako optimistické rollupy. Zatímco ZK-Sync používá ke zlepšení škálovatelnosti důkazy nulové znalosti, Arbitrum roluje uživatelské transakce a do mainnetu Etherea zaznamenává pouze jejich výstup a obchází tak těžkopádný proces konsensu na 1. vrstvě Etherea.

Proč si koupit ARBUM?

Arbitrum je domovem rostoucího počtu aplikací DeFi díky svým levným uživatelským transakcím a rychlé finalizaci. Díky tomu je ideální volbou pro obchodníky na řetězci a Arbitrum se stalo rušným centrem aktivit pro dApps, které mimo jiné podporují obchodování s kryptografickými deriváty.


Vzhledem k tomu, že token ARB je ve světě Web3 zcela nový a představuje vzrůstající kryptografický ekosystém, je všeobecně považován za produkt s vysokým dlouhodobým potenciálem. Mohl by být silnou volbou pro nejrychleji rostoucí kryptoměnu v roce 2023.

Jaké další věci je třeba při investování do kryptoměny zvážit?

Užitečnost a poptávka: Nejdůležitějším faktorem pro tokenomiku s omezenou nabídkou

Většina kryptoměn ve Web3 je modelována na základě digitálního nedostatku – konceptu, který byl poprvé zpopularizován konsensuálním protokolem proof-of-work Bitcoinu v roce 2009. Digitální nedostatek se opírá o pevnou celkovou nabídku každého aktiva, kterou lze zakódovat do základu každého blockchainového protokolu.


Vzhledem k tomu, že většina kryptoměn má pevně stanovenou nabídku, měli by si investoři do kryptoměn při svém průzkumu klást otázku: Co je hnací silou poptávky? S pevnou nabídkou je veškerá price action přímo určena nárůstem poptávky.


Poptávka v kryptoměnových termínech může znamenat kupující minus prodávající, stejně jako nárůst celkového počtu uživatelů. Úspěšná kryptoměna bude mít trvalý nárůst poptávky v horizontu několika let.

Bezpečnost a regulace: Možné překážky pro projekty v některých jurisdikcích

Investoři by měli sledovat nejnovější zprávy o regulaci kryptoměn, protože mohou ovlivnit důvěru investorů, zvýšit počet prodávajících a snížit počet kupujících pro konkrétní tokeny a projekty.


Některé jurisdikce po celém světě mají příznivé zákony týkající se kryptoměn, jiné jsou tvrdě proti nim a většina z nich nemá vůbec žádné zákony specifické pro toto odvětví. Technologie blockchainu a kryptoměny jsou běžně špatně zařazovány a často jsou strážci tradičního centralizovaného systému očerňovány.


Kryptoregulace může diktovat úroveň dostupnosti tokenů na určitých místech světa. Pokud by se regulátoři rozhodli zmrazit off-rampy CEX, pak by CEXy mohly nabízet své služby pouze v jiných zemích a uživatelům, kteří mají VPN. To by mohlo některým uživatelům kryptoměn způsobit nepříjemnosti a pravděpodobně by to odradilo nové investory od vstupu do tohoto prostoru.


Je důležité, aby se investoři na takovéto eventuality připravili a rozložili svá aktiva do více peněženek a bankovních účtů, aby dosáhli maximální finanční bezpečnosti. To je truismus bez ohledu na to, zda investor hodnotí tradiční nebo decentralizované finance, protože s oběma jsou spojena rizika protistrany.

Závěr – Jaké kryptoměny budou v roce 2023 nejrychleji růst?

Jednou z nejslibnějších, rostoucích kryptoměn tohoto roku je CHANCER. Platforma Chancer je revolučním počinem v oblasti online sázení, protože umožňuje všem sázkařům obejít nevýhodné sázkové kanceláře. Presale teprve odstartoval, přesto už CHANCER začal získávat na popularitě.


Další kryptoměnou na vzestupu je Shiba Memu – nový meme coin poháněný umělou inteligencí, který by časem mohla změnit prostředí pro malé podniky. Analytika s otevřeným zdrojovým kódem sdílená automatickým protokolem by mohla pomoci poskytnout přehled o aktivitě spotřebitelů na blockchainu, zatímco samotný SHIBAMEMU vypadá, že je díky svému automatizovanému chování připraven přilákat investice.


Zatřetí, AltSignals se vynořil jako jeden z nejatraktivnějších obchodních nástrojů na Web3. Nový algoritmický indikátor ActualizeAI využívá špičkovou technologii AI k vytváření ziskových obchodních signálů pro své uživatele, což dává tokenu ASI vloženou užitečnost a poptávku.


Všechny tokeny na tomto seznamu jsou obrovským příslibem do budoucna. Každý z nich je rychle rostoucí kryptoměnou, která by mohla hrát důležitou roli při zotavování Web3 z probíhajícího medvědího trhu. Otázkou je, který token přinese nejvyšší procentuální výnosy?




Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na twitteru

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)
Pá 16:02  Komentář k dubnové volatilitě Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
Pá 11:05  Bitcoin se zastavil a hledá směr další cesty InstaForex (InstaForex)
St 12:28  Komentář k vývoji trhu blockchainu a kryptoměn v 1Q 2024 Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
St 11:47  Půlení bitcoinu bylo úspěšné, ale co bude dál? Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688