Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  03.05.2023 10:00:00REKLAMA

Bitcoin se propadá k $28k USD, je to příležitost koupit Love Hate Inu?


Bitcoin se zdá být v posledních týdnech neklidný. Již téměř dva měsíce se bitcoin obchoduje v postranním trendu, který je shora omezen cenovou hladinou 31 000 USD, kterou BTC pouze jednou dokázal atakovat. Tato volatilita v investorech vzbuzuje určitou nejistotu ohledně dalšího růstu.

V tomto článku se podíváme na cenové úrovně, které mohou bitcoinu v případě pádu pomoci k opětovnému růstu. Také se seznámíme s novým krypto projektem Love Hate Inu, který je u investorů velice populární a jehož tržní kapitalizace každým dnem roste.

Bitcoin pod trendovou čarou

Poslední odraz od supportu na ceně 27 000 USD pomohl bitcoinu k růstu na hodnotu 30 000 USD, což byla konečná stanice pro tento krátkodobý trend. Bitcoin po vytvoření lokálního maxima začal opět klesat, což umožňuje zakreslení klesající trendové čáry do cenového grafu. Dokud BTC neprolomí tuto trendovou čáru, bude se nacházet v klesajícím trendu.

Nejbližším supportem je několikrát testovaná cenová úroveň 27 000 USD, jejíž současná podpůrná schopnost již nemusí být 100%. Další support se nachází až na cenové úrovni 25 000 USD, kde si trh dal menší přestávku při svém raketovém růstu. Na této ceně vznikla menší prodejní aktivita, která vytvořila bariéru v případě cenového poklesu. Nyní se již pojďme podívat na zajímavý projekt Love Hate Inu, který oslovil již mnoho investorů.

Love Hate Inu

Tento projekt sklízí velký zájem investorů díky jedné velmi jednoduché,ale zároveň podstatné vlastnosti, a to je přidaná hodnota projektu. Na rozdíl od jiných meme kryptoměn dokáže Love Hate Inu svým investorům nabídnou skutečnou hodnotu. Oním bonusem je možnost hlasovat v mnoha anketách pořádaných na mnoho různých témat, přičemž jsou investoři a uživatelé odměňování tokeny právě za svojí aktivitu. Hlasovat je možné například v anketách týkajících se politiky, sportu, zábavy nebo sociálních otázkách.

Tento projekt má tři fáze. K realizaci té první by mělo dojít ve 2. čtvrtletí letošního roku, kdy bude vyvíjen algoritmus pro hlasování v anketách. Druhá fáze projektu by měla být realizována ve 4. čtvrtletí letošního roku a předmětem realizace bude služba, v jejímž rámci budou moci uživatelé vytvářet vlastní ankety. Třetí fáze obsahuje kompletování výstupů prvních dvou fází a tvorby uživatelského rozhraní a zabezpečení.

Token LHINU

Aby bylo možné se zapojit do hlasování v různých tematických okruzích a vytvářet vlastní ankety, je potřeba aby uživatel vlastnil nativní token LHINU, který je založen na blockchainu Ethereum . Tokeny je možné si pořídit v předprodeji s tím, že za každé hlasování nebo tvorbu vlastní ankety bude následně uživatel odměněn dalšími tokeny LHINU.

Uživatelé se v rámci některých anket mohou dotknout i citlivých témat například společenské tématiky. Díky blockchainu se ovšem nemusí ničeho bát, svůj názor je možné vyjádřit zcela anonymně. Další výhodou, kterou Love Hate Inu přináší, je způsob hlasování v reálném čase, čímž se brání scamu a jakémukoliv manipulování výsledků ankety.

Tokeny LHINU je možné pořídit v předprodeji, který má několik fází. Během jednotlivých fází cena tokenu roste, čímž je zaručeno zhodnocování počáteční investice. Tento systém zvýhodňuje ty investory, kteří si zakoupí tokeny v prvních kolech předprodeje, čímž se výnosnost jejich investice maximalizuje oproti těm, kteří stále vyčkávají.

Jak token LHINU pořídit

Výhodou tokenů LHINU je jejich nízká cena, čímž se stávají dostupnými skutečně pro každého. Jak již bylo řečeno, tokeny lze pořídit v předprodeji, na oficiálních webových stránkách projektu. Pokud ještě nevlastníte kryptoměnovou peněženku, bude potřeba si ji vytvořit a následně ji připojit k předprodejnímu terminálu.

Ještě před připojením peněženky k terminálu je potřeba na peněženku převést tokeny ETH nebo USDT, které jsou potřeba k nákupu tokenů projektu Love Hate Inu. Pokud máte dostatek těchto tokenů, můžete postupovat pomocí průvodce, který je v rámci terminálu dostupný. Ten vás provede jednotlivými fázemi procesu zakoupení tokenů LHINU, abyste mohli začít hlasovat v anketách a získávat tak další tokeny.

Závěr

Projekt Love Hate Inu si klade vysoké cíle, které se díky velkému zájmu investorů zdají býti naprosto realistické. Tento projekt hodlá vytvořit platformu, na které budou moci uživatelé hlasovat v anonymních anketách o různých tématech, jako je například politika nebo sport.

Aby uživatelé mohli v těchto anketách hlasovat, nebo je dokonce zakládat, musí vlastnit tokeny LHINU, které je možné v současné době pořídit v rámci předprodejní fáze. V každé fázi předprodeje se hodnota tokenů zvyšuje, což zaručuje růst investice. Po pořízení tokenů budou moci uživatelé hlasovat v anketách, za což budou systémem Love Hate Inu odměňováni, a tak budou získávat další tokeny buď na investici nebo na vyjadřování svých názorů.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688