Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  09.05.2023 09:20:00REKLAMA

Dogecoin cenová predikce: Dogecoin v květnu může posílit o 10 %, zatímco Love Hate Inu zdolává další milník

Jedním z nejoblíbenějších tokenů v rámci krypto světa je Dogecoin. Tento meme coin uspěl u svých fanoušků především díky roztomilému psímu logu. Kromě popularity meme coinů jsou tyto finanční nástroje využívány také jako investiční aktiva, která svou volatilitou mohou nabídnout zajímavé zisky. 


V tomto článku se blíže podíváme asi na nejznámější meme coin Dogecoin, u kterého se seznámíme s nejzajímavějšími cenovými úrovněmi. V článku se také podíváme na další meme coin Love Hate Inu, který si klade možná ještě větší ambice než má samotný Dogecoin.  

Dogecoin technická analýza

Volatilita této kryptoměně určitě nechybí. Na její výrazné cenové pohyby má ovšem zásadní vliv Elon Musk, který si s trochou nadsázky, dělá co se mu zlíbí, což ovšem nemusí být vždy ve prospěch obchodníků. Po výrazném cenovém výběžku začátkem května, došlo přirozeně k cenovému poklesu a negování tohoto růstu. Díky následné nákupní korekci bylo již možné zakreslit trendovou čáru, pod jejíž hodnotou se Dogecoin nyní obchoduje.


Současná tržní konsolidace na supportu podpořeném silnou volume dává naději kupcům na opětovný růst ceny Dogecoinu, který by tak měl prostor posilovat minimálně na hodnotu klesající trendové čáry. Nyní se pojďme blíže podívat na druhý meme coin Love Hate Inu.


Denní cenový graf kryptoměny Dogecoin - DOGE/USD

Co je Love Hate Inu

Jak jsme již v úvodní části tohoto článku nakousli, meme coiny mají tu nevýhodu, že nepřináší svým držitelům v podstatě žádnou přidanou hodnotu. To by měl ovšem změnil nový meme coin Love Hate Inu, který přináší revoluční produkt v podobě hlasovacího softwaru, ve kterém držitelé těchto tokenů mohou hlasovat v různých anketách. Nejzajímavější na tom je to, že za hlasování v těchto anketách jsou uživatelé odměňování.


V rámci této nové hlasovací online platformy mohou uživatelé vyjádřit zcela anonymně svůj názor na mnoho témat. Mezi ty nejzajímavější patří například sport, společenské dění, ekonomika nebo politika. Tento projekt má velká očekávání, které korespondují s očekáváním analytiků ohledně růstu segmentu anketního dotazování, který v roce 2022 dosáhl tržní kapitalizace 3,2 miliardy USD.

Jak koupit token LHINU

Aby mohli uživatelé hlasovat v jednotlivých anketách a být za své vyjádření odměněni, musí být držiteli utility tokenů LHINU. Ty je možné pořídit na oficiálních stránkách projektu v předprodeji. Nové tokeny je možné také pořídit při hlasování nebo vyhlášení vlastní ankety, za což systém Love Hate Inu uživatele odměňuje.


Další výhodou tohoto tokenu je jeho nízká cena, která tak činí tento projekt vyjádření vlastního názoru v anonymní podobě dostupný skutečně komukoliv. Tokeny lze pořídit v předprodeji, který má několik fází s tím, že v každé fázi se cena tokenů zvyšuje, což umožňuje investorům maximalizovat výnos ze své investice. Předprodej tokenů potrvá do té doby, než bude projekt Love Hate Inu zalistován na burzu. Poté o hodnotě tokenů bude již rozhodovat nabídka a poptávka.


Tokeny je možné pořídit po připojení peněženky k terminálu na stránkách projektu. Samotné tokeny lze nakoupit za USDT nebo ETH. Projekt bude emitovat celkem 100 miliard tokenů, přičemž na předprodej bude použito pouze 900 milionů. Zároveň se jedná o deflační kryptoměnu, což znamená, že tokyny již nikdy nebudou emitovány, a jejich celkový počet je tak omezený. To je jedním z hlavních důvodů, proč se investoři o tuto kryptoměnu zajímají.


Menší nabídka tokenů může zvýšit zájem o tuto kryptoměnu, což je v souladu s ekonomickým systémem nabídky a poptávky, kdy omezené množství produktu obvykle pomáhá nabývá v čase na jeho hodnotě, protože se jedná o unikátní investiční titul, který již nikdy nebude emitován. Tato unikátnost tak podporuje zájem o tokeny LHINU.

Závěr

Dogecoin a i další meme coiny mají jednu velkou nevýhodu, jedná se pouze o spekulativní obchodní nástroje, které nepřináší svým držitelům žádnou přidanou hodnotu nebo službu navíc. To se ovšem mění s příchodem projektu Love Hate Inu, který uživatelům poskytuje platformu pro vyjádření svého názoru na různá témata pomocí hlasovacích anket.


Uživatelé jsou při tom za svou hlasovací aktivitu odměňovány tokeny LHINU, které je možné pořídit v předprodeji. Samotný předprodej je rozdělen na několik fází, přičemž v každé z nich se hodnota tokenů zvyšuje, takže se nevyplatí s investicí vyčkávat. Předprodej tokenů je zpřístupněn do té doby, než bude projekt Love Hate Inu zalistován na burze. Poté o ceně jeho tokenů bude již rozhodovat nabídka a poptávka.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688