Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  04.07.2023 10:29:02REKLAMA

9 nejžhavějších kryptoměn, které byste měli sledovat v červenci 2023


9 nejžhavějších kryptoměn, které byste měli sledovat v červenci 2023

V rychle se měnícím světě kryptoměn je pro investory důležité zachovat si přehled. Nyní, když nastal červenec 2023, mnoho investorů analyzuje trh, aby pochopili příležitosti, které nabízí nové, vzrušující kryptoměny. 


Nejsou to jen typické digitální mince; jsou nabité užitečností a některými autentickými, praktickými způsoby využití. Každý si v nich najde něco pro sebe. Zkušení investoři i začátečníci. Vzhledem k množství možností se však investoři při hledání nejlepších zisků mohou cítit jako při hledání jehly v kupce sena. A právě proto se hodí vědět, na které projekty se zaměřit.


Analytici, kteří se na ně pozorně podívají, mohou najít digitální měny, které nejsou jen okázalé, ale mají silné základy. Některé z nich se vezou na vlně umělé inteligence a vytvářejí špičkové technologie, zatímco jiné mají za cíl transformovat průmyslová odvětví po celém světě. Trh je plný šancí ponořit se do investic, které jsou stejně vzrušující jako slibné. S několika chytrými kroky, solidním výzkumem a špetkou odvahy mohou investoři najít svou „zlatou jízdenku“ na kryptoměnovou jízdu.

Kdo jsou kandidáti na nejžhavější kryptoinvestici současnosti?

Pokud jde o předpovídání zářivých hvězd světa kryptoměn, je toho hodně, co je třeba vzít v úvahu – vybírat nejlepší presale kryptoměn je jako stavět složitou skládačku ze spousty dílků. Vyžaduje to trpělivost a smysl pro detail.


Ale nebojte se, odborníci na kryptoměny se do tohoto úkolu pustili, prozkoumali obzor a několik projektů zaujalo jejich pozornost. Šušká se, že tyto kryptoměny by mohly nejen zažít svou chvíli na výsluní, ale mohly by si toto tempo udržet i po zbytek roku 2023 a dále. Bez dalších okolků vám představujeme některé z nejslibnějších hráčů, kteří jsou nyní ve hře.

  1. Chancer (CHANCER)
  2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. Internet Computer (ICP)
  6. Ecoterra (ECOTERRA)
  7. Chainlink (LINK)
  8. Ethereum (ETH)
  9. Solana (SOL)

1. Chancer (CHANCER) – nejžhavější kryptoměna pro prediktivní trhy

Chancer je vzrušující novinkou na kryptoměnovém poli, která má za cíl způsobit revoluci v oblasti stakingu prostřednictvím inovativní peer-to-peer (P2P) platformy. Společnost Chancer, která už nyní čeří vody, jako schopný uchazeč o titul nejžhavější krypto presale, chce otřást stakingovou scénou – jejím cílem je učinit ze stakingu poutavější a jednodušší zážitek, bez tradičního prostředníka nebo „domu“. Ať už tedy chcete stakovat s přáteli nebo s lidmi z různých koutů světa, Chancer je platforma, která vám to umožní.


Chancer umožňuje uživatelům vložit svá krypto aktiva a začít okamžitě stakovat prostřednictvím svého digitálního tokenu CHANCER. Tyto tokeny nejsou jen na parádu, jsou krví platformy a díky nim bude staking na Chanceru bezproblémovým zážitkem. Jakmile se do projektu zapojí více lidí, mohou mít tyto tokeny cenu zlata.


Vzhledem k tomu, že stakingový trh dosahuje závratné hodnoty 60 miliard $, je společnost Chancer připravena využít tento obrovský zdroj kapitálu. Jedinečný P2P model je závanem čerstvého proudu a díky tomu, že zůstává věrný duchu kryptoměn – decentralizaci, transparentnosti a peer-to-peer – nabízí Chancer hladký, na uživatele zaměřený zážitek ze stakingu.


V současné době se tokeny Chancer prodávají v 1. fázi presale za 0,01 $. Presale již za krátkou dobu svého trvání vynesl ohromujících 328 tisíc $. Investoři se vrhají na možnost investovat do tokenů CHANCER, protože mají potenciál exponenciálního růstu, až se dostanou na veřejné burzy.


To, čím Chancer skutečně vyniká, je průkopnický P2P staking, protože tento svěží přístup mění pravidla hry v rychle se rozvíjejícím stakingovém odvětví s hodnotou několika miliard dolarů. Tím, že Chancer potenciálně získá část tohoto trhu, se staví do pozice síly, se kterou je třeba počítat.


>>> Další informace včetně návodu na nákup CHANCER najdete zde <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU) – nejžhavější meme mince využívající AI

Shiba Memu pluje pod svou vysoko vztyčenou vlajkou v moři meme mincí. Tržní kapitalizace světa meme mincí je nyní astronomických 14 miliard $. Uprostřed tohoto humbuku vytyčuje Shiba Memu svůj směr s geniálním zvratem – spojuje umělou inteligenci (AI) s blockchainem. Tato synergie by mohla být tím, co katapultuje meme mince do nových oblastí.


Engine Shiba Memu založený na umělé inteligenci je něco podobného, jako kdybyste měli celé marketingové oddělení, které nikdy nespí – představte si umělou inteligenci, která nejen analyzuje, ale neustále se učí, přizpůsobuje a vyvíjí. Je to jako mít neúnavný, superchytrý tým, který vymýšlí marketingové strategie, vytváří obsah a zapojuje se do konverzací na fórech a sociálních sítích, bez zásahu člověka.


Pro ty, kdo chtějí na trhu s kryptoměnami najít zlatou žílu, není Shiba Memu jen další tretkou; může to být hotový poklad. Integrace umělé inteligence do základních funkcí dává Shiba Memu obratnost a bystrost k odhalování poznatků a efektivity, které mohou být transformační. Tato výhoda by mohla být turbem, které Shiba Memu vystřelí před ostatní a učiní z něj neodolatelné lákadlo pro investory.


>>> Další informace včetně návodu na nákup SHMU najdete zde <<<

3. AltSignals (ASI) – nejžhavější krypto pro obchodní signály

Společnost AltSignals, která vstoupila do popředí v oblasti obchodních signálů, je známá tím, že se svým hvězdným produktem AltAlgo™ přinesla nový vítr. To, co mezi kryptoměnovou komunitou vyvolává pozdvižení, je nativní token AltSignals, ASI, který je v současné době v presale akci.


Zatímco důvodem slávy AltSignals je hvězdný výkon AltAlgo™, který vypustil více než 1 500 signálů pro více než 50 000 uživatelů a může se pochlubit špičkovou úspěšností přes 60 %, jsou to právě plány na další generaci obchodních signálů, které má umožnit spuštění průlomového produktu umělé inteligence ActualizeAI, které zkušené kryptoinvestory tolik vzrušují. ActualizeAI je jedinečný obchodní nástroj postavený na špičkovém strojovém učení, který je připraven redefinovat prostředí obchodních signálů a vybavit obchodníky signály nové generace.


Držení tokenů ASI odemyká exkluzivní předběžný přístup k platformě i k diskutované ActualizeAI. Mohlo by to být jako zlatá vstupenka do světa obchodování, což znamená, že jakmile se token ASI dostane do hlavního proudu, poptávka by měla prudce vzrůst – což přinese značné zisky těm, kteří si jej koupili včas.


>>> Další informace včetně návodu na nákup ASI najdete zde <<<

4. Metacade (MCADE) – nejžhavější krypto novinka v oblasti GameFi

V zajímavém průsečíku her a kryptoměn je Metacade čerstvou tváří, která vyvolává rozruch. Je to další velká věc v GameFi, protože jeho cílem je ovládnout nové a vzrušující odvětví, s velkolepou vizí vybudování největší herny, jakou kdy svět viděl.


Metacade se může pochlubit rozsáhlým systémem odměn, který není zaměřen jen na určité uživatele; Metacade vychází vstříc hráčům všech typů a umožňuje jim získávat odměny, které odrážejí jejich herní zdatnost a aktivitu. Ale počkejte – i když zrovna nezahrajete vysoké skóre, můžete se zapojit do akce psaním herních recenzí nebo sdílením profesionálních tipů, což je chytrý způsob, jak hráče udržet na platformě.


Metacade má zajímavé vyhlídky a její presale zaznamenal divokou aktivitu, ale nyní, když má ve svém arzenálu strategická partnerství a debutuje na několika burzách, je kolem ní opravdový poprask. Investoři se předhánějí v tom, aby získali tokeny MCADE, a sázejí ve velkém na to, že se jedná o jednu z nejlepších kryptoinvestic.


Ačkoli dny presale jsou již za námi, Metacade se veze na vlně GameFi, vlně, která zvedá ceny podobných kryptoměn. Metacade je připravena udělat v tomto vzkvétajícím odvětví díru do světa a zasvěcenci si šuškají, že jde o jednu z nejžhavějších kryptoinvestic poslední doby.


>>> Další informace včetně návodu na nákup MCADE najdete zde <<<

5. Internet Computer (ICP) – žhavé krypto pro infrastrukturu Web3

Internet Computer stojí jako titán nad nejnovější vlnou blockchainových technologií. Internet Computer, vyvinutý nadací Dfinity Foundation, si klade za cíl předělat samotnou strukturu internetu tím, že umožní webovým aplikacím běžet přímo na veřejném blockchainu. A jeho vize je expanzivní – vytvořit decentralizované a neomezené prostředí, které odstraní tradiční úzká místa a omezení.


Díky architektuře řízené konsensem umožňuje Internet Computer vývojářům vytvářet aplikace, webové stránky a digitální služby bez závislosti na centralizované infrastruktuře. Protokol Internet Computer (ICP) funguje jako nativní užitný token, který pohání výpočty a usnadňuje správu. Tento inovativní přístup usiluje o otevření nových obzorů a mění způsob ukládání, přístupu a správy dat na internetu.


Investice do ICP je motivována mnoha důvody, zejména těmi, které se zaměřují na dlouhodobé vyhlídky technologie blockchain. Vzhledem k tomu, že centralizované servery a datová centra se potýkají s problémy škálovatelnosti a bezpečnosti, objevuje se Internet Computer jako výkonné řešení.

6. Ecoterra (ECOTERRA) – nejlepší krypto presale pro životní prostředí

Ecoterra je průkopnický kryptoměnový projekt, který má kořeny v závazku k ochraně životního prostředí. Jeho jádrem je aplikace Ecoterra, digitální ekosystém, který podporuje a odměňuje udržitelný život, a uživatelé prostřednictvím aplikace získávají tokeny ECOTERRA účastí na ekologicky šetrných aktivitách, jako je recyklace.


Aplikace jde dokonce ještě o krok dál, protože zahrnuje trh s uhlíkovými kompenzacemi, kde mohou uživatelé využít své tokeny ECOTERRA a přispět tak na kompenzaci emisí uhlíku. Integrace technologie blockchain zajišťuje transparentnost a bezpečnost a zároveň umožňuje uživatelům aktivně se zapojit do boje proti změně klimatu.


Ecoterra stojí na pomezí blockchainových inovací a environmentální udržitelnosti a tento průnik představuje několik přesvědčivých důvodů pro investici. Rostoucí celosvětové povědomí o změně klimatu zaznamenalo výrazný vzestup individuálních i firemních snah o udržitelnost. Ecoterra se s tímto posunem vyrovnává a využívá rostoucího důrazu na kritéria ESG (Environmental, Social, and Governance).

7. Chainlink (LINK) – nejžhavější kryptoměna současnosti pro oracles

Co je Chainlink?

Chainlink je decentralizovaná síť Oracle, která se stala důležitou součástí blockchainového ekosystému. Funguje jako most mezi smart kontrakty v blockchainu a daty z reálného světa, která jsou nezbytná pro smysluplné provádění smart kontraktů. Vzhledem k tomu, že blockchainy nemohou přistupovat k datům mimo svou síť, oracles Chainlinku to usnadňují tím, že načítají a ověřují externí data používaná ve smart kontraktech.  


Tokenem LINK společnosti Chainlink se platí za služby v rámci sítě a tato průkopnická infrastruktura si získala značnou pozornost, protože je rozhodující pro rozšíření použitelnosti a užitečnosti smart kontraktů v různých odvětvích.


O investici do Chainlinku lze uvažovat z mnoha různých hledisek, z technologického hlediska však Chainlink řeší kritické omezení smart kontraktů – jejich neschopnost komunikovat s externími daty. To má široké důsledky, protože smart kontrakty mají potenciál způsobit revoluci v odvětvích, jako je finančnictví, dodavatelský řetězec a pojišťovnictví. Oracly Chainlinku jsou pro realizaci tohoto potenciálu zásadní, takže přestože se jedná o dobře známý projekt, mohl by přinést značné zisky.

8. Ethereum (ETH) – nejžhavější kryptoměna 1. vrstvy

Ethereum je decentralizovaná blockchainová platforma s otevřeným zdrojovým kódem, která umožňuje vytváření a provádění smart kontraktů a decentralizovaných aplikací (dApps). Ethereum, které bylo spuštěno v roce 2015, se stalo jednou z nejvýznamnějších blockchainových platforem v oblasti kryptoměn a jeho nativní kryptoměna ether (ETH) se používá k usnadnění transakcí v síti a k odměňování účastníků za provádění výpočtů.


Smart kontrakty Etherea umožňují automatické provádění dohod bez potřeby zprostředkovatelů, a díky tomu se staly oblíbenou volbou pro širokou škálu aplikací, včetně DeFi (decentralizovaných financí), NFT (nezaměnitelných tokenů) a dalších.


Investice do Etherea je lákavá, protože je to jedna z nejzavedenějších a nejrozšířenějších blockchainových platforem a její funkce smart kontraktů byla průlomová a zůstává v čele blockchainových inovací. Obrovský počet dApps postavených na platformě Ethereum svědčí o její všestrannosti a o důvěře vývojářů v tuto platformu.

9. Solana (SOL) – nejžhavější krypto pro propustnost transakcí

Solana je vysoce výkonná blockchainová platforma, která je známá svou vysokou rychlostí transakcí a nízkými poplatky. Byla navržena pro podporu decentralizovaných aplikací a kryptoměn ve velkém měřítku a získala si pozornost jako efektivní alternativa k Ethereu. Nativní kryptoměnou platformy je SOL, která se využívá pro transakční poplatky a pro staking v rámci konsensuálních mechanismů Solana Proof of History (PoH) a Proof of Stake (PoS).


Schopnost Solany zpracovávat tisíce transakcí za sekundu bez potřeby řešení na 2. vrstvě je výsledkem jejího inovativního konsensu PoH, a díky tomu je stále oblíbenější mezi vývojáři a uživateli, kteří hledají škálovatelnost a cenovou dostupnost, což z ní činí běžné zajištění pro investice do Etherea. Přestože výnosy budou pravděpodobně skromnější než u novějších projektů, zůstává jednou z nejžhavějších kryptoměn.

Jak jsme určili, které projekty patřily mezi nejlepší krypto ICO v červenci

Při určování nejslibnějších kryptoprojektů jsme vyhodnotili několik zásadních prvků, jako je dostupnost kryptoměny, dlouhodobá užitečnost a potenciál podhodnocených cen, zejména pokud hledáte výrazné výnosy.


Posouzení dlouhodobé užitečnosti tokenu zahrnuje pochopení jeho účelu, případu použití a vize. Token s přímočarou funkčností a významem v rámci svého ekosystému pravděpodobně zůstane významný v průběhu času a odolá výkyvům trhu.


Podhodnocené ceny se týkají tokenů, jejichž cena je nižší než jejich skutečná hodnota založená na fundamentech a užitečnosti. Identifikace podhodnocených cen zahrnuje analýzu užitečnosti tokenu a jeho porovnání s podobnými kryptoměnami. Nízké ceny mohou být atraktivní vyhlídkou pro investory, kteří hledají růst hodnoty.


Jaké další faktory jsou při investování do kryptoměn zásadní?

Při investování do žhavých kryptoměn je zásadní zvážit i několik dalších oblastí.


Základem úspěšného investování je nastavení rozpočtu. Stanovte si částku, kterou si můžete dovolit ztratit vzhledem k volatilní povaze kryptoměn. Pevný rozpočet pomáhá vyhnout se impulzivním rozhodnutím a umožňuje diverzifikaci portfolia.


Zásadní je také akceptovat svou toleranci k riziku, protože volatilní trh s kryptoměnami může přinést vysoké zisky nebo ztráty. Vyšší tolerance k riziku vás může vést k investování do novějších kryptoměn, zatímco nižší může upřednostňovat ty zavedené.


Pochopení reálného využití kryptoměny je zásadní, protože případy využití mince, ať už jde o transakce, smart kontrakty nebo jiné funkce, poskytují náhled na její dlouhodobou hodnotu a poptávku po ní.


Poslední velkou nezbytností je vyhodnocení bezpečnostních opatření takové kryptoměny a dodržování regulačních předpisů. Robustní bezpečnostní protokoly chrání před kybernetickými hrozbami a fungování v jasném regulačním rámci svědčí o důvěryhodnější a stabilnější investiční možnosti.

Závěr – Jakou nejžhavější kryptoměnu si nyní koupit?

Je snadné si všimnout, že mnoho velkých hráčů ve světě kryptoměn by mohlo mít zaděláno na výrazné zisky, ale některý z nejžhavějších krypto projektů, které se dostaly do našeho seznamu, by mohl být tím dalším, který vystřelí vzhůru.



Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)
Pá 16:02  Komentář k dubnové volatilitě Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
Pá 11:05  Bitcoin se zastavil a hledá směr další cesty InstaForex (InstaForex)
St 12:28  Komentář k vývoji trhu blockchainu a kryptoměn v 1Q 2024 Tomáš Kacerovský (WOOD & Company)
St 11:47  Půlení bitcoinu bylo úspěšné, ale co bude dál? Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688